Gävle Strand

Kopragränd 3

47 KVM 2 rum och kök 1.490.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

47 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum Mer fakta

Visning

Visning måndag 04 december Ring 026-12 15 15 eller maila info@bergmansmaklarbyra.se för bokning av tid! Se över lånelöftet innan…

Pris

1.490.000 kr

Enorm utsikt högst upp på hörnet. Varmgarage med elbilsladdare ingår! Utsikt mot Gavleån & Kanalen

Havsnära högst upp över hustaken längst ut på Gävle strand. Mycket ljus hörnlägenhet med HISS. Yteffektiv med ca 3 meter i takhöjd, modern och öppen planlösning med fantastiska utblickar via fransk balkong med dubbla dörrar och stora fönsterlufter mot såväl kanalen som Gavleån.

Här dominerar ljuset, volymen och utsikten med magnifika kvällshimlar och solnedgångar. Genomgående parkett med golvvärme i HELA lägenheten. Modernt kök med inredning från Marbodal med bänkskiva i sten med infälld såväl diskho som induktionshäll. Köket är i övrigt utrustat med rostfria maskiner varav kyl/frys och diskmaskin samt inbygd ugn och mikro i arbetshöjd. Rymligt duschrum med kakel och klinkergolv. Duschrummet är utrustat med infällda spotlights i taket och tvättmaskin samt torktumlare. Separat sovrum med ny skjutdörrsgarderob, och fönster mot Gavleån. Månadsavgift 4 131 kr inklusive bl. a. varmgarage med elbilsladdare!

Stor förening med varmgarage, elbilsladdare och förråd bekvämt med hiss upp till lägenheten och mycket fin innergård med sittnergrupper och grillmöjligheter.

Varmt välkommen - För dig som vill bo med gångavstånd till såväl centralstationen som båtplatsen

Se mer på filmen

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du passerat entrén till den fina innergården med sittnergrupper och grillmöjligheter, eller tagit hissen upp från varmgaraget (som ingår i avgiften), med elbilsladdare står du i en hall med ekparkettgolv med vattenburen värme som är genomgående i lägenheten. I hallen möts du direkt av den hisnande utsikten genom de stora fönstren med djupa fönsterbrädor.

Duschrum

Direkt till vänster från hallen ligger ett rymligt duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet med värme, samt infällda spotlights i taket. Duschrummet är utrustat med hörnduschväggar och egen tvättmaskin och torktumlare.

Kök

Öppet rakt fram i hallen möts du av den öppna och mycket ljusa planlösningen mellan kök och vardagsrum med hela ca 3 meter i takhöjd. Köket har inredning från Marbodal med bänkskiva i sten med infälld diskho och induktionshäll. Köket är utrustat med rostfria maskiner vara kyl/frys, diskmaskin och fläkt samt inbyggd ugn och mikro i arbetshöjd.

Vardagsrum

Från köket är det modern och helt öppen planlösning och tre stora och djupa fönsterlufter med djupa nischer och utsikt mot såväl kanalen som Gavleån. Mot Gavleån ligger en fransk balkong med dubbla dörrar vilket gör att du kan sitta och sola och avnjuta vattnets gnistrande.

Sovrum

Vidare från vardagsrummet genom en praktisk skjutdörr ligger ett sovrum med ny skjutdörrsgarderob med spegelskjutdörrar.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

S51

Gatuadress

Kopragränd 3, 80302 Gävle

Område

Gävle Strand

Boarea

47 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum

Våningsplan:

5

Hiss

Hiss i markplan och direkt från garage.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 0,0081
  • Andelstal insats: 0,00799587
  • Andelstal avgift: 0,00809974
  • Andel av Brf nettoskuldsättning: 902.591 kr
  • Beräknat på årsredovisning från 2022.
Månadskostnad:

4.131 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Nej
  • Vatten ingår: Nej
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Nej
Driftkostnad:

Hushållsel: 3.444 kr/år

Vatten: 600 kr kr/år

Värme: 12 kr kr/år

Bredband & TV: 3.900 kr kr/år

Total driftskostnad: 7.956 kr/år

Pantsättning

är pantsatt

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Stuveriet

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

2018

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta föreningen per mail: brfstuveriet@gmail.com

TV/Internet

Gavlenets fiber.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns garage och förråd (ingår i månadsavgiften) endast hissen ner. Mycket fin och gemensam innergård med sittner- och grillmöjligheter.

Energiprestanda

90 kwt/kvm/år

Parkeringsbeskrivning

Plats i låst varmgarage med tillgång till elbilsladdare, ingår i månadsavgiften.

Energideklaration utförd

2020-12-04

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

C

Energiprestanda, primärenergital

73

Film

Läge

Områdesbeskrivning

På Gävle Strand har du nära till Gävle centrum och stadens puls, såväl som havets avkopplande svall.

Gävle Strand passar dig som söker ett modernt boende, med unik närhet till havet och båtlivet. Planen är att ett fullt utbyggt Gävle Strand ska omfatta ca 1200 bostäder och kallas ”hemma” av ca 2500-3000 personer.

På bara några minuters promenad tar man sig till resecentrum med tåg och fjärrbussar. Till Stockholm tar det t ex bara 1 tim 20 min och till Arlanda tar det knappa timmen. Ex. till Uppsala går det tåg ca var 20:e minut... På andra sidan Gavleån växer Godisfabriken upp, ett nytt område med diverse faciliteter bl.a saluhall och Ica-butik.

Det finns redan nu en bussförbindelse från centrum till Gävle Strand. Sporthuset som erbjuder alla dess aktiviteter man kan önska sig. Andra bekvämligheter såsom förskola och handel samt flertalet restauranger har utvecklats allt eftersom antalet boende på Gävle Strand ökar. Stadsdelen byggs etappvis. Byggnationen av etapp 2 är nästintill klar, och planeringsarbetet för etapp 3 är igångsatt.