Olsbacka | Ingebovägen 16

Olsbacka 2.765.000 kr
Ingebovägen 16, Gävle 115 KVM | 6 rum och kök

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Vill du bo i gediget och lättskött hus på uppvuxen och skyddad trädgård i attraktivt område?

Vill du bo i gediget och lättskött 50-talshus på uppvuxen och skyddad trädgård i attraktivt område?

Gediget 50-talshus på uppvuxen och lummig tomt i attraktivt område. En ägare! Stort vardagsrum med öppen spis. Matrum med fantastisk väggmålning över en gammal gata i Gävle. Flertalet tidstypiska, blyinfattade fönster. 4 sovrum. Mysig gillestuga och bastu i källaren. En mycket bra råvara för dig som vill forma ditt egna boende... Begärt pris 1 975 000 kr

Rumsbeskrivning

Hall/bad

Du välkomnas av en hall i vinkel. I anslutning till hallen ligger ett badrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. I badrummet är det ett vackert tidstypiskt fönster med blyinfattade glasrutor.

Sovrum

Till vänster om hallen ligger ett insynsskyddat sov-/gäst-/arbetsrum med ekstavparkettgolv och två dubbelgarderober samt en vanlig garderob med överskåp.

Vardagsrum/Matrum

Rakt fram i hallen ligger ett stort och ljust vardagsrum med ekstavparkettgolv och öppen spis med insats. Vardagsrummet ligger i fil med matrummet som pryds av en fantastisk väggmålning över en gammal gata i Gävle. Från matrummet är det utgång till en skyddad altan. med tak.

Kök

Från såväl hall som matrum kommer man till ett ljust kök med spis med häll, fläkt och kyl/frys.

Ovanvåning

När du kommit upp har du i anslutning till hallen en toalett med klinkergolv. På respektive gavel av huset inryms insynsskyddade och rymliga sovrum med snedtak och två klädkammare i vardera rum. Rakt fram från hallen ligger ett insynsskyddat sovrum med plankgolv, snedtak och takkupa.

Källare

När du kommit ner för trappan möts du av en fint klinkergolv. Till vänster ligger en mysig gillestuga med plankgolv och blyinfattade fönster. Rakt fram ligger ett garage. Till höger ligger en tvättstuga med dusch och bastu. Innanför tvättsugan ligger ett torkrum med fjärrvärmecentral.

Byggnad

Byggnadsår

1954

TV/Internet

Boxer/ADSL

Byggnadstyp

Ett och ett halvt plan med källare

Grundmur

Mursten

Grund

Betong

Stomme

Trä

Bjälklag

Trä

Fasadtyp

Tegelstensfasad

Taktyp

Betongpannor

Fönster

2-glasfönster

Uppvärmning

Fjärrvärme

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt WC-avlopp

Läge

Områdesbeskrivning

Olsbacka är en centralt belägen stadsdel med närhet till det mesta max 15 minuters promenad från centrumkärnan. Det är ett genuint bostadsområde med de allra bästa förutsättningarna för liten som stor familj. I Olsbacka finns flera förskolor och skolor. Det finns gott om platser för lek, aktivitet och rekreation. Här hittar du både skogsbackar och stora gräsytor. De väl utbyggda cykelbanorna gör det också lätt för barnen att själva ta sig till och från både skola och kompisar.

Fjärran Höjderbadet ligger inom promenadavstånd och är ett populärt badhus med många aktiviteter för både barn och vuxna. Bada och simma i vårt badlandskap och 25-metersbassäng med hopptorn. Kom och må bra i vår härliga relax-spa-avdelning. Vi har gruppträning i både vatten och gymnastiksal. I gymmet tränar du själv eller får hjälp av våra instruktörer.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Fastighetsbeteckning

Gävle Olsbacka 4:5

Gatuadress

Ingebovägen 16, 80264 Gävle

Område

Olsbacka

Boarea

115 kvm

Biarea

75 kvm

Tomtarea

1015 kvm

Antal rum

6 st, varav 4 st sovrum

Taxeringsår

2015

Totalt taxeringsvärde

1.611.000 kr

Ekonomi:

Inteckningar
  • Totalt belopp: 108.000 kr
Driftkostnad:

Hushållsel: 3.900 kr/år

Total driftskostnad: 42.050 kr/år

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Filer: