Forsbacka Herrgård | Stentorpsvägen 4

Forsbacka Herrgård 1.250.000 kr
Stentorpsvägen 4, Forsbacka 80 KVM | 2 rum och kök

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Vill du bo på Herrgård, i huvudbyggnaden, vid vattnet med allt vad det innebär?

Här kan du känna dig som en "brukspatron". Du har tillgång till stor gemensam sal med stor öppen spis övernattningsmöjligheter och halvmåneformad balkong mot Storsjön. Gemensam relax med bastu i källaren. Garage och bra förråds- och snickerimöjligheter i den gamla stalldelen uppförd i charmig slaggsten. Ett orangeri med odlingslotter och köksträdgård i anslutning. I den anrika Herrgådsbyggnaden från 1777 erbjuds en stor lägenhet om hela 80 kvm med hela 3,15 meter i takhöjd. Två kakelugnar varav en känd som en av de äldsta i Gästrikland, härliga fönsterlufter med handblåsta fönster, fina fönsterbänkar, originaldörrar och höga golvlister minner om forna tider. Nytt -14 kök med kvalitativa vitvaror. Duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet samt egen tvättmaskin. Eventuellt möjlighet till båtplats. Begärt pris 975 000 kr.

Se med på http://www.forsbackaherrgard.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in i den pampiga entrén med pelare, har du dubbla dörrar rakt fram till salen med övernattningsmöjligheter, öppen spis och stor halvmåneformad balkong mot vattnet. En trappa upp med hcp-hiss kommer du till en stor gemensam hall. Väl innanför den speglade dörren står du i en hall med nisch.

Sängkammare

Direkt till höger från hallen kommer du in i en mycket stor, möblerbar sängkammare med vackert furuplankgolv, hela 3,15 meter i takhöjd. En av de äldsta kakelugnarna (ej i bruk) i Gästrikland pryder rummet tillsammans med de höga golvlisterna, den högt välvda fönsterluften med handblåsta fönster och vacker fönsterbänk. I sovrummet inryms två rejäla infällda garderober med överskåp.

Vardagsrum

Vidare från såväl sängkammaren som köket ligger ett vardagsrum med fantastiska golvplankor och hela ca 3,15 meter i takhöjd. En vacker kakelugn ger en hög charm och mysfaktor. Stora välvda fönsterlufter med handblåsta glas och fönsterbänkar öppnar upp vyn mot gården med det härliga orangeriet, skogen och odlingslotterna. I vardagsrummet inryms en infälld garderob med överskåp.

Kök

Såväl öppet rakt fram från hallen som från vardagsrummet ligger ett stort kök med fantastisk takhöjd och enorma fönsterlufter som släpper in det härliga dagsljuset genom de handblåsta fönsterglasen. Här blickar du ut mot den anlagda fruktträdgården och lekplatsen. Köket har renoverats med ny -14 inredning och utrustats med nya kvalitativa maskiner, varav diskmaskin, självrengörande varmluftsugn, extra bred induktionshäll, fläkt och hel kyl samt hel frys.

Duschrum

I anslutning till hallen ligger ett duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Duschrummet har utrustats med ny -17 egen tvättmaskin och ny -15 kommod samt wc.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Forsbacka Herrgård

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

1777

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi hitta kontaktuppgifter till styrelsen på http://www.forsbackaherrgard.se

TV/Internet

Fiber från Gavlenet (bredband, digital-TV) ingår i avgiften!

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

A4

Gatuadress

Stentorpsvägen 4, 81842 Forsbacka

Område

Forsbacka Herrgård

Boarea

80 kvm

Antal rum

2 st, varav 1 st sovrum

Våningsplan:

2

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 4,04355
Månadskostnad:

5.135 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Ja
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 4.620 kr/år

Total driftskostnad: 4.620 kr/år

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Filer: