Brynäs | Hillmanskroken 8C

Brynäs 1.250.000 kr
Hillmanskroken 8C, Gävle 58,5 KVM | 2 rum och kök

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Vill du bo med nytt kök, kaklat duschrum och stor balkong mot grönområde?

Här bor du med nytt kök med rostfria maskiner och dubbla glasdörrar åt två håll med genomgående härligt dagsljus och stor balkong, möjlig att glasa in. Duschrum med ny inredning och kakel på väggarna och klinker på golvet, samt handdukstork med vattenburet system. Stor sängkammare. Välkomnande hall med klinkergolv och rymlig walk in closet. Månadsavgift om 3 387 kr inklusive allt såsom värme, vatten, el, tv, bredband och ip-telefoni samt gemensamma p-platser.

Rumsbeskrivning

Hall

Du välkomnas av en avhängningsdel med klinkergolv. Vidare in i hallen ligger det två garderober och en rymlig klädkammare.

Vardagsrum

Till vänster från hallen ligger ett vardagsrum med stora dubbeldörrar i helglas som suddar ut gränsen mellan ute och inne.

Duschrum

Rakt fram i hallen ligger ett duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet, handdukstork med vattenburet(!) system. Duschrummet är utrustat med ny blandare, kommod, extra skåp och duschdörrar.

Kök

Vidare från såväl hallen som från sängkammaren kommer man till ett renoverat kök med ny 12 inredning. Köket är utrustat med spishäll och i övrigt rostfria maskiner varav diskmaskin -16, fläkt, ugn och kyl/frys.

Sängkammare

Till höger från hallen ligger en rymlig och insynsskyddad sängkammare med dubbla glasdörrar till en stor balkong med trätrall mot ett grönområde.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Stenhagen

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

57

Byggnadsår

1960

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Jan Hallin 0702422922. Föreningens hemsida: http://www.hillmanskroken.se Där hittar du bl. a. stadgar och annan nyttig information.

TV/Internet

Gavlenet 1 mbit ingår i månadsavgiften. Det går att uppgradera till 10, 30 alternativt 100 mbit om man så önskar, på tel 026-178575.

TV/Internet

Com hems grundutbud ingår i avgiften/Gavlenet 100 mbit ingår i månadsavgiften!

Övriga utrymmen i föreningen

Två förråd i entréplan varav ett större, cykelförråd och två tvättstugor - Allt i huset!

Parkeringsbeskrivning

15 st gemensamma p-platser som föreningen delar ut p-tillstånd till.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du med närhet till Gavleån, centralstationen och centrum och en kort promenad tar dig ut till havet och åt andra hållet ligger Söders puls med flertalet restauranger och uteliv. Brynäs har sitt ursprung ur 1800-talets industrisamhälle. Det är en klassisk arbetarstadsdel och flera av de äldsta fastigheterna finns kvar här. I grannkvarteret står sekelskiftespalatsen med tinnar och torn, sida vid sida och intill ligger ett helt kvarter fiskarhus från 1700-talet bevarade. Från början planerades Brynäs som en rutnätsstad där den breda Brynäsgatan är central. I mitten av stadsdelen finns Agö Torg där Brynäsborna fortfarande har service som närbutik, frisör, blomsterhandel och flera pizzerior. Stadsdelen Brynäs har en gång gett namn till det ishockeylaget Brynäs IF. På Brynäsvallen skolas morgondagens Brynäsare som tränar på nyspolad is.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

48

Gatuadress

Hillmanskroken 8C, 80282 Gävle

Område

Brynäs

Boarea

58 kvm

Antal rum

2 st, varav 1 st sovrum

Våningsplan:

2

Ekonomi:

Månadskostnad:

3.387 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Ja
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Total driftskostnad: 0 kr/år

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Filer: