Sandviken/Östanå | Högvägen 4

Sandviken/Östanå 3.000.000 kr
Högvägen 4, Sandviken 194 KVM | 7 rum och kök

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Vill du bo spatiöst och detaljrikt vid naturen och nära E16 och Gävle?

Detaljrikt och noggrant byggt Myresjöhus från 2006 som skötts med varsam hand. Som nytt! Hela ca 194 kvm med minst 5 sovrum. Insynsskyddat beläget mot skogen med ca 200 meter till Jädraån, där såväl bad- som båtplats finns för den som önskar. Två stora badrum varav ett med relax för kropp och själ. Centraldammsugare. Entréplan med mycket stora sällskapsytor med öppen planlösning och genomgående golvvärme med vattenburen system. Stora fönsterpartier suddar ut gränsen mellan ute och inne, mot skogen. Mycket stort och inglasat uterum och lika mycket altan med markis. Här bor du med direkt anslutning till E16 som tar dig endast 15 minuter till Gävle, några minuter från köpcentrum och Sandvikens centrum.

Rumsbeskrivning

Tambur

När du klivit in genom dubbeldörrarna står du på ett klinker i granit. Hela entréplan har golvvärme med vattenburet system. Till vänster har du en praktisk avhängningsdel med fönter. En Josef Frank fondtapet pryder till höger.

Sällskapsytor

Öppet från tamburen ligger spatiösa sällskapsytor med kök, matplats och allrum - allt i ett. Till höger ligger ett stort kök med granitgolv, inredning från HTH med infälld spishäll och rostfria maskiner varav diskmaskin, hel kyl och hel frys från Siemens, Thermex fläkt, inbyggd såväl ugn som mikro från Siemens i arbetshöjd. Exklusiv diskbänk från Stala. En barbänk i massivt trä delar av på ett behagligt sätt. I anslutning till köket ligger ett "walk in" skafferi med fönster. Vidare från köket kommer man till ett ljust rum för umgänge med askparkettgolv, markis, Contura kamin och fönster åt två håll. Rakt fram har du härliga sällskapsytor med askparkettgolv. Här är det bara fantasin sätter gränser hur du vill ha det och stora fönsterpartier suddar ut gränsen mellan ute och inne. Rakt fram är det utgång till ett mycket stort och inglasat uterum med skjutbara fönsterpartier till lika stor altan utanför med markis.

Duschrum

I anslutning till sällskapsytorna ligger ett rymligt duschrum med kakel och klinker samt infällda spotlights i taket. Ett fönster släpper in det härliga dagsljuset.

Grovkök

Längre in till vänster ligger ett grovkök med groventré, klinkergolv, tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaring.

Sovrum

Längst in till vänster ligger ett totalt insynsskyddat sovrum med askparkettgolv och tre garderober.

Allrum

När du kommit uppför trappan möts du av ett rymligt allrum med ekparkettgolv och en vacker takkupa med ett välvt fönster som pryder hela rummet.

Relaxavdelning

Direkt till vänster när du kommit upp har du en relaxavdelning med kakel och klinker med värme. Här kan du ta hand om kropp och själ i såväl bubbelbadet som bastun eller varför inte relaxa i en vilstol.

Sovrum

På ovanvåningen är det tre insynsskyddade sovrum med snedtak och ekparkettgolv. Varav ett med tre ekgarderober och de andra har en garderob vardera.

Master bedroom

Längst in till vänster ligger en rymlig sängkammare med ekparkettgolv och stort garderobsparti med skjutdörrar.

Byggnad

Byggnadsår

2006

TV/Internet

Parabol utan dekoder. Viasat
TV-antenn finns på vinden.

Grund

Platta på mark

Stomme

Trä

Bjälklag

Trä

Fasadtyp

Stående träpanel

Taktyp

Taktegel

Fönster

3-glasfönster isoler

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, Golvvärme med vattenburet system på hela entréplan. Conturakamin.

Ventilation

Mekanisk frånluft

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt WC-avlopp

Parkeringsbeskrivning

Stort isolerat dubbelgarage!

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du med direkt närhet till E16 endast 15 minuter från Gävle och några minuter till köpcentrum och Sandvikens centrum.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Fastighetsbeteckning

Sandviken Stiltjen 2

Gatuadress

Högvägen 4, 81193 Sandviken

Område

Sandviken/Östanå

Boarea

194 kvm

Tomtarea

1591 kvm

Antal rum

7 st, varav 5 st sovrum

Balkong/Uteplats:

Mycket stort och inglasat uterum och lika stor altan utanför med markis. Allt med härliga utblickar mot skogen.

Taxeringsår

2012

Totalt taxeringsvärde

2.328.000 kr

Ekonomi:

Inteckningar
  • Totalt belopp: 2.700.000 kr
Driftkostnad:

Hushållsel: 5.800 kr/år

Försäkringskostnad: 5.500 kr/år

Total driftskostnad: 36.400 kr/år

Filer: