Gävle Strand

Sjåaregatan 24

136 KVM 6 rum och kök 5.775.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

136 kvm , enl. lantmäteriet

Antal rum

6 st , varav 4 st sovrum Mer fakta

Pris

5.775.000 kr

Lättskött radhus, Sverigeunikt med egen brygga & garage med promenadavstånd från Centralstationen...

Här bor du unikt med direkt närhet till vattnet på populära Gävle strand med såväl egen brygga som eget garage och promenadavstånd till Centralstationen. Lättskött radhus byggt 2008 med härliga uteplatser i etagé ner till egen brygga om ca 7,6 meter med badstege och sjöbod samt möjlighet att ha båt. Inglasat uterum om ca 36 kvm med isolerat golv och skjutbara fönster mot etagéterrassen. Två badrum med kakel och klinker. Öppen planlösning med möjlighet att sätta in kamin. Sällskapsytor öppet i nock och stora fönster mot kanalen. Fyra(!) sovrum. Marbodalkök med rostfria maskiner från Husqvarna bl.a hel kyl, hel frys och ny -15 ugn. Eget förråd och garage plus plats på tomten för fler bilar. Genomgående ekparkett- och klinkergolv. Nyare markiser.

Gävle strand är stans mest havsnära bostadsområde och erbjuder ett härligt å-rum med mysiga promenadstråk, bryggor vid Gavleån och kanalen. I närområdet finns trevliga restauranger, mataffär och apotek. I området finns även, hälsocentral, närbutik, sportcentra, lekplatser, skatepark, dagis och direkt bussförbindelse till centrum. På promenadavstånd från huset ligger Gävle Central, gasklockorna och turbåten till Gävles egna skärgårdsö, Limön.

Varmt välkommen - Unikt med egen brygga

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du passerat framsidans gård med garage med fjärrport och isolerat förråd och klivit in i den välkomnande hallen med klinkergolv med vattenburen(!) värme. I den rymliga hallen inryms en garderobsvägg med spegelskjutdörrar.

Sovrum

Direkt till vänster i hallen ligger ett sovrum med ekparkettgolv och glasväggar mot vardagsrummet.

Duschrum

I anslutning till hallen ligger ett duschrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. Duschrummet är utrustat med hörnduschväggar och regnblandare.

Tvättstuga

I anslutning till hallen ligger en tvättstuga med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. Tvättstugan är utrustat med tvättmaskin, nyare -13 torktumlare och tvättho.

Vardagsrum

Öppet rakt fram från hallen ligger ett ljust vardagsrum med ekparkettgolv och stora fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns möjlighet att sätta in kamin...! Vardagsrummet är öppet mot köket och har utgång till ett inglasat uterum om ca 36 kvm med isolerat golv och skjutbara glasväggar mot baksidans härliga altaner. Vidare från altanen ligger ett stort trädäck i etage ner mot den egna bryggan om ca 7,6 meter med sjöbod, badstege och egen båtplats!

Kök

Öppet från vardagsrummet ligger ett Marbodalkök med gott om skåp. Köket är utrustat med induktionshäll, rostfri diskmaskin, fläkt, ny -15 ugn och mikro i arbetshöjd samt hel kyl och hel frys från Husqvarna. I köket sitter det nyare markis.

Övervåning - Allrum

När du kommit uppför trappan kommer du till ett härligt allrum öppet i nock med stora fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp. I anslutning till allrummet ligger en klädkammare.

Duschrum

I anslutning till allrummet ligger ett duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Duschrummet är utrustat med hörnduschväggar, regnblandare och handdukstork.

Sovrum

Till höger när du kommit upp ligger ett sovrum med ekparkettgolv och fyra garderober.

Sovrum

Till vänster när du kommit uppför trappan ligger ett sovrum med ekparkettgolv. I anslutning till sovrummet ligger en klädkammare med ekparkettgolv och fönster.

Sovrum

Rakt fram till vänster ligger ett sovrum med ekparkettgolv och utsikt mot kanalen. Här sitter nyare markis.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Gatuadress

Sjåaregatan 24, 80302 Gävle

Område

Gävle Strand

Boarea

136 kvm , enl. lantmäteriet

Tomtarea

250 kvm

Antal rum

6 st , varav 4 st sovrum

Taxeringsår

2018

Totalt taxeringsvärde

4.271.000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

Inteckningar
  • Antal:  2
  • Totalt belopp: 3.500.000 kr
Driftkostnad:

Hushållsel: 9.297 kr/år

Renhållning: 2.345 kr/år

Uppvärmning: 11.028 kr/år

Vatten och Avlopp: 2.680 kr/år

Total driftskostnad: 25.350 kr/år

Byggnad

Byggnadsår

2008

TV/Internet

Gavlenets fiber!

Energiprestanda

80 kwt/kvm/år

Stomme

Betong, trä

Taktyp

Eternit

Fönster

3-glasfönster

Uppvärmning

Fjärrvärme

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Parkeringsbeskrivning

Såväl garage och plats för fler bilar som båtplats!

Energideklaration utförd

2012-09-30

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda

80

Film

Läge

Områdesbeskrivning

På Gävle Strand har du nära till Gävle centrum och stadens puls, såväl som havets avkopplande svall.

Gävle Strand passar dig som söker ett modernt boende, med unik närhet till havet och båtlivet. Planen är att ett fullt utbyggt Gävle Strand ska omfatta ca 1200 bostäder och kallas ”hemma” av ca 2500-3000 personer.

På bara några minuters promenad tar man sig till resecentrum med tåg och fjärrbussar. Till Stockholm tar det t ex bara 1 tim 20 min och till Arlanda tar det knappa timmen. Ex. till Uppsala går det tåg ca var 20:e minut... Med promenadavstånd till Gävles egna skärgårdsbåt som går till den härliga skärgårdsön Limön som erbjuder dina hav- och naturområden med vandringsled runt hela ön.

Det finns en bussförbindelse från centrum till Gävle Strand och bekvämligheter såsom restauranger, helt ny mataffär och apotek. Stadsdelen byggs etappvis. Byggnationen av etapp 2 är näst intill färdigbyggd, och planeringsarbetet för etapp 3 är igångsatt.