Gävle Strand | Sjåaregatan 36

Gävle Strand 5.300.000 kr
Sjåaregatan 36, Gävle 123 KVM | 5 rum och kök

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Äntligen! Ett av kanalhusen med egen brygga och eget garage - till salu!

Här bor du med direkt närhet till vattnet på populära Gävle strand med såväl egen brygga som eget garage och promenadavstånd till Centralstationen. Lättskött radhus byggt 2008 med härliga uteplatser och etagé ner till egen brygga med sjöbod, badstege och möjlighet att ha båt. Skyddad takterrass möjlig att bygga in. Två badrum varav ett med bubbelbadkar. Öppen planlösning med möjlighet att sätta in kamin. Sällskapsytor öppet i nock och stora fönster mot kanalen. Insynsskyddade sovrum. Marbodalkök med ny -16, rostfri, sidebyside kyl/frys med is och vatten. Eget garage plus plats på tomten för fler bilar.
Gävle strand är stans mest havsnära bostadsområde och erbjuder ett härligt å-rum med mysiga promenadstråk, bryggor vid Gavleån och kanalen. I närområdet finns en trevliga restauranger såsom Fullriggaren med skybar och Aktern & Fören. I området finns även, hälsocentral, närbutik, lekplatser, skatepark, dagis och direkt bussförbindelse till centrum. På promenadavstånd från huset ligger Gävle Central, gasklockorna och turbåten till Gävles egna skärgårdsö, Limön.

Rumsbeskrivning

Hall

När du passerat gården med eget garage och plats för fler bilar kliver du in i en hall med klinker med värme. I anslutning till hallen ligger en klädkammare med skjutdörrar.

Badrum

Vidare in i hallen ligger ett badrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. Badrummet har utrustats med extra skåp, handdukstork och bubbelbadkar med belysning och radio.

Vardagsrum

Öppet rakt fram från hallen ligger ett ljust vardagsrum med ekparkettgolv och stora fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns möjlighet att sätta in kamin...! Vardagsrummet är öppet mot köket och har utgång till en altan under tak vilket lätt kan inglasas. Vidare från altanen ligger ett trädäck i etagé ner mot den egna bryggan med sjöbod, badstege och egen båtplats!

Tvättstuga

I anslutning till hallen ligger en tvättstuga med kakel på väggarna och klinker på golvet. Tvättstugan är utrustat med tvättmaskin, torkskåp, extra skåp och ny -17 torktumlare,

Kök

Öppet från vardagsrummet ligger ett Marbodalkök med klinkergolv. Köket är utrustat med spishäll, rostfri fläkt, diskmaskin, ugn och mikro samt en ny -16 sidebyside kyl och frys med is och vatten.

Övervåning - Allrum

När du kommit uppför trappan kommer du till ett härligt allrum öppet i nock med stora fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp. I anslutning till allrummet ligger en klädkammare. Vidare från allrummet är det utgång till en takterrass som lätt kan glasas in eller byggas in till ett rum.

Duschrum

I anslutning till allrummet ligger ett duschrum med kakel och klinker med värme. Duschrummet är utrustat med handdukstork, och ett fönster släpper in det härliga dagsljuset.

Sovrum

Till höger när du kommit upp ligger ett insynsskyddat sovrum med ekparkettgolv.

Sovrum

Till vänster när du kommit uppför trappan ligger ett rymligt och insynsskyddat sovrum med ekparkettgolv och fyra garderober. I anslutning till sovrummet ligger en klädkammare/kontor med ekparkettgolv och fönster.

Sängkammare

Vidare från vardagsrummet via skjutdörrar med spotlights ligger en insynsskyddad sängkammare/matrum med ekparkettgolv och fem garderober.

Byggnad

Byggnadsår

2008

Grund

Platta på mark

Stomme

Betong

Bjälklag

Betong

Fasadtyp

Liggande träpanel

Taktyp

Plåt

Fönster

3-glasfönster isoler

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Film

Läge

Områdesbeskrivning

På Gävle Strand har du nära till Gävle centrum och stadens puls, såväl som havets avkopplande svall.

Gävle Strand passar dig som söker ett modernt boende, med unik närhet till havet och båtlivet. Planen är att ett fullt utbyggt Gävle Strand ska omfatta ca 1200 bostäder och kallas ”hemma” av ca 2500-3000 personer.

På bara några minuters promenad tar man sig till resecentrum med tåg och fjärrbussar. Till Stockholm tar det t ex bara 1 tim 20 min och till Arlanda tar det knappa timmen. Ex. till Uppsala går det tåg ca var 20:e minut... Med promenadavstånd till Gävles egna skärgårdsbåt som går till den härliga skärgårdsön Limön som erbjuder dina hav- och naturområden med vandringsled runt hela ön.

Det finns redan nu en bussförbindelse från centrum till Gävle Strand. Andra bekvämligheter såsom förskola och handel kommer byggas i framtiden allt eftersom antalet boende på Gävle Strand ökar. Stadsdelen byggs etappvis. Byggnationen av etapp 2 pågår för fullt, och planeringsarbetet för etapp 3 är igångsatt.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Fastighetsbeteckning

Gävle Alderholmen 38:22

Gatuadress

Sjåaregatan 36, 80302 Gävle

Område

Gävle Strand

Boarea

123 kvm

Tomtarea

249 kvm

Antal rum

5 st, varav 4 st sovrum

Taxeringsår

2015

Totalt taxeringsvärde

3.459.000 kr

Ekonomi:

Inteckningar
  • Totalt belopp: 3.897.250 kr
Driftkostnad:

Hushållsel: 12.000 kr/år

Försäkringskostnad: 5.000 kr/år

Total driftskostnad: 34.000 kr/år

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Filer: