Sälja Bostad Gävle

Att sälja en bostad är oftast inte något man gör många gånger under en livstid. Inför din försäljning finns det många saker som är viktiga att tänka på och det kan därför kännas tryggt att ha en personlig och erfarenhet rådgivare att luta sig mot. Med lång erfarenhet och personligt engagemang har vi på Bergmans Mäklarbyrå genomfört många lyckade bostadsaffärer. Vi har koll på Gävle och bostadsmarknaden åt dig, för att du ska kunna fokusera på resten av ditt liv samtidigt som vi hjälper dig sälja din bostad. Men vad är det då man behöver tänka på? Och vad kan en mäklare hjälpa till med?

Värdering – att sälja bostad till rätt pris

Vi har koll på Gävle, på kommande försäljningar och på vad vi tror du kan få ut för din bostad. En värdering är bra att ha när du går till banken och för att sätta rimliga förväntningar när du ska sälja bostad. Bostadspriserna i Gävle har ökat med 9% under 2016 och ingen vill sälja sin bostad till underpris. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri värdering för att ge er en möjlighet att träffa oss och bilda er en egen uppfattning om oss som mäklare.

Marknadsföring som fungerar i Gävle

Inför kommande försäljning finns det olika kanaler att synas i. Vi har valt att jobba med en blandning av traditionella och digitala medier samt med att synas där människor rör sig. För oss har det varit ett lyckat koncept med många nöjda kunder.

Visningen – före och under

Inför visningen är det bra att förbereda lägenheten eller villan för försäljning. Vad är det som för att du kan sälja din bostad till rätt pris och vad går hem hos de potentiella säljarna? Vi känner Gävle och vad som efterfrågas av köparna. Vi hjälper dig gärna med tips, råd och homestyling av din bostad. Genom samarbeten med bland annat stylist, fotograf och flyttfirma gör vi ditt hem redo att säljas!

Sälja bostad med en rimlig budgivning

Med en mäklare som är engagerad får du även en budgivning som engagerar. Det är inte alltid det högsta priser som avgör vem du vill sälja till och det är vårt jobb som mäklare att göra din försäljning bra på alla sätt och vis. Berätta för oss vad som är viktigt för dig, så ser vi till att det framförs.

Avtalsskrivning

Självklart har vi koll på lagar och regler kring avtal och försäljning. Vi guidar dig genom processen så att du kan sova lugnt om nätterna.

För oss är det alltid viktigast att göra den bästa affären för våra kunder, inte den snabbaste. Vad är viktigast för dig nu när du ska sälja en bostad i Gävle?

Varmt välkommen!

 

Sälja bostad gävle

 

Nyckelord:
Sälja bostad Gävle