Andersberg

Månskensgatan 42A

127 KVM 5 rum och kök 2.250.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

127 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

5 st , varav 4 st sovrum Mer fakta

Pris

2.250.000 kr

Nyrenoverat & stort radhus med insynsskyddad hörntomt mot skogen...

Nyrenoverat och mycket stort radhus, lugnt och insynsskyddat på hörnan mot skogen och pulkbacken i attraktiv förening.

Här bor du i renoverat, mycket stort radhus med två totalrenoverade badrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Nytt kök med integrerade och rostfria maskiner och stor köksö. Modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora sovrum. Mycket stor och ny -18 altan delvis under tak och med infällda spotlights i trallen. Bra förvaringsmöjligheter såväl inne i råvinden som i eget gårdshus.

Attraktiv förening med fin arkitektur och gårdshus med bl. a. innebandy- och pingisrum, bastu, och grovtvättstuga. Egen tennisbana och mysig samlingslokal. Pulkabacke i området.

Varmt välkommen!

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in står du i en möblerbar och luftig hall med en infälld garderob och vitt ektiljagolv. I anslutning till hallen ligger ett förråd under trappan.

Tvättstuga

Direkt till vänster ligger en renoverad -18 tvättstuga med ny bänkskiva, stänkskydd och ho samt övrig inredning. Tvättstugan är utrustat med tvättmaskin och torktumlare från 2016.

Duschrum

Längre in till vänster ligger ett duschrum med fint kakel på väggarna och klinker på golvet. I taket är det infällda spotlights. Vidare är duschrummet utrustat med regnblandare, och handdukstork med vattenburet system.

Vardagsrum

Öppet till höger från hallen ligger ett vardagsrum med vitmålat parkettgolv och helt öppen planlösning mot köket. Här är det stora fönsterpartier som släpper in dagsljuset. Från vardagsrummet är det utgång till en ny, mycket stor altan delvis under tak och med infällda spotlights i trallen.

Kök

Öppet från vardagsrummet praktiskt avdelat med en rejäl köksö ligger det nya -16 köket med integrerad diskmaskin och induktionshäll. Vidare är köket utrustat med rostfria maskiner varav hel kyl, hel frys, inbyggd ugn och mikro i arbetshöjd samt fläkt. I taket är det infällda spotlights som ger ett bra ljus.

Övervåning - Hall

När du kommit uppför trappan med nya -17 eksteg kommer du upp i en möblerbar hall. I taket är det en lucka upp till en hel råvind vilket möjliggör gott om förvaring. Eller varför inte inredningsbar...

Badrum

Längst in från den möblerbara hallen ligger ett totalrenoverat -16 badrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Badrummet är utrustat med nytt -17 löst badkar. Vidare från badrummet ligger ett förråd. Här finns möjlighet till bastu för den som önskar det.

Två sovrum

Längst in till vänster från den möblerbara hallen ligger två rymliga sovrum, varav det ena har utgång till en balkong med trätrall.

Sovrum

Rakt fram från hallen på övervåningen ligger ett totalt insynsskyddat sovrum med utsikt mot skogen och pulkbacken.

Sängkammare

Rakt fram från hallen ligger en totalt insynsskyddad och rymlig sängkammare med vitt ektiljagolv och stort garderobsparti med bra inredning.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

34

Gatuadress

Månskensgatan 42A, 80274 Gävle

Område

Andersberg

Boarea

127 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

5 st , varav 4 st sovrum

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 1,15479
  • Andelstal avgift: 1,15479
Månadskostnad:

4.486 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 5.700 kr/år

Total driftskostnad: 7.200 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

HSB Brf Polstjärnan i Gävle

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

1978

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen se föreningens hemsida: https://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/polstjarnan/

TV/Internet

Com hems grundutbud ingår i månadsavgiften/Fiber från Telenor

Byggnadskommentar

På tomten ligger ett eget förrådshus.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns gemensam tvättstuga, pingisrum, bastu och gym samt festlokali gårdshuset. I området finns egen tennisbana, tvättplats för bilen och bakom huset ligger en pulkbacke.

Parkeringsbeskrivning

Garage ingår i månadsavgiften!

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Promenad- och cykelväg till Gävle Kommuns friluftsområde "Hemlingby". Där finner man bl.a. elbelysta motionsspår, en liten skidbacke med lift, grillplatser och servering. Promenadavstånd också till Hemlingby köpcentrum och Hemsta med bl.a. gym och mataffärer. Liten matvaruaffär, bibliotek, gym och idrottshall finns även i Andersbergs centrum. Gång- och cykelvägar genomkorsar hela området. Fotbollsplan och en rejäl pulka/skidbacke finns också för de friluftsintresserade.