Centrum

Norra Slottsgatan 15

35 KVM 1 rum och kök 1.275.000 kr
Mäklare Jessica Backman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

35 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

1 st Mer fakta

Pris

1.275.000 kr

Vill du bo i en helt ny insynsskyddad takvåningslägenhet med takterass, mitt i centrum?

Nu har du möjlighet att förvärva och bli den första som flyttar in i denna nya och oanvända takvåningslägenhet med takterass! Här bor du mitt i centrum i anrikt hus byggt år 1887 med närhet till centralstationen, högskolan, sjukhuset och Boulognerskogen med dess kilometerlånga promenadstråk.

Via den gemensamma innergården och den vackra verandan vid entrén kliver du in i denna iögonfallande byggnad. Högst upp i huset ligger denna takvåningslägenhet med genomgående golvvärme, exklusivt tiljagolv i ek, synliga balkar och murstock. Den glasade balkongdörren som leder dig ut till en takterass med trätrall tillsammans med det stora fönsterpartiet skapar ett härligt ljusinsläpp till hela lägenheten. Modern öppen planlösning med en vacker murstock som naturligt skapar en avskild yta för kök. Köksinredning från Ballingslöv, utrustat med rostfri mikro i arbetshöjd, integrerad kyl, spishäll och fläkt. Stilrent duschrum med modernt enhetligt kakel och klinker, utrustat med tvättmaskin, torktumlare, WC, handfat, handdukstork, infällda spotlights i taket, duschhörna och regnblandare. Till lägenheten hör ett förråd med egen dörr som praktiskt ligger beläget på samma våningsplan.

Varmt välkommen till en unik lägenhet att trivas i!

Mäklare

Jessica Backman

Fastighetsmäklare
0706-237910
jessica@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Rum

När du klivit in via ytterdörren står du i en helt nyinredd lägenhet med modern öppen planlösning och genomgående enhetligt parkettgolv i ektilja med golvvärme. I rummet inryms två garderober. Från rummet kan du kliva ut på takterrassen med trätrall och blicka ut över takåsarna.

Kök

I modern öppen planlösning mot allrummet, bakom den charmiga murstocken, ligger ett kök från Ballingslöv utrustat med rostfri mikro i arbetshöjd, integrerad kyl, spishäll och fläkt. Här finns utrymme att bygga en köksö, om så önskas.

Duschrum/WC

Rakt fram från hallen ligger ett duschrum med helkaklade väggar, klinkergolv med elburen värme och dimbara spotlights i taket. Utrustat med WC, handfat, handdukstork, duschhörna, regnblandare, tvättmaskin och torktumlare.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

1201

Gatuadress

Norra Slottsgatan 15, 80320 Gävle

Område

Centrum

Boarea

35 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

1 st

Våningsplan:

3

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 5,92
Månadskostnad:

2.842 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Nej
Driftkostnad:

Hushållsel: 1.800 kr/år

Försäkringskostnad: 1.200 kr/år

Total driftskostnad: 3.000 kr/år

Pantsättning

är inte pantsatt

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Kollegan 2

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

1887

TV/Internet

Fiber via GavleNet

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns förråd med egen dörr på samma våning. Gemensam innergård.

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du mitt i centrum med all dess fördel och närhet till såväl Centralstationen som Boulognerskogen och Högskolan. I Boulognerskogen, en av landets största stadsparker kan du bara strosa runt, ha picnic i det gröna, spela bangolf, volleyboll, lyssna på uppträdanden, bada och mycket mera. Boulognerskogen planerades i mitten av 1800-talet och hade då romantiken som förebild. Sedan dess har parken moderniserats fortlöpande. Idag är Boulognerskogen ett skulpterat parklandskap med både öppna gräsytor, trädgrupper och olika vattenmiljöer. I den intilliggande Stadsträdgården kan du beskåda Carl Milles "Fem musicerande genier". Under sommartid finns ett sommarcafé med fika, glass och matservering.