Brynäs

Styrmansgatan 10

68,5 KVM 2 rum och kök 1.520.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

68,5 kvm

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum Mer fakta

Pris

1.520.000 kr

Nyrenoverad & välplanerad gavel högt upp med hiss, nya ytskikt, nytt kök & stor balkong - måste ses!

Genomgående nyrenoverad gavellägenhet på 6:e våningen med hiss och fönster åt tre håll vilket ger ett fantastiskt ljus och utsikt mot Gavleån och Gävle strand.

Stor balkong med ny trätrall och möjlighet finns att glasa in. Nytt -17 kök med fint kakel, induktionshäll, diskmaskin, hel kyl och frys, samt rostfri ugn och fläkt. Genomgående nya ytskikt och klinkergolv i hall och kök. Rymligt badrum med ny inredning och såväl löst badkar som ny -16 egen tvättmaskin. Rymligt och insynsskyddat sovrum med panélvägg och nytt, stort garderobsparti med skjutdörrar. Stort vardagsrum med fönster åt två håll med fönsterbrädor i sten. Möblerbar hall med ny garderobsvägg med skjutdörrar och extra förvaring i den möblerbara delen.

Mycket attraktiv förening med nyrenoverad -17 tvättstuga och relax med bastu i entréplan. Bl. a. nya fönster och säkerhetsdörrar.

Den här tål att synas i sömmarna - Måste bara ses!

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du tagit hissen upp och klivit in i lägenheten står du i en möblerbar hall med klinkergolv och ny garderobsvägg med skjutdörrar. I den möblerbara delen är det extra förvaring med sittnerplats och ett fönster som släpper in ett härligt ljus.

Sovrum

Direkt till höger från hallen ligger ett rymligt och insynsskyddat sovrum med panélvägg och stor garderobsvägg med skjutdörrar.

Badrum

Till vänster i hallen ligger ett rymlig badrum med ny inredning, löst badkar och ny 16 tvättmaskin.

Kök

Längre in till vänster ligger ett genomgående nyrenoverat -17 kök med klinkergolv, infällda spotlights i taket och fint kakel. Köket är utrustat med ny -17 hel kyl och hel frys, ny -16 diskmaskin och mikro, ny -15 rostfri ugn och fläkt. Från köket är det utsikt mot Gavleån och Gävle strand. Vidare från matplatsen kommer du till vardagsrummet.

Vardagsrum

Från såväl kök som hall ligger ett stort vardagsrum med fönster åt två håll och fönsterbrädor i sten. Från vardagsrummet är det utgång till en stor balkong med trätrall och möjlighet att glasa in...

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

66

Gatuadress

Styrmansgatan 10, 80284 Gävle

Område

Brynäs

Boarea

68,5 kvm

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum

Våningsplan:

6

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 0,70313
  • Andelstal avgift: 0,70017
  • Reparationsfond: 1.823 kr, kontrollerat: 2018-08-29
Månadskostnad:

2.799 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Nej
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Nej
Driftkostnad:

Hushållsel: 2.832 kr/år

Total driftskostnad: 9.432 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Brf Styrmannen

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

296

Byggnadsår

1976

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Fredrik Nilsson 0765649793.

TV/Internet

Telias fiber 100/100

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns källarförråd, nyrenoverad -17 tvättstuga, cykelrum, samt relax med bastu och övernattningsrum för hitresande gäster... Allt i huset!

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du med närhet till Gavleån, centralstationen och centrum och en kort promenad tar dig ut till havet och åt andra hållet ligger Söders puls med flertalet restauranger och uteliv. Brynäs har sitt ursprung ur 1800-talets industrisamhälle. Det är en klassisk arbetarstadsdel och flera av de äldsta fastigheterna finns kvar här. I grannkvarteret står sekelskiftespalatsen med tinnar och torn, sida vid sida och intill ligger ett helt kvarter fiskarhus från 1700-talet bevarade. Från början planerades Brynäs som en rutnätsstad där den breda Brynäsgatan är central. I mitten av stadsdelen finns Agö Torg där Brynäsborna fortfarande har service som närbutik, frisör, blomsterhandel och flera pizzerior. Stadsdelen Brynäs har en gång gett namn till det ishockeylaget Brynäs IF. På Brynäsvallen skolas morgondagens Brynäsare som tränar på nyspolad is.