Centrum | Hantverkargatan 6B

Centrum 1.890.000 kr
Hantverkargatan 6B, Gävle 64 KVM | 3 rum och kök

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Vill du bo i nyrenoverad och välplanerad gavellägenhet mitt i stan? Måste bara ses!

Här bor du i en genomgående renoverad -16 och mycket fin gaveltrea som bara måste ses! Nytt kök med bl. a. stenbänkskivor, integrerade och rostfria maskiner. Genomgående nya, ljusa golv och väggar. Totalrenoverat duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Duschrummet är förberett för egen tvättmaskin. Balkong lugnt och fritt mot gården. Välplanerad med walk in closet och åtskilda sovrum.

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in genom den nya säkerhetsdörren möts du redan i hallen av ljuset som flödar genom lägenheten. Hallen är möblerbar och på väggen sitter en fin spegel matchande med luckorna i köket. I hallen inryms tre garderober med överskåp.

Duschrum

Rakt fram i hallen ligger ett totalrenoverat 2004 duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Duschrummet är förberett för egen tvättmaskin och utrustat med hörnduschvägg, kommod upphängd wc och handdukstork med vattenburet system.

Sängkammare

Till vänster från hallen ligger en mycket ljus sängkammare med fri vy mellan husen. I anslutning till sängkammaren ligger en rymlig walk in closet med hängare och hyllor.

Vardagsrum

Till höger från hallen ligger ett mycket ljust vardagsrum med stort härligt fönster mot gården. Vardagsrummet är öppnat mot köket vilket ger en modernt och luftigt intryck.

Kök

Från såväl hallen som öppet från vardagsrummet ligger ett nytt modernt kök med inredning i valnöt med integrerad diskmaskin och kyl/frys. Köket är utrustat med ljusa och fina stenbänkskivor med infälld diskho och induktionshäll. Vidare är köket utrustat med rostfria maskiner varav fläktkåpa, och ugn samt mikro i arbetshöjd. Från köket är det utgång till en balkong med bästa solläge mot gården. (Utbyggnad och inglasning av balkongerna diskuteras i föreningen...)

Sovrum

Vidare från köket ligger ett sovrum skyddat mot gården. I sovrummet inryms en garderob med överskåp.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Adelsklubben nr 3

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

51

Byggnadsår

1960

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta föreningen på e-post: Info@adelsklubben3.se,
Per Jonsson tfn: 026122412, 070 6510965. Mycket bra information finns på föreningens hemsida http://www.adelsklubben3.se/index.html

TV/Internet

Com hems Tv grundutbud och Telias 100 mbit fiber ingår i månadsavgiften!

Utförda renoveringar

Nya fönster 2013
Nytt låssystem och säkerhetsdörrar 2012
Stamrenovering 2004

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns källarförråd, cykelrum, gym, samlingslokal och tvättstuga i huset! På gården finns en gemensam grillplats.

Kommande renoveringar

Det diskuteras att bygga ut och glasa in balkongerna.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du mitt i centrum med all dess fördel och närhet till såväl centralstationen som Boulognerskogen. Närhet är det också till stortorget, konserthuset, Fjärran Höjder badet och högskolan. I Boulognerskogen, en av landets största stadsparker kan du bara strosa runt, ha picnic i det gröna, spela bangolf, volleyboll, lyssna på uppträdanden, bada och mycket mera. Boulognerskogen planerades i mitten av 1800-talet och hade då romantiken som förebild. Sedan dess har parken moderniserats fortlöpande. Idag är Boulognerskogen ett skulpterat parklandskap med både öppna gräsytor, trädgrupper och olika vattenmiljöer. I den intilliggande Stadsträdgården kan du beskåda Carl Milles "Fem musicerande genier". Under sommartid finns ett sommarcafé med fika, glass och matservering.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

13

Gatuadress

Hantverkargatan 6B, 80324 Gävle

Område

Centrum

Boarea

64 kvm

Antal rum

3 st, varav 2 st sovrum

Våningsplan:

3

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 2,33868
  • Andelstal avgift: 2,25259
  • Reparationsfond: 957 kr, kontrollerat: 2017-04-06
Månadskostnad:

3.422 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Ja
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 1.440 kr/år

Total driftskostnad: 1.440 kr/år

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Filer: