Brynäs | Staffansplan 1

Brynäs 1.200.000 kr
Staffansplan 1, Gävle 68 KVM | 2 rum och kök

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Vill du bo fräscht med nytt kök och såväl uteplats som inglasat uterum med närhet till söders puls?

Här bor du i en renoverad -16 och generös lägenhet i markplan utan ett enda trappsteg med såväl uteplats som inglasat uterum med utblickar över tak och byggnader på söder. Hela 68 kvm. Nytt kök med fint kakel, infällda spotlights och nya maskiner i rostfritt. Kaklat duschrum. Stor sängkammare. Nya garderobspartier med skjutdörrar. Vardagsrum med härligt ljusinsläpp och fria vyer mot grönområde och tennisbana. Från vardagsrummet är det utgång till ett inglasat uterum med skjutbara fönster, trätrall och infravärme. Com hems grundutbud och Gavlenets fiber 100 mbit ingår i månadsavgiften! Begärt pris 975 000 kr

Rumsbeskrivning

Hall

När du passerat via innergården och uteplatsen och klivit in står du i en möblerbar hall med klinker i entrén. I hallen inryms ett nytt garderobsparti med skjutdörrar.

Kök

Direkt till höger från hallen står du i ett rymligt kök som renoverats 2016 med ny inredning, sänkt tak med infällda spotlights, fint kakel och vitrindel. Köket har utrustats med nya -16 maskiner, varav induktionshäll, diskmaskin, rostfri kyl/frys, fläkt och såväl ugn som mikro i arbetshöjd.

Duschrum

Till vänster från hallen ligger ett kaklat duschrum med handdukstork, ny -16 kommod och tvättmaskin och torktumlare.

Sängkammare

Längre in till höger ligger en stor sängkammare med panélvägg och stort garderobsparti med skjutdörrar.

Vardagsrum

Öppet rakt fram i hallen ligger ett mycket ljust vardagsrum fritt mot grönområde med tennisplan. Från vardagsrummet är det utgång till ett inglasat uterum med skjutbara fönster, trätrall, lampa, eluttag och infravärme. Här har du utblickar över tak och byggnader på söder.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Lindansaren

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

45

Byggnadsår

1993

Allmän information

För vidare information gällande föreningen, dess parkeringsmöjligheter och ekonomi vänligen kontakta Christer Eklöf, 0739206482. Deras hemsida hittar du på www.brflindansaren.se.

TV/Internet

Com hems grundutbud och Gavlenets fiber 100 mbit ingår i månadsavgiften!

Utförda renoveringar

Stamrenovering 1993

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns förråd, tvättstuga och cykelrum i föreningen.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Brynäs är en klassisk arbetarstadsdel, centralt i Gävle, med ursprung ur 1800-talets industrisamhälle. Flera av de allra äldsta fastigheterna finns också kvar här.
På de nedre delarna står sekelskiftespalatsen med tinnar och torn, sida vid sida. En bit längre österut finns ett helt kvarter fiskarhus från 1700-talet bevarade.
Från början planerades Brynäs som en rutnätsstad där den breda Brynäsgatan är central. I mitten av stadsdelen finns Agö Torg där Brynäsborna fortfarande har service som närbutik, bageri, frisör, blomsterhandel och det kanske mest obligatoriska för vår tid - en egen pizzeria. Stadsdelen Brynäs har en gång gett namn till det omtyckta ishockeylaget Brynäs IF. Det är också på Brynäshallen som morgondagens Brynäsare tränar på nyspolad is. Gavleån delar norra och södra skeppsbron har fina promenadstråk längs ån ut mot havet. På södra skeppsbron utgår skärgårdsbåten till vår vackra skärgårdsö, där man kan slappa på en badplats eller promenera i skogen.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

102

Gatuadress

Staffansplan 1, 802 81 Gävle

Område

Brynäs

Boarea

68 kvm

Antal rum

2 st, varav 1 st sovrum

Våningsplan:

1

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 1,99000
  • Andelstal avgift: 1,99000
Månadskostnad:

4.903 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Ja
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 2.196 kr/år

Total driftskostnad: 2.196 kr/år

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Filer: