Centralt

Brändströmsgatan 15B

19 KVM 1 rum och kök 575.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

19 kvm

Antal rum

1 st Mer fakta

Visning

Visning tisdag 16 augusti Ring 026-12 15 15 eller maila philip@bergmansmaklarbyra.se för tidsbokning! Se över lånelöftet innan...

Pris

575.000 kr

Endast 1 030 kr/mån! Mycket väldisponerad & ljus etta med närhet till sjuhuset & högskolan

Ett stenkast till den vackra natur Boulogerskogen har att erbjuda och med gångavstånd till högskolan, sjukhuset och matbutiker hittar du denna ljusa etta med mycket låg månadskostnad.

Med en genomtänkt lösning med nytt pentry och totalrenoverat duschrum används varje kvadratmeter på ett bra sätt i denna renoverade och fina etta. Nytt pentry med kyl/frys, kombinerad ugn/mikro och spishäll. Köksskåp med diskho och plats för diskmaskin för den som önskar. Hall med exklusiv tapet designad av Stig Lindberg. Genomgående fint, parkettgolv i ljuslaserad ask. Fin fönsterbräda i sten.. Totalrenoverat duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet, samt vägghängd wc och handdukstork med vattenburet(!) system.

Stor, välskött förening som har två tvättstugor, en relax med bastu och dusch samt ett övernattningsrum. Bl. a. nya vattenstammar, badrum, fönster och dörrar.

Varmt välkommen - Billigare får du leta efter

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Duschrum

Direkt till höger från hallen ligger ett duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Duschrummet är utrustat med vägghängd toalett och handdukstork med vattenburet(!) system.

Allrum

Rakt fram från hallen ligger ett insynsskyddat och ljust allrum med fint ljuslaserat parkettgolv i ask. Till höger i rummet ligger ett nytt -20 pentry med kyl, spishäll och kombinerad rostfri ugn och mikro. Längre in till vänster finns ett köksskåp med diskho och plats för diskmaskin för den som önskar det. Nytt treglasfönster med fin, fönsterbräda i sten.

Hall

När du klivit in genom säkerhetsdörren står du i en hall med genomgående fint, ljuslaserat parkettgolv i ask. I hallen inryms en praktisk dubbelgarderob med spegeldörrar. Hallen smyckas med en exklusiv tapet designad av Stig Lindberg

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

1312

Gatuadress

Brändströmsgatan 15B, 80324 Gävle

Område

Centralt

Boarea

19 kvm

Antal rum

1 st

Våningsplan:

2

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 0,22394
  • Andelstal insats: 0,22394
  • Andelstal avgift: 0,22372
Månadskostnad:

1.030 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Nej
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 1.200 kr/år

Uppvärmning: 2.160 kr/år

Total driftskostnad: 3.360 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Engelbrektsgårdarna

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

192

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta föreningen på mail: styrelsen@engelbrektsgardarna.se.
Se även föreningens hemsida: http://engelbrektsgardarna.se/

TV/Internet

Tele2s grundutbud ingår i månadsavgiften!/Tele2s tre hål i väggen/Telias fiber.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns källarförråd, cykelförråd, tvättstuga (i huset), gästlägenhet och samlingslokal med bastu i föreningen!

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du mitt i centrum med all dess fördel och närhet till såväl centralstationen som Boulognerskogen. Närhet är det också till stortorget, teater, bio, restauranger, konserthuset, Fjärran Höjder badet och högskolan. I Boulognerskogen, en av landets största stadsparker kan du bara strosa runt, ha picnic i det gröna, spela bangolf, volleyboll, lyssna på uppträdanden, bada och mycket mera. Boulognerskogen planerades i mitten av 1800-talet och hade då romantiken som förebild. Sedan dess har parken moderniserats fortlöpande. Idag är Boulognerskogen ett skulpterat parklandskap med både öppna gräsytor, trädgrupper och olika vattenmiljöer. I den intilliggande Stadsträdgården kan du beskåda Carl Milles "Fem musicerande genier". Under sommartid finns ett sommarcafé med fika, glass och matservering.