Hille | Idrottsallén 43a

Hille 3.250.000 kr
Idrottsallén 43a, Gävle 109 KVM | 4 rum och kök

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Vill du bo med bästa läge på gatan med fantastiskt poolområde i attraktiva Hille?

Här bor du högst upp i området med fantastiskt pooloråde mot skogen med utsikt över hustaket i lättskött parhus med vidbyggt garage. Härliga sällskapsytor såväl inne som ute med bl. a. stort inglasat uterum. Två badrum varav ett med nyare tvättmaskin och torktumlare. Nya -15 genomgående ekparkett. och klinkergolv. Nyare -09 kök med ekbänkskivor och sidebyside kyl/frys med is och vatten. Tre walk in closet. Samfällighetsavgift 1 950 kr/månad inklusive bl. a. värme, vatten, kabel-tv, snöröjning, kvarterslokal, tvättstuga och bastu.

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in från framsidans uteplats står du på ett nytt -15 klinkergolv med värme. I hallen inryms en ny -15 skjutdörrsgarderob. Vidare in i hallen ligger ett ljuslaserat ekparkettgolv.

Sovrum

Till höger från hallen ligger ett sovrum med ljuslaserat ekparkettgolv och en garderob.

Sovrum

Till vänster i hallen ligger ett rymligt sovrum med ljuslaserat ekparkettgolv och i anslutning ligger en klädkammare.

Duschrum

Till höger från hallen ligger ett kaklat duschrum med nytt spegelskåp och duschglasvägg.

Souterrängrum

Rakt fram från hallen ligger ett souterrängrum med ljuslaserat ekparkettgolv med skjutdörrar till en stor walk in closet.

Övervåning - vardagsrum

När du kommit uppför trappan står du i ett mycket stort vardagsrum i vinkel med nytt -15 ekparkettgolv och en klädkammare i anslutning. Från vardagsrummet är det utgång till ett inglasat uterum med trätrall och vidare utgång till ett soldäck mot baksidan med ett fantastiskt poolområde mot skogen.

Kök

Öppet från vardagsrummet ligger ett rymligt kök med nyare -09 inredning med vitrindel, fint kakel och ekbänkskivor. Köket är utrustat med inbyggd ugn och mikro i arbetshöjd, spishäll, fläkt, sidebyside kyl/frys med is och vatten, samt en ny -15 diskmaskin.

Duschrum

Vidare från köket ligger ett duschrum med ny kommod och spegelskåp, ny -14 tvättmaskin och ny -15 torktumlare. I duschrummet är det ett fönster som släpper in det härliga dagsljuset.

Byggnad

Byggnadsår

1991

TV/Internet

Com hems tre hål i väggen 0771-550000, www.comhem.se Ca 15 kanaler ingår i månadsavgiften!

Byggnadstyp

Parhus

Stomme

Betong i souterrängplan, trä i övre plan och tak

Fasadtyp

Träpanel

Taktyp

Betongpannor

Fönster

Isolerglas

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk till- och frånluftsventilation med återvinning

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Parkeringsbeskrivning

Vidbyggt garage

Boareabeskrivning

Souterrängrummet är inte inräknat i boarean vilket innebär att ytan man disponerar är över 130 kvm..

För vidare information gällande samfälligheten och dess ekonomi vänligen kontakta Jeanette Lång 0703529408.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Trevligt lantligt område med blandad bebyggelse, hus, villor och radhus från 1800-talet till nybyggen. Åkermark, hagar och skog i omgivningarna. Bensinmack och två pizzerior i området. Barnvänligt. Hille kommundel är belägen norr om Gävle och var fram till 1969 en egen kommun. Avståndet till Gävle centrum är från Hille kyrka ca 7 km. Området har fått sitt namn efter en järnåldersby som var belägen invid nuvarande Hille kyrka. Hille utgör idag till stor del jordbruksbygd, men inslag finns av äldre industri. Bruket Oslättsfors är välbevarat och av riksintresse för kulturmiljövården. Hille har alltmer kommit att utvecklas till ett viktigt bostadsområde, med orterna Forsby, Åbyggeby, Hille, Björke och Trödje.

Milbogården daghem , Milbo fritidsgård, Varvaterassen Daghem, Spunken(pers.koop.) Milboskolan åk 6-års - åk 6 (bibliotek), Varvaskolan åk 6-års - åk 3
Buss nr 3 till centrum som nu även går via Gavlehov. Täta turer dagtid. www.xtrafik.se. Cykelväg till centrum. Vårdcentral, Apotek och Tandläkare i Strömsbro, ca 2 km. Goda strövområden i skog och mark med möjligheter till bär- och svampplockning. Nära till sportanläggningar som Hille IP, Testebovallen, Skidstavallen med motionsspår och Gävle Golfklubbs 36-hålsbana, pay-n-play. Närbelägen skoterled om vintrarna. Cykelavstånd till barnvänliga Forsbybadet och ca 3 km från Engeltofta/Bönan med havsbad. Ridhus i, genom skogen, närbelägna Milbostigen.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Fastighetsbeteckning

Gävle Varva 21:9

Gatuadress

Idrottsallén 43a, 80649 Gävle

Område

Hille

Boarea

109 kvm

Biarea

26 kvm

Tomtarea

542 kvm

Antal rum

4 st, varav 3 st sovrum

Taxeringsår

2015

Totalt taxeringsvärde

1.326.000 kr

Ekonomi:

Inteckningar
  • Totalt belopp: 1.475.000 kr
Driftkostnad:

Hushållsel: 9.000 kr/år

Samfällighet: 23.400 kr/år

Total driftskostnad: 32.400 kr/år

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Filer: