Gävle Strand

Stuvaregatan 32

91 KVM 4 rum och kök 2.950.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

91 kvm

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum Mer fakta

Pris

2.950.000 kr

Vill du bo havsnära och bekvämt med hiss till garaget samt gångavstånd till centrum och stationen?

Havsnära och bekvämt boende med hiss ner till garaget och och stort (ca 12 kvm) och inglasat uterum i husets vinkel mot Gavleån . Gångavstånd till centrumkärnan och centralstationen med pendlingsmöjligheter till bl. a. Arlanda, Uppsala och Stockholm.

Fyra rum med öppen och flexibel planlösning med byggår 2012. Genomgående klinker och ekparkettgolv. Två toaletter varav ett rymligt duschrum med fint kakel och klinker med värme samt fönster som släpper in det härliga dagsljuset. Duschrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Välutrustat kök med rostfria maskiner av bra kvalitét, bl. a. hel kyl, hel frys och diskmaskin. Månadsavgift 4 867 kr inklusive bl. a. TV och bredband. Båtplats finns i området. Garageplats i huset finns!

Välskött förening med källarförråd, cykelförråd, barnvagnsrum och övernattningslägenhet i huset. Föreningen har även en gemensam Kajak med flytväst för den som vill paddla.

Varmt välkommen!

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du tagit hissen upp från garaget och klivit in står du i en hall med klinkergolv i entrén och vidare genomgående i hela lägenheten ligger det parkettgolv i ek. I hallen inryms fyra garderober och i anslutning till hallen ligger en rymlig klädkammare och en gästtoalett.

Sovrum

Direkt till vänster från hallen ligger ett sovrum med vitlaserat parkettgolv i ek. Detta rummet är möjligt att öppna upp mot det andra och skapa ett större sovrum.

Sovrum

Längre in till vänster ligger ett sovrum med vitlaserat parkettgolv i ek.

Duschrum

Vidare in till vänster ligger ett rymligt duschrum med fint kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. Ett fönster släpper in det härliga dagsljuset. Duschrummet är utrustat med egen tvättmaskin och torktumlare, extra skåp och handdukstork.

Vardagsrum

Öppet från såväl hall som kök ligger ett vardagsrum med stora fönster åt tre håll vilka släpper in ett härligt ljus, och en helglasdörr till ett mycket stort (ca 12 kvm) inglasat uterum med trätrall och skjutbara fönster med utsikt mot Gavleån. Här finns eluttag för den som vill grilla.

Kök

Öppet från vardagsrummet ligger ett rymligt kök från Vedum med lös köksö och rostfria maskiner av bra kvalitét, bl. a. Husqvarna. Köket är utrustat med hel kyl, hel frys, diskmaskin, fläkt och ugn och induktionshäll.

Sängkammare

Vidare från köket ligger en sängkammare som kan öppnas upp om större sällskapsytor önskas. I sängkammaren inryms två garderober och det här ljusinsläpp från två håll på husets hörna.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

22

Gatuadress

Stuvaregatan 32, 80302 Gävle

Område

Gävle Strand

Boarea

91 kvm

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum

Våningsplan:

2

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 3,16895
  • Andelstal avgift: 3,16895
Månadskostnad:

4.867 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Nej
  • Internet ingår: Ja
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 4.500 kr/år

Total driftskostnad: 12.300 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

HSB Kobben

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

2012

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Rolf Markström 070-6450510

TV/Internet

TV och internet från Gavlenet ingår i månadsavgiften!

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns garage, källarförråd, cykelförråd, barnvagnsrum och övernattningslägenhet i huset. Föreningen har även en gemensam Kajak med flytväst för den som vill paddla.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

På Gävle Strand har du nära till Gävle centrum och stadens puls, såväl som havets avkopplande svall.

Gävle Strand passar dig som söker ett modernt boende, med unik närhet till havet och båtlivet. Planen är att ett fullt utbyggt Gävle Strand ska omfatta ca 1200 bostäder och kallas ”hemma” av ca 2500-3000 personer.

På bara några minuters promenad tar man sig till resecentrum med tåg och fjärrbussar. Till Stockholm tar det t ex bara 1 tim 20 min och till Arlanda tar det knappa timmen. Ex. till Uppsala går det tåg ca var 20:e minut...

Det finns redan nu en bussförbindelse från centrum till Gävle Strand. Andra bekvämligheter såsom förskola och handel kommer byggas i framtiden allt eftersom antalet boende på Gävle Strand ökar. Stadsdelen byggs etappvis. Byggnationen av etapp 2 pågår för fullt, och planeringsarbetet för etapp 3 är igångsatt.