Furuvik - Ytterharnäs | August Lindbergs väg 8

Furuvik - Ytterharnäs 2.610.000 kr
August Lindbergs väg 8, Furuvik 150 KVM | 6 rum och kök

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Vill du bo barnvänligt mellan havet och sjön med hela 6 rok och två nya badrum?

Med promenadavstånd till såväl sjö som hav ligger denna villa om hela 6 rok med insynsskyddade och generösa sällskapsytor. Två totalrenoverade och fräscha badrum med kakel och klinker. Idag är det fyra sovrum med bra storlek och möjlighet till ett femte finns. Stort kök med grovkök och tonårsrum i anslutning. Stor insynsskyddad altan delvis under tak. Möjlighet till båtplats. Barnvänligt med närhet till Ytterharnäs skola, fotbollsplan och skridskobana. Begärt pris 2 175 000 kr.

Rumsbeskrivning

Genomgående mycket ljust och luftigt.

Hall

När du klivit in står du i en luftig och möblerbar hall med klinker i entrén. Vidare genomgående på entréplan ligger ekparkettgolv.

Duschrum

I anslutning till hallen ligger ett totalrenoverat -09 duschrum med fint kakel på väggarna och klinker på golvet. I duschrummet är det fönster vilket släpper in det härliga dagsljuset och den friska luften.

Sovrum/Kontor

Längst in till höger från hallen ligger ett sovrum/kontor med ekparkettgolv och två garderober.

Sängkammare

Intill kontoret ligger en insynsskyddad och rymlig sängkammare med tre garderober, ekparkettgolv och utgång till den stora altanen på baksidan.

Vardagsrum

Öppet, rakt fram från hallen ligger ett ljust och insynsskyddat vardagsrum med ekparkettgolv och utgång till den den skyddade baksidan med en mycket stor altan delvis under tak.

Kök

Öppet, till vänster i hallen ligger ett mycket stort och ljust kök med ekparkettgolv. Köket är utrustat med spis med häll, fläkt, diskmaskin och nyare hel kyl och nyare hel frys. Vidare från köket ligger ett grovkök/tvättstuga med tvättho, tvättmaskin -09, torktumlare -14 och en garderob.

Tonårs-/sovrum

Från såväl grovköket som egen ingång kommer man till en hall med ny -16 skjutdörrsgarderob och panélvägg. I anslutning till hallen ligger ett förråd med hyllor. Rakt fram i hallen ligger ett insynsskyddat tonårs-/sovrum.

Allrum

När du kommit upp på den insynsskyddade övervåningen med snedtak möts du av ett härligt ljus från två håll varav en stor takkupa i ett stort allrum som är möjligt att dela av till rum nr 7...

Badrum

I anslutning till allrummet ligger ett totalrenoverat -12 badrum med fint kakel och klinker. Badrummet är utrustat med stilrent badkar.

Sovrum

Längst in till vänster från allrummet ligger ett ljust och rymligt sovrum med snedtak.

Byggnad

Byggnadsår

1988

TV/Internet

Det finns möjlighet till fiber för köparen 14 900 kr om avtal tecknas inom kort.

Grund

Krypgrund

Stomme

Trä

Fasadtyp

Stående träpanel

Taktyp

Plåt

Fönster

3-glasfönster

Uppvärmning

Vattenburet system. Frånluftsvärmepump Nibe. Övre plan har luftburet system

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt WC-avlopp

Parkeringsbeskrivning

Vidbyggt garage med nyare garageport med portöppnare

Boareabeskrivning

Möjlighet till 7 rok för den som önskar...

Läge

Områdesbeskrivning

Furuvik är en tätort i Gävle kommun, ca 10 km öster om Gävle vid Gävlebukten. I Furuvik ligger Furuviksparken. Låg- och mellanstadieskola i Ytterharnäs. Högstadieskola, Rotskärsskolan i Skutskär. I Furuvik ligger Harnäs och Harnäsbadet där man kan bada om somrarna. Promenadavstånd till klassiska Furuviksparken med djur, åkattraktioner, bassäng- och havsbad, restauranger mm. Både Upptåget och UL-bussar stannar i Furuvik.
Under hela 2015 pågår vägarbeten i Furuvik, där bland annat 76:an och tågrälsens väg kommer att ändras för att förhöja säkerheten kring det växande samhället. Vad händer när dubbelspåret blir klart...
Furuvik hörde enligt den gamla kommunindelningen till Valbo landskommun fram till den 1 januari 1965, då tätorten överfördes till Gävle stad.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Fastighetsbeteckning

Gävle Furuvik 107:4

Gatuadress

August Lindbergs väg 8, 81491 Furuvik

Område

Furuvik - Ytterharnäs

Boarea

150 kvm

Biarea

26 kvm

Tomtarea

1083 kvm

Antal rum

6 st, varav 4 st sovrum

Taxeringsår

2015

Totalt taxeringsvärde

1.089.000 kr

Ekonomi:

Inteckningar
  • Totalt belopp: 1.825.000 kr
Driftkostnad:

Hushållsel: 4.000 kr/år

Försäkringskostnad: 5.000 kr/år

Total driftskostnad: 32.300 kr/år

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Filer: