Fastighetsmäklare Gävle

En bostadsaffär är ofta den största affären i ditt liv. Det är för många en stor och känslosam händelse som är en följd av andra stora, viktiga händelser. För oss på Bergmans Mäklarbyrå är därför människan bakom fastighetsaffären det allra viktigaste. Som erfaren mäklare har vi under många år förvärvat oss kunskaper och erfarenhet av att hjälpa människor mellan sina boenden, såväl i Gävle som på andra orter. För oss är det personliga bemötandet viktigt och vi rekommenderar alltid att du väljer en fastighetsmäklare som känns rätt för dig.  

Fördelen med en erfaren mäklare

Bostadsmarknaden i Gävle är en marknad på uppgång. Staden har en hög inflyttning och hög efterfrågan på attraktiva bostäder. I en het marknad är det viktigt att välja en fastighetsmäklare som har lång och bred erfarenhet av att möta olika typer av köpare och säljare - och av att göra din bostad attraktiv. En erfaren mäklare är bra på att hantera framgångar och motgångar i en bostadsaffär. Vi vet vad som krävs av en fastighetsmäklare för att en försäljning ska gå så bra och smidigt som möjligt! Vi samarbetar med lokala aktörer för att lyfta din villa eller lägenhet inför en försäljning i form av styling och fotografering. Ett av våra kännetecken är att vi förmedlar bostadens karaktär med människor i bild. För det är ju som sagt det en bostadsförsäljning handlar om: människan.

Kombinerar erfarenhet och nytänkande

Det är inte alltid populärt att sticka ut i en stad som Gävle. Men för oss som mäklare är det viktigt att vi sticker ut av rätt anledning. När du står inför en försäljning av en bostad vet vi att det är viktigt att det blir en bra affär - en försäljning handlar trots allt om att du även att man ska ha råd med sitt nästa boende. Priserna på bostäder i Gävle har ökat med 9% under 2016 och vi vill att våra kunder ska känna att de går nöjda ut en försäljning. Vår styrka, förutom vårt engagemang och vår långa erfarenhet som mäklare, är att vi alltid gör det lilla extra. Vi vågar utmana och utmanas, ta vara på trender och synas där köparna finns. Gävle är en fantastisk stad och med våra erfarenheter som mäklare på andra orter ser vi på staden med nya och vakna ögon.

Vill du också ha en mäklare som engagerar sig för dig och din försäljning?

Varmt välkommen till Bergmans Mäklarbyrå!

 

Mäklare Gävle

Nyckelord:
Fastighetsmäklare Gävle