Gävle - Villastaden/Olsbacka

Hedvigslund 2

84 KVM 3 rum och kök 3.290.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

84 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum Mer fakta

Visning

Visning måndag 11 december Ring 026-12 15 15 eller maila maria@bergmansmaklarbyra.se för bokning av tid! Se över lånelöftet först...

Pris

3.290.000 kr

TVÅ(!) balkonger på gaveln i Gävles populäraste villaområde. Hiss. Kyla. P-plats. Inflytt april 2024

Komfort! Helt NY(!) insynsskyddad gavellägenhet belägen i lugnt och attraktivt villaområde, med TVÅ(!) balkonger varav en inglasad. Egen parkeringsplats med laddmöjlighet. Fiber ingår i månadsavgiften. Inflyttning i april 2024.

När du passerat entrébalkongen välkomnas du av en hall i vinkel med klinker i entrén. Vidare ligger ett parkettgolv i ek. Här möts du av ljuset från två håll. Öppet från hallen ligger ett stort allrum om ca 40 kvm med stora fönster och utgång till ett inglasat uterum på husets hörna. Med modern öppen planlösning ligger ett kök med inredning från Marbodal. Ett rymligt duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet samt plats för badkar om så önskas. Duschrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Rymligt och insynsskyddat master bedroom med stor klädkammare.

BRF Hedvigsträdgård i Gävle är ett boende med bra läge i attraktivt villaområde – här har du närhet till motionsspår, Fjärran höjder, konserthuset, Boulognerskogen, Gavleån och centrum. Vi erbjuder ett modernt och bekvämt boende där alla lägenheter har tillgång till egen p-plats med laddbox för elbil samt möjlighet till laddning av elcykel. Samtliga lägenheter har även bergvärme och komfortkyla, vilket gör innetemperaturen behaglig även under sommartid. På fastighetens yttertak finns solpaneler som ger egenproduktion av el. I föreningen finns cykelförråd, miljörum, förvaringsrum för rullstolar och barnvagnar samt gemensamhetslokal/övernattningsrum finns att tillgå för föreningens medlemmar. Ett vindsförråd hör till samtliga lägenheter.

Hedvigs trädgård – bara namnet sätter fantasin i rörelse. Så länge gävleborna kan minnas har just den här platsen fyllts av färger och dofter från blommor och örter. Här har liv spirat i rabatter och drivbänkar ända sedan 1800-talet. Nu finns möjlighet att köpa nyproducerade lägenheter i Hedvigslund på gränsen mellan Villastaden och Olsbacka i Gävle.

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in från entrébalkongen, står du i en hall i vinkel med klinker i entrén. Vidare ligger genomgående parkettgolv i ek. Du möts av ett härligt ljus som är genomgående från hall till allrum.

Duschrum

Till höger från hallen ligger ett rymligt duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet samt plats för badkar om så önskas. Duschrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Master bedroom

Till vänster från hallen ligger ett insynsskyddat och rymligt master bedroom med en stor klädkammare i anslutning.

Sovrum

Längre in till vänster från hallen ligger ett insynsskyddat sovrum med fönster på husets gavel. I sovrummet inryms en garderob.

Allrum

Öppet rakt fram från hallen ligger ett stort ca 40 kvm allrum med stora fönster och utgång till en inglasad balkong i husets hörna.

Kök

Med modern öppen planlösning mot allrummet ligger ett luftigt kök med inredning från Marbodal utrustat med bla hel kyl och hel frys.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

2C-1111

Gatuadress

Hedvigslund 2, 80265 Gävle

Område

Gävle - Villastaden/Olsbacka

Boarea

84 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum

Våningsplan:

2

Hiss

Hiss i markplan!

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 2,8796
  • Nettoskulden har ej gått att få fram
Månadskostnad:

5.858 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Ja
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 3.720 kr/år

Försäkringskostnad: 1.800 kr/år

Total driftskostnad: 5.520 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Hedvigsträdgård

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

2024

TV/Internet

GavleNets fiber ingår i månadsavgiften!

Övriga utrymmen i föreningen

God tillgänglighet i hela fastigheten med hiss från markplan. Cykelförråd, miljörum, förvaringsrum för rullstolar och barnvagnar samt gemensamhetslokal/övernattningsrum finns att tillgå för föreningens medlemmar. Ett vindsförråd hör till samtliga lägenheter.

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsplats finns till alla lägenheten i anslutning till fastigheten. Till varje plats finns motorvärmare och laddmöjligheter för elbil.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Hedvigs trädgård – bara namnet sätter fantasin i rörelse. Så länge gävleborna kan minnas har just den här platsen fyllts av färger och dofter från blommor och örter. Här har liv spirat i rabatter och drivbänkar ända sedan 1800-talet. Nu finns möjlighet att köpa nyproducerade lägenheter i Hedvigslund på gränsen mellan Villastaden och Olsbacka i Gävle.

Nära till allt:
Hedvigs trädgård ligger nära badet på Fjärran höjder och det populära motionsspåret vid Kungsbäck. Det är promenadavstånd till stadens centrum och bara några hundra meter bort hittar du en av Gävles bästa kvarterskrogar. Du får också nära till högskolan, konsthallen och konserthuset. Och på andra sidan Gavleån ligger Stadsträdgården och Boulognerskogen med sin lummiga grönska. Ca 1 km till Coop Krysset på Skogmursvägen.

Exklusiva kvarter:
Hedvigs trädgård ligger alldeles intill Villastaden, Gävle mest exklusiva bostadsområde med oregelbundna tomter och slingrande gator. Stadsdelen skapades i början av 1900-talet med engelska trädgårdsstäder som förebild och väckte stor uppskattning bland välbärgade köpmän, fabrikörer och officerare från det närbelägna Hälsinge regemente. Stadsdelen popularitet har inte minskat sedan dess utan här finns fortfarande de högsta taxeringsvärdena och försäljningspriserna i Gävle kommun. De flesta av husen i Villastaden har ritats av kända arkitekter enligt de idéer som för stunden varit i ropet. Och eftersom området vuxit fram under flera decennier finns nästan alla 1900-talets byggnadsstilar representerade, från fornnordiskt inspirerade grosshandlarvillor via strama funkiskåkar till åttiotalets mexitegel.