Söder | Sörbygatan 71F

Söder 1.170.000 kr
Sörbygatan 71F, Gävle 43,5 KVM | 1,5 rum och kök

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Vill du bo generöst med nyare kök & duschrum, samt genomgående ljus för endast 1 877 kr/mån?

Generös en och en halva med genomgående ljus från två håll och nyare kök och duschrum i populära och välskötta HSB Pernau. Totalrenoverat, modernt och rymligt duschrum med kakel och klinker med värme, samt plats för egen tvättmaskin. Nyare och mycket rymligt kök med integrerad diskmaskin. Stor "walk in closet". Ljust rum med stor sovalkov med plats för dubbelsäng... Månadsavgift endast 1 877 kr.

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in står du i en hall med genomgående ljus från två håll. Hallen är renoverad med klinkergolv, nya -17 innerdörrar och en ny garderob. I anslutning till hallen ligger en walk in closet med hängare och hyllor.

Duschrum

Rakt fram i hallen ligger ett duschrum med kakel på väggarna och klinker och sten med värme på golvet. Duschrummet har utrustats med kommod, extra skåp och regnblandare. I duschrummet finns plats för tvättmaskin för den som önskar.

Kök

Till vänster från hallen ligger ett rymligt och nyare kök med integrerad diskmaskin, infälld spishäll, högblank svart "sidebyside" kyl/frys (is och vatten ej inkopplat), rostfri fläkt och ugn i arbetshöjd.

Rum

Till höger från hallen ligger ett stort rum som delats av till en stor sovalkov med plats för dubbelsäng...

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

HSB Pernau

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

223

Byggnadsår

1973

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Åke Svensson 0705825008. Se även föreningens hemsida http://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/pernau/

TV/Internet

Com hems tre hål i väggen. (Tv/bredband/tele) Telefon 0771-550000 eller www.comhem.se. Tv-basutbudet ingår i månadsavgiften! Bredband går också att få via Telias fiber.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns tvättstuga, cykelrum, och förråd, allt i huset! I föreningen finns också gym och bastu samt gästrum för dina gäster. Mer info finns på föreningens hemsida http://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/pernau/serviceutbud/

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Gävle centrum delas av Gavleån som rinner igenom hela stadskärnan. I folkmun bor du på Söder eller Norr, och de två ”stadsdelarna” i centrum skiljer sig en del åt – trots att du i dem båda bor mitt i stan. På norr är bebyggelsen mer kompakt och det är här du hittar Gävles sekelskiftespalats. Söder är istället en stadsdel med modernare bebyggelse som pulserar av liv, även på kvällstid. Oavsett vilken sida du väljer att bosätta dig på är du dock mitt i händelsernas centrum och med gångavstånd till Centralstationen.
Sveriges Fängelsemuseum ligger på söder intill Gävle slott. Här kan du gå på utställningar och besöka fängelsehålor som byggdes redan på 1500-talet. Stadsbiblioteket ligger vid slottstorget.
Här finns restaurangerna! Längs den södra delen av Kungsgatan finns mängder av affärer, bl. a. Ica och Konsum, restauranger, krogar och pubar som passar alla smaker. Den här delen av stan pulserar från morgon till kväll.
Inför jul ställer man sedan 1966 upp en stor julbock i halm på slottstorget. Julbocken är på senare tid en världskändis och har blivit lite av en symbol för Gävle.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

27

Gatuadress

Sörbygatan 71F, 80255 Gävle

Område

Söder

Boarea

44 kvm

Antal rum

2 st

Våningsplan:

BV

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 0,30506
  • Andelstal avgift: 0,30506
Månadskostnad:

1.877 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 4.980 kr/år

Total driftskostnad: 4.980 kr/år

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Filer: