Centralt

Brändströmsgatan 5A

90 KVM 3 rum och kök 2.175.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

90 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum Mer fakta

Pris

2.175.000 kr

Genomgående renoverad gaveltrea med EGEN p-plats & charm, vid Boulognern, högskolan & sjukhuset

Här bor du centralt i modern och välplanerad lägenhet genomgående renoverad 2018 mot parken med närhet till Boulognerskogen, sjukhuset och högskolan.

Genomgående renoverad trerumslägenhet på gaveln med nytt kök och duschrum samt charmiga detaljer från 50-talet såsom bl. a. ca 2,70 m i takhöjd, fiskbensmönstrade stavparkettgolv i ek, serveringsgång, dubbla glasdörrar, fönsterbrädor i sten. Två toaletter. Nytt kök med gott om skåp, integrerad diskmaskin, induktionshäll och rostfri vinkyl. kyl/frys, ugn och fläkt. Nytt duschrum med infällda spotlights i taket, kakel på väggarna och klinker med värme(!) på golvet. Rymligt vardagsrum med dubbla glasdörrar från hallen och helglasdörr till en renoverad balkong. Månadsavgift 5 347 kr inklusive bl. a. bredband och tv.

Hela huset är genomgående renoverat 2014 med nytt värdeår, då föreningen också bildades. Två stora förråd i huset. Gästparkeringar finns och två laddboxar per hus för elbil.

Varmt välkommen! - Som ny med bevarade detaljer

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in står du i en hall på det fina fiskbensmönstrade stavparkettgolvet i ek. I anslutning till hallen ligger en rejäl klädgarderob. I anslutning till hallen ligger en gästtoalett med klinkergolv med värme.

Vardagsrum

Till höger från hallen genom dubbla glasdörrar ligger ett vardagsrum med fiskbensmönstrat parkettgolv i ek med frisning. Från vardagsrummet är det utgång genom helglasdörr till en balkong.

Sovrum

Vidare från vardagsrummet ligger ett sovrum med fiskbensmönstrad stavparkettgolv i ek och dubbla hörngarderober med spegeldörrar.

Duschrum

Mellan båda sovrummen ligger en passage med tre garderober och en dörr till ett totalrenoverat duschrum med infällda spotlights i taket, kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. Duschrummet är utrustat med egen tvättmaskin och handdukstork med vattenburet(!) system. I duschrummet är det ett fönster vilket släpper in det härliga dagsljuset.

Sovrum

Från såväl hallens serveringsgång som passagen mellan sovrummen ligger ett rymligt sovrum med två garderober och bred, härlig fönsterbräda i sten.

Kök

Till vänster i hallen via en serveringsgång med skåp för förvaring ligger ett kök med ny inredning från Kvikk. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, rostfri kyl/frys, fläkt, ugn och mikro samt induktionshäll.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

1101-03

Gatuadress

Brändströmsgatan 5A, 80324 Gävle

Område

Centralt

Boarea

90 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum

Våningsplan:

2

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 5,39
Månadskostnad:

5.347 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 4.800 kr/år

Total driftskostnad: 4.800 kr/år

Pantsättning

är pantsatt

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

BRF Brändströmsgatan

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

1950

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Birgit Mäkimaa 073-0410919.

TV/Internet

Tele2:s basutbud ingår i månadsavgiften/Telias fiber alternativt Tele2:s tre hål i väggen.

Övriga utrymmen i föreningen

Två stora förråd, ett på vinden och ett i källaren. I övrigt finns tvättstuga, två laddboxar och övernattningslägenhet är på gång.

Energiprestanda

169 kwt/kvm/år

Energideklaration utförd

2020-12-21

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

E

Energiprestanda

169

Energiprestanda, primärenergital

119

Besiktningsman

Joel Söderberg, Gävle Energi AB

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du mitt i centrum med närhet till högskolan och Boulognerskogen. I Boulognerskogen, en av landets största stadsparker kan du bara strosa runt, ha picnic i det gröna, spela bangolf, volleyboll, lyssna på uppträdanden, bada och mycket mera. Boulognerskogen planerades i mitten av 1800-talet och hade då romantiken som förebild. Sedan dess har parken moderniserats fortlöpande. Idag är Boulognerskogen ett skulpterat parklandskap med både öppna gräsytor, trädgrupper och olika vattenmiljöer. I den intilliggande Stadsträdgården kan du beskåda Carl Milles "Fem musicerande genier". Under sommartid finns ett sommarcafé med fika, glass och matservering.