Olsbacka | Furugatan 53

Olsbacka 4.700.000 kr
Furugatan 53, Gävle 139 KVM | 4 rum och kök

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Vill du bo i fint hus med bra planlösning i attraktivt område på hörntomt granne med skogen?

Här bor du lyxigt med härlig planlösning i etagé i attraktivt område på hörntomt mot allmänning, sist på återvändsgata med Fjärran höjder skogen på andra sidan gatan. Huset är genomtänkt utbyggt -93 med nytt tak, genomgående Italienskt stengolv med värme från vattenburet system. Ett härligt allrum öppet i nock med öppen spis ända upp i nocken. Allrummet är öppet mot det nya -15 köket med fina, platsbockade, rostfria diskbänkskivor. Badrum med kakel och klinker samt vackert blyinfattat fönster. Tre rymliga sovrum med trägolv. Stor, kaklad relax med hörnbubbelbad, dusch och bastu. Insynsskyddad altan i etagé, delvis under tak.

Rumsbeskrivning

Hall

Du välkomnas i en hall med italienskt stengolv med värme från vattenburet system. I hallen inryms en skjutdörrsgarderob. Hallen är öppen mot den utbyggda delen med härligt öppen planlösning och öppet i nock.

Allrum

Öppet till vänster i hallen ligger ett stort och luftigt allrum med stora fönster och härlig öppen spis med stenmur upp i nock. Det italienska stengolvet är genomgående med värme från vattenburet system. I taket upp i nock är det infällda spotlights.

Kök

Öppet från såväl hall som vardagsrum ligger ett nytt -15 kök med integrerad diskmaskin och fina rostfria platsbockade diskbänksskivor. Köket har utrustats med induktionshäll, fläkt, hel kyl, hel frys, och ugn och mikro från Husqvarna i arbetshöjd. Kökets matplats är trevligt placerad i ett burspråk med utgång till en öppen altan med etage upp i en altan med tak.

Etagéhall

Ett etageplan upp ligger en öppen lounge med italienskt stengolv med värme.

Badrum

Längre in till höger i etagéplanet ligger ett renoverat badrum med kakel på väggarna och klinker med värme. Ett vackert blyinfattat fönster släpper in det härliga dagsljuset.

Sovrum

Rakt fram i etagéplanets hall ligger ett sovrum med mörkbetsat ektiljagolv och två vanliga garderober samt en dubbelgarderob.

Sängkammare

Längst in till vänster ligger en rymlig sängkammare med ekparkettgolv och hel garderobsvägg med skjutdörrar. Från sängkammaren är det utgång till altanen under tak.

Sovrum

Till vänster från hallen i etagéplanet ligger ett sovrum med furuplankgolv och tre garderober.

Källarvåning

Källaren pryds av vackra blyinfattade fönster. Rakt fram ligger en stor relax med hörnbubbelbadkar, dusch och bastu. Vidare från relaxen ligger ett förråd med utgång till baksidan. Till vänster i källaren ligger en tvättstuga. Till höger i källaren ligger en toalett och ett förråd.

Byggnad

Byggnadsår

1948

TV/Internet

Gavlenets fiber.

Byggnadstyp

Enplansvilla

Grund

Betong i källare, platta på mark i utbyggnad

Stomme

Trä

Bjälklag

Trä

Fasadtyp

Stående träpanel

Taktyp

Betongpannor

Fönster

2-glasfönster, 3-glasfönster i utbyggnad

Uppvärmning

Fjärrvärme

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Olsbacka är en centralt belägen stadsdel med närhet till det mesta. Du kan både cykla och gå till centrala stan på under femton minuter, samtidigt som du befinner dig i ett genuint bostadsområde med de allra bästa förutsättningar för familjer. Det här är stadsdelar där bilarna ofta får ge plats på gatorna för barnens aktiviteter - landhockey eller cykelträning är bara är några exempel. Här finns flera förskolor och skolor. Stadsdelen är också välplanerade med gott om platser för lek, aktivitet och rekreation. Här hittar du både skogsbackar och stora gräsytor. De väl utbyggda cykelbanorna gör det också lätt för barnen att själva ta sig till och från både skola och kompisar. Fjärran Höjderbadet ligger inom promenadavstånd och är ett populärt badhus med många aktiviteter för både barn och vuxna. 25-metersbassäng där du kan motionssimma och hoppa från trampolinen samt 3-meterstornet. Badlandskapen Barn- och Vuxenoasen har 30 grader i vattnet, vattenvirvlar, bubbelpooler och vattenrutschbana. Förutom bad finns även möjlighet till personlig träning, företagslösningar, spa och relax, vattenträning, gym, innebandy och mycket mer! Även Andersbergs idrottplats erbjuder många möjligheter med bl.a. inomhushall med konstgräs.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Fastighetsbeteckning

Gävle Olsbacka 10:6

Gatuadress

Furugatan 53, 80264 Gävle

Område

Olsbacka

Boarea

139 kvm

Biarea

60 kvm

Tomtarea

660 kvm

Antal rum

4 st, varav 3 st sovrum

Taxeringsår

2015

Totalt taxeringsvärde

1.923.000 kr

Ekonomi:

Inteckningar
  • Totalt belopp: 380.000 kr
Driftkostnad:

Hushållsel: 9.145 kr/år

Försäkringskostnad: 5.000 kr/år

Total driftskostnad: 37.352 kr/år

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Filer: