Brynäs | Brynäsgatan 8B

Brynäs 975.000 kr
Brynäsgatan 8B, Gävle 64,5 KVM | 2 rum och kök

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Vill du bo centralt med generösa och fräscha ytor med hiss, två balkonger och garage?

Här bor du centralt med en kort promenad till såväl centralstationen som Gavleån och dess härliga promenadstråk. Hiss i markplan finns! Garageplats finns! Ljus lägenhet med generösa ytor och genomgående parkettgolv. Totalrenoverat badrum med kakel, klinker, löst badkar, förberett för tvättmaskin och fönster som släpper in det härliga dagsljuset. Möblerbar loftgång och dessutom balkong i västerläge. Begärt pris 875 000 kr

Rumsbeskrivning

Hall

När du tagit hissen upp utan ett enda trappsteg kommer du till en möblerbar loftgång som leder dig in till en välkomnande hall med ekparkettgolv. I anslutning till hallen ligger en walk in closet med hängare och hyllor.

Badrum

Direkt till vänster i hallen ligger ett totalrenoverat -12 badrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Badrummet är utrustat med löst badkar, handdukstork och fönster som släpper in det härliga dagsljuset.

Kök

Till höger från hallen ligger ett rymligt kök med nytt-14 ekparkettgolv. Köket är utrustat med kyl/frys, fläkt och rostfria maskiner varav spis med häll -12, diskmaskin -12 och mikro -15.

Sängkammare

Välplanerat från såväl köket som vardagsrummet ligger en sängkammare med ekparkettgolv och stor garderob med skjutdörrar.

Vardagsrum

Såväl från sängkammaren som öppet rakt fram från hallen ligger ett rymligt vardagsrum med ekparkettgolv och utgång till en balkong i väster, med nålfiltsmatta och lampa.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Gävlehus 19

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

1982

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi, vänligen kontakta Owe Westin 026-100890, 0702611594.

TV/Internet

Com hems TV-grundutbud ingår i månadsavgiften/100 mbit:s bredband ingår i månadsavgiften!

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns vindförråd, övernattningsrum, samlingslokal, bastu och tvättstuga i föreningen.

Parkeringsbeskrivning

Finns om man önskar!

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du med närhet till Gavleån, centralstationen och centrum och en kort promenad tar dig ut till havet och åt andra hållet ligger Söders puls med flertalet restauranger och uteliv. Brynäs har sitt ursprung ur 1800-talets industrisamhälle. Det är en klassisk arbetarstadsdel och flera av de äldsta fastigheterna finns kvar här. I grannkvarteret står sekelskiftespalatsen med tinnar och torn, sida vid sida och intill ligger ett helt kvarter fiskarhus från 1700-talet bevarade. Från början planerades Brynäs som en rutnätsstad där den breda Brynäsgatan är central. I mitten av stadsdelen finns Agö Torg där Brynäsborna fortfarande har service som närbutik, frisör, blomsterhandel och flera pizzerior. Stadsdelen Brynäs har en gång gett namn till det ishockeylaget Brynäs IF. På Brynäsvallen skolas morgondagens Brynäsare som tränar på nyspolad is.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

9

Gatuadress

Brynäsgatan 8B, 80280 Gävle

Område

Brynäs

Boarea

64 kvm

Antal rum

2 st, varav 1 st sovrum

Våningsplan:

2

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 2,25220
  • Andelstal avgift: 2,23158
Månadskostnad:

4.589 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Nej
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Ja
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 1.800 kr/år

Total driftskostnad: 7.440 kr/år

Inte ett enda trappsteg...

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Filer: