Vallbacken | Gustavsgatan 4b

Vallbacken 3.885.000 kr
Gustavsgatan 4b, Gävle 145 KVM | 6 rum och kök

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Vill du bo attraktivt beläget, lättskött och rymligt med gott om rum?

I kanske Gävles mest centrala villaområde, med gångavstånd till det mesta, finns detta tillfälle att köpa detta sällsynta, lättskötta och stora radhus. Gediget 60-tal speglar huset med flertalet detaljer bevarade. Ljus och luftig planlösning om hela 145 kvm + källare, med möjlighet till ytterligare sovrum. Två öppna spisar, varav en med insats. Fjärrvärme. Lättskött och friköpt tomt. Separat ingång till källaren vilket öppnar möjligheter. Moderniseringsbehov - bra för dig som vill sätta din egna prägel...

Rumsbeskrivning

Hall

När du parkerat bilen antingen i garaget eller carporten och klivit in i huset står du i en traditionell tambur med marmorklinker(!). I anslutning till tamburen ligger en klädkammare. Vidare genom en glasdörr kommer du till en hall med gästtoalett i anslutning.

Salong/matrum

Vidare från såväl kök som hall kommer du in i en stor salong kombinerad med matrum där ljuset flödar från två håll genom stora fönsterpartier. I hjärtat av rummet ligger en öppen spis med insats. Från såväl kök som matrumsdelen är det utgång till den lummiga och lättskötta baksidan.

Kök

Från såväl hall som matrum kommer du in till köket med stort fönster och utgång till baksidan. Köket är utrustat med spis(defekt), fläkt, diskmaskin och ny -15 hel kyl och hel frys.

Allrum

En trappa upp ligger ett ljust allrum med fint asktiljagolv och utgång till en balkong. Här finns möjlighet att enkelt göra ett sovrum till. I anslutning till allrummet ligger en klädkammare och en garderob med överskåp.

Badrum

I anslutning till rummet ligger ett stort badrum med härliga originaldetaljer. I badrummet inryms ett linneskåp och såväl badkar som dusch och ett fönster släpper in det härliga dagsljuset.

Sovrum

Intill badrummet ligger två insynsskyddade sovrum med en garderob med överskåp i vardera sovrum.

Sängkammare

Vidare från allrummet ligger en stor sängkammare med klädkammare, tre garderober med överskåp. Från sängkammaren är det utgång till balkongen.

Källarvåning - Hall

I källarvåningen ligger en hall med marmorklinker(!) och under trappan är det ett förråd. I anslutning till hallen ligger ett förråd med gott om hyllor. Vidare från hallen ligger en entréhall från källartrappan. I anslutning till hallen ligger det gamla pannrummet och en gästtoalett med marmorklinker. Vidare från hallen med egen ingång ligger ett förråd möjligt att göra sovrum av.

Gillestuga

En stor gillestuga med öppen spis (ej använd) inryms i källaren.

Tvättstuga

Till höger i källarvåningen ligger en tvättstuga med kakel och klinker. Tvättstugan är utrustad med torkskåp, tvättho och ny-13 tvättmaskin. I anslutning till tvättstugan finns bastu och dusch.

Byggnad

Byggnadsår

1969

TV/Internet

Fiber via Cantab.

Byggnadstyp

Radhus i 2-plan med källare

Grundmur

Betong

Grund

Betong och murverk

Fasadtyp

Tegelstensfasad

Taktyp

Papp

Fönster

2-glasfönster

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag, mekanisk frånluft från spis

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du mitt i Gävles centrumkärna med allt vad det innebär. Vallbacken är ett attraktivt och det kanske mest centrala villaområdet i Gävle.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Fastighetsbeteckning

Gävle Vallbacken 8:22

Gatuadress

Gustavsgatan 4b, 80266 Gävle

Område

Vallbacken

Boarea

145 kvm

Biarea

74 kvm

Tomtarea

192 kvm

Antal rum

6 st, varav 5 st sovrum

Taxeringsår

2015

Totalt taxeringsvärde

2.325.000 kr

Ekonomi:

Inteckningar
  • Totalt belopp: 325.000 kr
Driftkostnad:

Hushållsel: 4.600 kr/år

Samfällighet: 6.000 kr/år

Total driftskostnad: 22.600 kr/år

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Filer: