Sätra | Vinbärsvägen 221C

Sätra 1.000.000 kr
Vinbärsvägen 221C, Gävle 111 KVM | 4 rum och kök

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Söker du lättskött boende på gaveln med inglasat uterum, och garage?

Lättskött gavelradhus med två uteplatser med såväl morgon som kvällssol, varav en med stort, inglasat uterum med skjutbara väggar. Barnvänligt beläget med förskola i kvarteret. Två rymliga badrum. Nyare kök med rostfria maskiner varav bl. a. hel kyl, hel frys och diskmaskin. Rymliga sovrum. Stor klädkammare. Ekparkettgolv. Förråd med fönster praktiskt på tomten. Garage med fjärrstyrd port! Begärt pris 975 000 kr. Värme, vatten och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Här bor du med närhet till motorvägen, arenaområdet och naturen med fina motionsspår.

Rumsbeskrivning

Hall

När du kommit in från framsidans uteplats med stort eget förråd kliver du in i en möblerbar hall. I hallen inryms en dubbelgarderob. I anslutning till hallen ligger en klädkammare under trappan.

Duschrum/tvättstuga

Till vänster från hallen ligger ett duschrum med ny kommod, skåp och spotlights. Öppet från duschrummet ligger tvättstugan med fönster vilket släpper in det härliga dagsljuset till duschrummet. Tvättstugan inrymmer en tvättmaskin, ett torkskåp och en tvättho.

Vardagsrum

Rakt fram öppet från hallen ligger ett vardagsrum med ekparkettgolv och utgång till ett inglasat uterum med skjutbara väggar. Uterummet ligger i härligt västerläge och vidare från den inglasade delen kommer du till en öppen altan.

Kök

Till höger från hallen ligger ett nyare kök med rostfria maskiner, varav hel kyl, hel frys, diskmaskin, fläkt, och spis med häll. I taket sitter en rostfri lampa med spotlights.

Sängkammare

Till höger i vardagsrummet ligger en sängkammare med ekparkettgolv och tre garderober.

Övervåning - Hall

När du kommit uppför trappan står du i en ljus möblerbar hall med ekparkettgolv och hyllor. I anslutning till hallen ligger en mycket stor klädkammare med hängare och hyllor.

Badrum

Till höger i hallen ligger ett rymligt badrum med löst badkar.

Sovrum

Längst in till höger från hallen ligger ett sovrum med ekparkettgolv och hörnfönster vilket släpper in ljuset från två håll.

Sovrum

Till vänster i hallen ligger ett rymligt sovrum med nytt ekparkettgolv och hörnfönster.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Gävlehus 36

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

1989

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Kent Pettersson 070-619 93 73.

Parkeringsbeskrivning

Fjärrstyrd port!

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du i attraktiv förening i barnvänligt och naturnära område med endast 10 minuters promenad till arenaområdet. Sätra är en stadsdel i Gävle med över tiotusen invånare, belägen cirka tre kilometer från stadskärnan. Idrottsföreningen IK Sätra, med sektioner som fotboll, ishockey, bordtennis, innebandy samt volleyboll, har sitt ursprung och säte i stadsdelen. Utöver idrottsföreningen så finns en förening för alla företagare i Sätra. Sätra består av olika bostadsområden, höghus i östra delen och radhus och villor i västra. I mitten finns Sätra centrum med diverse affärer och samhällsservice som hälsocentral, folktandvård och äldreboende på Forellplan (f.d. Sätrahemmet).

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

55

Gatuadress

Vinbärsvägen 221C, 80637 Gävle

Område

Sätra

Boarea

111 kvm

Antal rum

4 st, varav 3 st sovrum

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 1,06155
  • Andelstal avgift: 1,02148
  • Reparationsfond: 585 kr, kontrollerat: 2017-02-20
Månadskostnad:

6.672 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 6.000 kr/år

Total driftskostnad: 6.000 kr/år

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Filer: