Gävle - Sätra

Skyttestigen 11G

104 KVM 4 rum och kök 2.275.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

104 kvm , enl. lantmäteriet

Antal rum

4 st , varav 4 st sovrum Mer fakta

Visning

Visning onsdag 28 februari Ring 026-12 15 15 eller maila info@bergmansmaklarbyra.se för tidsbokning! Se över ditt lånelöfte innan...

Pris

2.275.000 kr

Egenägt(!) med garage. Nyare duschrum & kök med öppen planlösning samt stort uterum.

Här har du ett egenägt radhus med garage och nyare såväl två toaletter som kök med öppen planlösning samt trevlig baksida med stort inglasat uterum i bästa solläge.

Lättskött radhus med öppen planlösning och genomgående parkettgolv i kök och hall. Härliga sällskapsytor i entréplan med generösa ytor och i taket är det infällda spotlights. Nyare kök med bardel, integrerade och rostfria maskiner. Öppet från hallen till ett ljust vardagsrum med genomgående parkettgolv, infällda spotlights i taket och stora fönster mot baksidans rymliga och inglasade uterum i bästa solläge. Två totalrenoverade och toaletter med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet, samt infällda spotlights plus fönster, vilket ger ett härligt ljus. Tre insynsskyddade sovrum och rymlig klädkammare på övervåningen. Gillestuga, ett sovrum och tvättstuga i källaren.

Bra samfällighet med bl a garage med motorvärmare.

Varmt välkommen - Radhusboende är bekvämt

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du passerat den stensatta uteplatsen på framsidan och klivit in genom den välkomnande brokvisten står du i en rymlig och möblerbar hall med parkettgolv genomgående med köket. I anslutning till hallen ligger en totalrenoverad -15 gästtoalett med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet samt fönster som släpper in det härliga dagsljuset.

Vardagsrum

Öppet rakt fram i hallen ligger ett vardagsrum med parkettgolv, infällda spotlights och nischer med belysning samt utgång till ett mycket stort, inglasat uterum.

Kök

Med modern öppen planlösning från hallen med infällda spotlights i taket ligger ett stort barkök med ny-15 inredning med gott om förvaringsmöjligheter och bänkytor och integrerad diskmaskin och induktionshäll. Vidare är köket utrustat med ny -15 rostfri hel kyl, hel frys, ugn och fläkt.

Övervåning - Hall

När du kommit uppför trappan står du i en hall och i anslutning till hallen ligger en rymlig klädkammare med hängare och hyllor.

Duschrum

Till vänster i hallen ligger ett totalrenoverat -15 duschrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet, i taket är det infällda spotlights. Duschrummet är utrustat med duschkabin och handdukstork med vattenburet(!) system. I duschrummet är det ett fönster som släpper in det härliga dagsljuset.

Sovrum

Längre in till vänster ligger ett stort och insynsskyddat sovrum med fyra garderober.

Sovrum

Längst in till höger från hallen ligger ett rymligt sovrum med fyra garderober och utgång till en stor balkong.

Sovrum

Direkt till höger på övervåningen ligger ett sovrum med två garderober.

Källarvåning

När du kommit ner står du i en hall med parkettgolv och rakt fram ligger en rymlig gillestuga som kan användas som tonårsrum. Bra förvaring under trappan. Till vänster när du kommit ner ligger en tvättstuga med wc och tvättho. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin kombinerad med torktumlare. Till vänster i källaren ligger ett extra sovrum med fönster.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Gatuadress

Skyttestigen 11G, 80636 Gävle

Område

Gävle - Sätra

Boarea

104 kvm , enl. lantmäteriet

Biarea

52 kvm

Tomtarea

150 kvm

Antal rum

4 st , varav 4 st sovrum

Taxeringsår

2021

Totalt taxeringsvärde

1.564.000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

Inteckningar
  • Antal:  14
  • Totalt belopp: 1.950.400 kr
Driftkostnad:

Hushållsel: 6.189 kr/år

Fastighetsskatt/-avgift: 9.287 kr/år

Samfällighet inklusive bl a vatten, värme, återvinning och garage: 42.000 kr kr/år

Total driftskostnad: 48.189 kr/år

Tomträttsavgäld

8.100 kr

Tomträttsavgäldsperiod

Avgäldsperiod: 10år från 2021-03-01

Tomträttsavgäld slutdatum

2031-03-01

Tomträttsupplåtare:

212000-2338
GÄVLE KOMMUN
Ekonomi 80184 Gävle

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Byggnad

Byggnadsår

1971

Energiprestanda

124 kwt/kvm/år

Fasadtyp

Tegelstensfasad

Taktyp

Papp

Fönster

2-glasfönster

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Energideklaration utförd

2014-06-24

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

D

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du i barnvänligt och naturnära område med förskolor och skolor i närområdet, endast 10 minuters promenad till arenaområdet. Sätra är en stadsdel i Gävle med över tiotusen invånare, belägen cirka tre kilometer från stadskärnan. Idrottsföreningen IK Sätra, med sektioner som fotboll, ishockey, bordtennis, innebandy samt volleyboll, har sitt ursprung och säte i stadsdelen. Utöver idrottsföreningen så finns en förening för alla företagare i Sätra. Sätra består av olika bostadsområden, höghus i östra delen och radhus och villor i västra. I mitten finns Sätra centrum med diverse affärer och samhällsservice som hälsocentral, folktandvård och äldreboende på Forellplan (f.d. Sätrahemmet).