Fridhem

Lokattvägen 42

83 KVM 4 rum och kök 3.450.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

83 kvm , enl. lantmäteriet

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum Mer fakta

Pris

3.450.000 kr

Vill du ha en bra råvara på friköpt hörntomt mot skogsparti & cykelväg till skola & dagis i Fridhem?

Vill du ha en bra råvara med fjärrvärme på friköpt och soldränkt hörntomt mot skogsparti och barnvänligt med cykelväg till skola och dagis i attraktiva Fridhem?

Hall i vinkel öppen mot kökets matplats med öppen planlösning. Glasdörr från hallen till ett ljust vardagsrum med fönster åt två håll, öppen spis med kamin, och utgång till altanen som ligger i soligt läge i vinkel med garaget och mot skogspartiet bakom tomten. Två insynsskyddade sovrum. Gillestuga och bastu i källaren. Mycket bra förvaring i såväl gamla som nya garaget. Stort, vidbyggt garage med hög takhöjd och ny takpapp.

Varmt välkommen - Bra råvara med barnvänligt och attraktivt läge

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in står du i en hall i vinkel som i vinkeln mynnar ut i köket med öppen planlösning.

Vardagsrum

Till höger från hallen ligger ett vardagsrum med välskött ekstavparkettgolv, öppen spis med kamin, och utgång till en stor altan under tak i vinkeln med garaget.

Kök

Till vänster öppet från hallens vinkel ligger ett luftigt kök med spis, fläkt och ny -20 kyl/frys. I köket är det ett nytt 3-glasfönster. I anslutning till den öppna delen i köket är det en dörr ner till källaren.

Sovrum

Längst in från köket ligger ett insynsskyddat och rymligt sovrum med fyra garderober med överskåp.

Sovrum

Till höger från kökets matplats ligger ett insynsskyddat sovrum med klädkammare.

Duschrum

Rakt fram i hallen ligger ett duschrum. (Tätskikt ur funktion). I duschrummet är det ett fönster som släpper in det härliga dagsljuset.

Källare

När du kommit ner för trappan till källaren står du i en gillestuga med blyinfattade fönster. Under trappan är det förråd. I anslutning till gillestugan ligger en bastu. Vidare in ligger en tvättstuga med tvättmaskin från -06. Längst in i anslutning till gillestugan ligger en matkällare. Rakt fram när du kommit ner ligger ett pannrum och vidare från pannrummet ligger ett stort förråd i det gamla garaget.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Gatuadress

Lokattvägen 42, 80269 Gävle

Område

Fridhem

Boarea

83 kvm , enl. lantmäteriet

Biarea

79 kvm

Tomtarea

795 kvm

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum

Taxeringsår

2018

Totalt taxeringsvärde

2.038.000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

Inteckningar
  • Antal:  4
  • Totalt belopp: 99.000 kr
Driftkostnad:

Hushållsel: 5.115 kr/år

Försäkringskostnad: 5.500 kr/år

Renhållning: 2.403 kr/år

Uppvärmning: 14.946 kr/år

Vatten och Avlopp: 4.155 kr/år

Total driftskostnad: 32.119 kr/år

Byggnad

Byggnadsår

1962

TV/Internet

Fiber finns i gatan.

Grund

Källare

Stomme

Trä

Fasadtyp

Liggande träpanel

Taktyp

Tegel

Fönster

Isolerglas och äldre 2 glas vridfönster samt blyinfattade fönster

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Parkeringsbeskrivning

Vidbyggt garage med ny -18 takpapp.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Höjersdal, Fridhem, Olsbacka och Sörby är alla centralt belägna stadsdelar med närhet till det mesta. Du kan både cykla och gå till centrala stan på under femton minuter, samtidigt som du befinner dig i ett genuint bostadsområde med de allra bästa förutsättningar för barnfamiljer. Det här är stadsdelar där bilarna ofta får ge plats på gatorna för barnens aktiviteter - landhockey eller cykelträning är bara är några exempel. I både Höjersdal/Fridhem samt Olsbacka och Sörby finns flera förskolor och skolor. Stadsdelarna är också välplanerade med gott om platser för lek, aktivitet och rekreation. Här hittar du både skogsbackar och stora gräsytor. De väl utbyggda cykelbanorna gör det också lätt för barnen att själva ta sig till och från både skola och kompisar.

Fjärran Höjder badet ligger inom promenadavstånd och är ett populärt badhus med många aktiviteter för både barn och vuxna. 25-metersbassäng där du kan motionssimma och hoppa från trampolinen samt 3-meterstornet. Badlandskapen Barn- och Vuxenoasen har 30 grader i vattnet, vattenvirvlar, bubbelpooler och vattenrutschbana. Förutom bad finns även möjlighet till personlig träning, företagslösningar, spa och relax, vattenträning, gym, innebandy och mycket mer! Även Andersbergs idrottplats erbjuder många möjligheter med bl.a. inomhushall med konstgräs.