Centralt | Valbogatan 26A

Centralt 1.475.000 kr
Valbogatan 26A, Gävle 62 KVM | 2,5 rum och kök

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Flexibel gavellägenhet högst upp med fönster åt tre håll, trägolv och totalrenoverat duschrum...

Här bor du skyddat på gaveln högst upp med fönster åt tre håll i 40-talshus, centralt beläget i Gävle med närhet till Stortorget, Boulognerskogen, Centralstationen, sjukhuset och Högskolan.

Mycket ljus gavellägenhet med möjlighet till tre rum och kök högst upp i huset vilket minimerar antalet grannar. Genomgående trä- och klinkergolv. Totalrenoverat duschrum med egen tvättmaskin, kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. Ca 2,70 meter i takhöjd. Insynsskyddat och fritt gavelrum som kan nyttjas efter behov. Balkong med trätrall och härligt västerläge. Månadsavgift 3 319 kr inkl. bl. a. tv och el.

Attraktiv förening med grillplats, övernattningsrum och låg månadsavgift med bl. a. bredband som ingår. Nya fönster, vatten- och avloppsstammar i föreningen.

Flexibelt på gaveln - bara fantasin sätter gränserna

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in i hallen står du på ett ekstavparkett.

Duschrum

Direkt till vänster i hallen ligger ett duschrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. Duschrummet är utrustat med hörnduschvägg, upphängd wc, handdukstork och egen tvättmaskin.

Kök

Till höger från hallen ligger ett kök med klinkergolv och plats för matbord för den som önskar det. Köket är utrustat med spis, fläkt och kyl/frys.

Mat-/sov-/gavelrum

Rakt fram i hallen på husets gavel ligger ett rum med flexibelt användningsområde efter behov. Är ni den lilla familjen så kan man skärma av och sova här eller så har man mycket gäster till bords och då passar rummet som matrum. Två inbyggda garderober inryms i detta rum.

Sovrum

Till höger från det flexibla rummet ligger ett rymligt sovrum med furuplankgolv och ny, stor garderob med skjutdörrar.

Vardagsrum

Till vänster från gavelrummet ligger ett mycket ljust vardagsrum med fönster åt två håll samt utgång till en balkong med trätrall. Balkongen ligger i härligt västerläge.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

HSB Brf Skyttegården

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

60

Byggnadsår

1945

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakt Eva Molin, 0737025525.

Föreningens hemsida är mycket informativ https://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/skyttegarden/valkommen-till-skyttegarden/

TV/Internet

Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften!

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns stort vindsförråd, matkällarförråd, tvättstuga, samlingslokal och gästrum för hitresande gäster!

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du mitt i centrum med all dess fördel och närhet till såväl centralstationen som Boulognerskogen. Närhet är det också till stortorget, konserthuset, Fjärran Höjder badet och högskolan. I Boulognerskogen, en av landets största stadsparker kan du bara strosa runt, ha picnic i det gröna, spela bangolf, volleyboll, lyssna på uppträdanden, bada och mycket mera. Boulognerskogen planerades i mitten av 1800-talet och hade då romantiken som förebild. Sedan dess har parken moderniserats fortlöpande. Idag är Boulognerskogen ett skulpterat parklandskap med både öppna gräsytor, trädgrupper och olika vattenmiljöer. I den intilliggande Stadsträdgården kan du beskåda Carl Milles "Fem musicerande genier". Under sommartid finns ett sommarcafé med fika, glass och matservering.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

7

Gatuadress

Valbogatan 26A, 803 23 Gävle

Område

Centralt

Boarea

62 kvm

Antal rum

2 st, varav 1 st sovrum

Våningsplan:

3

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 1,66476
  • Andelstal avgift: 1,66476
Månadskostnad:

3.319 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Total driftskostnad: 1.500 kr/år

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Filer: