Söder | Södra Stapeltorgsgatan 20B

Söder 1.875.000 kr
Södra Stapeltorgsgatan 20B, Gävle 78 KVM | 3 rum och kök

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Vill du bo i mycket ljus gavellägenhet med fina golv & rymliga rum på attraktiva söder?

Här bor du i mycket ljus gavellägenhet på attraktiv gata på söder med närhet till stadens puls och välrenommerade restauranger. Fönster åt tre håll vilket ger ett ljust intryck. Mörkbetsade ekparkettgolv. Fint klinkergolv möter dig i hallen. Totalrenoverat duschrum med kakel och klinker, fönster och plats för tvättmaskin. Stort vardagsrum med fönster åt två håll. Rymliga sovrum. Gemensam grillplats på gården. Månadsavgift endast 3 730 kr inklusive kabel-TV.

Rumsbeskrivning

Hall

Du välkomnas av en möblerbar hall i vinkel med fint klinkergolv i entrén och tre garderober med överskåp. Vidare genomgående i hela lägenheten ligger ett mörkbetsat ekparkettgolv.

Duschrum

Till vänster i hallens vinkel ligger ett duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Duschrummet är utrustat med kommod, upphängd wc hörnduschväggar och ett fönster vilket släpper in det härliga dagsljuset.

Kök

Längre in till vänster i hallen ligger ett kök utrustat med spis med häll, fläkt, kyl/frys och diskmaskin samt ett kallskafferi.

Sängkammare

Vidare från köket ligger en stor sängkammare med två garderober och fint burspråk med nya fönster, på gaveln. Från sängkammaren är det möjligt att öppna upp en dörr till det andra sovrummet.

Sovrum

Rakt fram i hallen ligger ett rymligt sovrum med ny stor garderob med skjutdörrar.

Vardagsrum

Till höger från hallens möblerbara del ligger ett stort vardagsrum med fönster åt två håll och utgång genom en hel glasdörr till en balkong.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Vånhuset

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

41

Byggnadsår

1955

TV/Internet

Com hems grundutbud ingår i månadsavgiften!/Gavle nets fiber.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns ett stort vindsförråd, matkällare, cykelrum, tvättstuga och övernattningslägenhet i huset!

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Gävle centrum delas av Gavleån som rinner igenom hela stadskärnan. I folkmun bor du på Söder eller Norr, och de två ”stadsdelarna” i centrum skiljer sig en del åt – trots att du i dem båda bor mitt i stan. Söder är en stadsdel med nyare bebyggelse som pulserar av liv, även på kvällstid. Sveriges Fängelsemuseum ligger på söder intill Gävle slott. Här kan du gå på utställningar och besöka fängelsehålor som byggdes redan på 1500-talet. Stadsbiblioteket ligger vid slottstorget. Här finns restaurangerna! Längs den södra delen av Kungsgatan finns mängder av affärer, restauranger krogar och pubar som passar alla smaker. Den här delen av stan pulserar från morgon till kväll. Inför jul ställer man sedan 1966 upp en stor julbock i halm på slottstorget. Julbocken är på senare tid en världskändis och har blivit lite av en symbol för Gävle.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

4

Gatuadress

Södra Stapeltorgsgatan 20B, 802 53 Gävle

Område

Söder

Boarea

78 kvm

Antal rum

3 st, varav 2 st sovrum

Våningsplan:

2

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 3,14188
Månadskostnad:

3.730 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 3.540 kr/år

Total driftskostnad: 3.540 kr/år

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Filer: