Söder | Sörbygatan 69C

Söder 1.300.000 kr
Sörbygatan 69C, Gävle 64,5 KVM | 2 rum och kök

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Vill du bo rymligt på söder i renoverad tvåa med närhet till centralstationen?

Här bor du i en stor tvåa som genomgående renoverats, på attraktiva söder med närhet till affärer, restauranger och centralstationen. Renoverat -13 kök med ny inredning och rostfria maskiner bl. a. diskmaskin. Totalrenoverat -14 duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet samt infällda spotlights i taket. Duschrummet har utrustats med duschkabin, kommod och egen tvättmaskin. Låg månadsavgift om endast 2 462 kr inklusive bl. a. kabel-TV. I denna populära förening finns gym, bastu och övernattningsrum.

Rumsbeskrivning

Hall

När du passerat den trevliga innergården med grillmöjligheter och den handikappvänliga porten samt klivit in genom säkerhetsdörren står du i en mycket rymlig, möblerbar och välkomnande hall. Hallen inrymmer två garderober med överskåp.

Vardagsrum

Till höger i hallen ligger ett rymligt vardagsrum med ekparkettgolv och härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartiet.

Duschrum

Rakt fram i hallen ligger ett totalrenoverat -14 duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet samt infällda spotlights i taket. Duschrummet är utrustat med egen tvättmaskin, kommod och en välutrustad duschkabin.

Sängkammare

Längst in till vänster från hallen ligger en stor sängkammare med fin panélvägg. Vidare från sängkammaren ligger en rymlig "Walk in closet" med hängare och hyllor.

Kök

Till vänster från hallen ligger en renoverat -13 kök med nya ytskikt, och inredning. Köket utrustades med rostfria maskiner varav spis med häll, fläktkåpa, kyl/frys och diskmaskin.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

HSB Pernau

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

223

Byggnadsår

1973

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Åke Svensson 0705825008. Se även föreningens hemsida http://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/pernau/

TV/Internet

Com hems tre hål i väggen. (Tv/bredband/tele) Telefon 0771-550000 eller www.comhem.se. Tv-basutbudet ingår i månadsavgiften! Bredband går också att få via Telias fiber.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns tvättstuga, cykelrum, och två förråd varav ett större, allt i huset! I föreningen finns också gym och bastu samt gästrum för dina gäster. Mer info finns på föreningens hemsida http://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/pernau/serviceutbud/

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Gävle centrum delas av Gavleån som rinner igenom hela stadskärnan. I folkmun bor du på Söder eller Norr, och de två ”stadsdelarna” i centrum skiljer sig en del åt – trots att du i dem båda bor mitt i stan. På norr är bebyggelsen mer kompakt och det är här du hittar Gävles sekelskiftespalats. Söder är istället en stadsdel med modernare bebyggelse som pulserar av liv, även på kvällstid. Oavsett vilken sida du väljer att bosätta dig på är du dock mitt i händelsernas centrum och med gångavstånd till Centralstationen.
Sveriges Fängelsemuseum ligger på söder intill Gävle slott. Här kan du gå på utställningar och besöka fängelsehålor som byggdes redan på 1500-talet. Stadsbiblioteket ligger vid slottstorget.
Här finns restaurangerna! Längs den södra delen av Kungsgatan finns mängder av affärer, bl. a. Ica och Konsum, restauranger, krogar och pubar som passar alla smaker. Den här delen av stan pulserar från morgon till kväll.
Inför jul ställer man sedan 1966 upp en stor julbock i halm på slottstorget. Julbocken är på senare tid en världskändis och har blivit lite av en symbol för Gävle.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

119

Gatuadress

Sörbygatan 69C, 80255 Gävle

Område

Söder

Boarea

64 kvm, enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st, varav 1 st sovrum

Våningsplan:

1

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 0,40167
  • Andelstal avgift: 0,40167
Månadskostnad:

2.462 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Total driftskostnad: 0 kr/år

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Filer: