Gävle Strand | Stuvaregatan 15

Gävle Strand 1.705.000 kr
Stuvaregatan 15, Gävle 84 KVM | 3 rum och kök

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Vill du bo bekvämt med hiss, möjlighet till 3 sovrum, inglasat uterum och utsikt mot Gavleån?

Här bor du på attraktiva Gävle strand bekvämt med hiss och med direkt närhet till Gavleån och Fullriggaren samt promenadavstånd till Centralstationen. Flexibel planlösning med möjlighet till tre sovrum. Genomgående klinker och ekparkettgolv. Stort duschrum med badkar, kakel och klinker, egen tvättmaskin med torktumlare och fönster. Generöst vardagsrum med stora fönsterpartier och fransk balkong med dubbla helglasdörrar mot Gavleån. Rymligt kök med utgång till inglasat uterum som blir extrarum från tidig vår till sen höst, med härlig kvällssol. Ca 85 meter till båtplats. Begärt pris 1 675 000 kr.

Rumsbeskrivning

Hall

När du tagit hissen upp utan ett enda trappsteg och klivit in i hallen står du på ett klinkergolv. Vidare genomgående i hela lägenheten ligger ett ekparkettgolv. I hallen inryms en garderob och i anslutning ligger en stor klädkammare med hängare och hyllor.

Dusch-/badrum

Till höger från passagen från hallen ligger ett duschrum med badkar. På väggarna är det kakel och på golvet klinker med värme. Duschrummet är utrustat med handdukstork och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Det är ett fönster som släpper in det härliga dagsljuset.

Sovrum

Till vänster i hallens passage ligger ett stort sovrum med två garderober och fönsterrad med utsikt mot Gavleån. Vakna till båtar som glider förbi... Sovrummet är delbart för den som önskar ett sovrum till...

Vardagsrum

Öppet rakt fram i hallen ligger ett stort vardagsrum med stora fönsterpartier och fransk balkong med dubbla helglasdörrar, lamellgardiner och utsikt mot Gavleån.

Kök

Till höger från vardagsrummet ligger ett rymligt kök med utgång till ett mycket stort och inglasat uterum med skjutbara fönster och härlig kvällssol... Köket är utrustat med diskmaskin, spis med häll, fläkt och hel kyl samt hel frys.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

HSB Brf Stuvaren i Gävle

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

2007

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi, vänligen kontakta Kjell Helling, 026-108274.

TV/Internet

Fiber via Gavlenet

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns stort eget förråd på gården, cykelförråd, samlingslokal, tvättstuga och övernattningsrum

Film

Läge

Områdesbeskrivning

På Gävle Strand har du nära till Gävle centrum och stadens puls, såväl som havets avkopplande svall.

Gävle Strand passar dig som söker ett modernt boende, med unik närhet till havet och båtlivet. Planen är att ett fullt utbyggt Gävle Strand ska omfatta ca 1200 bostäder och kallas ”hemma” av ca 2500-3000 personer.

På bara några minuters promenad tar man sig till resecentrum med tåg och fjärrbussar. Till Stockholm tar det t ex bara 1 tim 20 min och till Arlanda tar det knappa timmen. Ex. till Uppsala går det tåg ca var 20:e minut... Med promenadavstånd till Gävles egna skärgårdsbåt som går till den härliga skärgårdsön Limön som erbjuder dina hav- och naturområden med vandringsled runt hela ön.

Det finns redan nu en bussförbindelse från centrum till Gävle Strand. Andra bekvämligheter såsom förskola och handel kommer byggas i framtiden allt eftersom antalet boende på Gävle Strand ökar. Stadsdelen byggs etappvis. Byggnationen av etapp 2 pågår för fullt, och planeringsarbetet för etapp 3 är igångsatt.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

19

Gatuadress

Stuvaregatan 15, 80302 Gävle

Område

Gävle Strand

Boarea

84 kvm

Antal rum

3 st, varav 2 st sovrum

Våningsplan:

2

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 2,80792
  • Andelstal avgift: 2,80792
Månadskostnad:

6.324 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Total driftskostnad: 2.400 kr/år

Inte ett enda trappsteg!

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Filer: