Gävle - Mårdäng

Kullåkersvägen 11

116 KVM 4 rum och kök 4.175.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

116 kvm , enl. lantmäteriet

Antal rum

4 st , varav 1 st sovrum Mer fakta

Pris

4.175.000 kr

SJÖTOMT med sjöutsikt, båtplats, badbrygga. Nära barnomsorg i Hille, 15 min till Gävle central

Underbar sjötomt med enastående sjöutsikt, egen båtplats och badbrygga! Trädgården måste upplevas! Denna fastighet är en sann oas för dig som älskar natur och vill njuta av vackra omgivningar året om men ändå ha nära in till den omtyckta barnomsorgen i Hille och endast 15 minuter till Gävle centralstation.

Trädgården är en fröjd för ögat, med en otrolig blomsterprakt som blivit omnämnd i tidningsreportage. Här finner du en mångfald av växter som skapar en färgsprakande och rofylld miljö.

Huvudbyggnaden erbjuder generösa sällskapsytor, både inomhus och utomhus, vilket gör den perfekt för både avkoppling och umgänge. Du möts av ett härligt ljust när du kliver in i den öppna hallen. Genomgående ljusa plangolv. En öppen spis med braskamin ståtar som en central punkt i huset. All- och matrummet har flertalet fönster som släpper in rikligt med ljus och bjuder på fantastisk utsikt över sjön. Stort duschrum. Fullt utrustat kök med intilliggande tvättstuga med grovingång. Eget minireningsverk och reningsfilter på vattnet.

Utomhus finns flera uteplatser där du kan njuta av soliga dagar och ljumma kvällar. Det stora växthusen är perfekta platser för att odla dina egna grönsaker eller bara koppla av med en bok. På tomten finns även två isolerade gästhus, varav ett med dusch och toalett, vilket ger gott om plats för övernattande gäster eller möjlighet till egen verksamhet. Denna fastighet är en dröm för den som söker ett hem med närhet till naturen, rymliga ytor och möjlighet till avkoppling i en vacker och inspirerande miljö.

Varmt välkommen!

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in står du i en öppen hall med två garderober och fint såpat plankgolv.

Duschrum

Direkt till vänster i hallen ligger ett stort duschrum 2014 med vägghängd wc, handdukstork och en garderob. I duschrummet är det ett fönster som släpper in det härliga dagsljuset.

Allrum

Till höger från den öppna hallen ligger ett mycket stort ca 31 kvm(!) allrum utbyggt 2018 med ljuslaserat tiljagolv och fantastisk sjöutsikt. Detta rummet är lätt att dela av om ett sovrum till önskas. (Enligt alternativ ritning)

Allrum

Rakt fram i hallen ligger ett allrum med öppen spis med braskamin.

Matrum

Vidare från allrummet rakt fram i hallen ligger ett matrum med golvvärme och öppet i nock samt med fönster runt om med härliga utblickar mot sjön och utgång till altan delvis under tak.

Kök - Grovkök/tvättstuga

Till vänster från allrummet ligger ett kök 2014 med plankgolv. Köket är utrustat med spis med häll, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Vidare från köket är det ett grovkök/tvättstuga med grovingång. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och tvättho.

Sovrum

Längre in till vänster från allrummet ligger ett rymligt sovrum med plankgolv och två garderober. Här kan du vakna upp och blicka ut mot sjön.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Gatuadress

Kullåkersvägen 11, 80597 Gävle

Område

Gävle - Mårdäng

Boarea

116 kvm , enl. lantmäteriet

Tomtarea

2406 kvm

Antal rum

4 st , varav 1 st sovrum

Taxeringsår

2021

Totalt taxeringsvärde

3.646.000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

Inteckningar
  • Antal:  1
  • Totalt belopp: 25.000 kr
Driftkostnad:

Årlig elförbrukning: 15.500 krkWh/år

Försäkringskostnad: 4.300 kr/år

Renhållning: 1.335 kr/år

Vatten och Avlopp: 3.500 kr/år

Uppvärmning och hushållsel: 16.600 kr kr/år

Vägkostnad: 4.000 kr/år

Total driftskostnad: 29.735 kr/år

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Byggnad

Byggnadsår

1967

TV/Internet

GavleNets fiber

Energiprestanda

81 kwt/kvm/år

Grund

Torpargrund

Fasadtyp

Stående träpanel

Taktyp

Papp

Fönster

3-glasfönster

Uppvärmning

Värmepump luft-luft, braskamin

Vatten

Enskilt vatten året om. Vattenreningsfilter finns!

Avlopp

Enskilt avlopp. Minireningsverk 2008

Övriga byggnader

Gästhus från 2014 med värme, om ca 15 kvm. Två stora växthus varav ett inrett "Njuthuset" om ca 15 kvm. Gäst-/mathus om ca 12 kvm med ädelträgolv.

Parkeringsbeskrivning

Stort isolerat garage med fjärrport och värme, med ett stort förråd i anslutning. Vidbyggt med garaget ligger en stor carport och en vedbod.

Boareabeskrivning

Plus två gästhus!

Energideklaration utförd

2024-06-05

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

D

Energiprestanda, primärenergital

126

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Trevligt lantligt område med blandad bebyggelse, hus, villor och radhus från 1800-talet till nybyggen. Åkermark, hagar och skog i omgivningarna. Bensinmack och bilverkstad. Pizzerior i området. Barnvänligt.
Milbogården förskola , Milbo fritidsgård, Varvaterassen förskola, Daggmasken (pers. koop.) Spunken(pers.koop.) Milboskolan åk 6-års -åk 6.
Hille kommundel är belägen norr om Gävle och var fram till 1969 en egen kommun. Avståndet till Gävle centrum är från Hille kyrka ca 7 km. Cykelväg via Forsby, 6 km till centrum. Området har fått sitt namn efter en järnåldersby som var belägen invid nuvarande Hille kyrka. Hille utgör idag till stor del jordbruksbygd, men inslag finns av äldre industri. Bruket Oslättsfors är välbevarat och av riksintresse för
kulturmiljövården. Hille har alltmer kommit att utvecklas till ett viktigt bostadsområde, med orterna Forsby, Åbyggeby, Hille, Björke och Trödje.
Goda strövområden i skog och mark med möjligheter till bär- och svampplockning. Nära till sportanläggningar som Hille IP, Testebovallen, Skidstavallen med motionsspår och en av Sveriges största golfanläggningar Gävle Golfklubbs 36-hålsbana, pay-n-play. Närbelägen skoterled om vintrarna. Gångavstånd till barnvänliga Forsbybadet och ca 3 km från Engeltofta/Bönan med havsbad. Fågeltorn i Björke i norra änden av Mårdängssjön. Något för alla...