Lillhagen

Lillhagsvägen 5D

53 KVM 3 rum och kök 2.050.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

53 kvm

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum Mer fakta

Pris

2.050.000 kr

Genomgående, noggrant renoverat med levnadsyta om ca 106 kvm plus inglasat uterum & egen trädgård...

Här har du ett genomgående och mycket noggrant renoverat radhus med levnadsyta om ca 106 kvm plus stort, nytt inglasat uterum som nyttjas från tidig vår till sen höst.

Ljust, luftig och modern, öppen planlösning med nya, välskötta parkettgolv i ek med vattenburen(!) golvvärme. Ny -16 jordfelsbrytare. Nytt -16 kök med fint kakel, rostfri fläkt och infällda spotlights med dimmer i taket. Köket har utrustats med rostfria maskiner varav "sidebyside" kyl/frys och diskmaskin från Bosch. Vidare är köket utrustat med inbyggd såväl mikro som ugn. Öppet från köket ligger ett vardagsrum med utgång till ett nytt, mycket stort och inglasat uterum med matta av nålfilt och skjutbara väggar mot en öppen altan och trädgården. Nytt -12 och rymligt badrum med infällda spotlights med dimmer i taket, fint kakel på väggarna och klinker med vattenburen(!) värme på golvet. Badrummet är utrustat med såväl, hörndusch med regnblandare och glasväggar, som bubbelbadkar för den som hellre vill krypa ner i ett bad. Stor och sval sängkammare med hel garderobsvägg med skjutdörrar. Månadsavgift om 2 995 kr inklusive tv, internet(!), värme, vatten och garage med el samt p-plats utanför.

Varmt välkommen - Sällsynt bra renoverat, tål att synas i sömmarna

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in står du på ett etageplan och du möts av den ljusa, luftiga och moderna planlösningen. En halvtrappa upp ligger en naturlig halldel mot trappan med en fin fondvägg. Genomgående ligger vattenburen(!) golvvärme nya och mycket välskötta parkettgolv i ek.

Kök

Öppet från halldelen ligger ett rymligt kök med ny och mycket välskött inredning från 2016. Fint kakel, rostfri fläkt och infällda spotlights med dimmer i taket. Köket är utrustat med induktionshäll, rostfria maskiner varav "sidebyside" kyl/frys, diskmaskin, inbyggd i arbetshöjd, ugn och mikro, allt från Bosch.

Sovrum

Rakt fram till vänster i köket utan tröskel ligger ett rymligt sovrum med två garderober och tre överskåp.

Vardagsrum

Öppet från köket utan tröskel ligger vardagsrummet med utgång till ett stort inglasat uterum byggt på plintar med trätrall och matta i nålfilt. Uterummet är inglasat med skjutbara väggar och vikjalusier. Här under är grunden dränerad. Vidare från uterummet ligger en öppen altan med fasadbelysning. Från uteplatserna ligger en trädgård för den som har gröna fingrar och vill skapa sitt egna gröna rum.

Etageplan - Hall

En halvtrappa ner från entréns etageplan ligger en hall med rymligt förråd under trappan.

Badrum

Till vänster från hallen nere ligger ett stort totalrenoverat -12 badrum med infällda spotlight med dimmer i taket, fint kakel på väggarna och klinker med vattenburen(!) värme på golvet. I badrummet är det fönster vilka släpper in det härliga dagsljuset. Direkt till vänster ligger en tvättavdelning med tvättmaskin och tvättho. Vidare in i badrummet ligger det en dusch med glasväggar rakt fram och in till vänster är det ett bubbelbadkar.

Sängkammare

Längst in till höger nere ligger en stor, sval sängkammare med infällda, dimmerbara spotlights i taket, och hel garderobsvägg med skjutdörrar.

Sovrum/Förråd/Klädkammare

Rakt fram när du kommit ner ligger idag ett barnrum med tre garderober.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

54

Gatuadress

Lillhagsvägen 5D, 80426 Gävle

Område

Lillhagen

Boarea

53 kvm

Biarea

53 kvm

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum

Våningsplan:

1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 3,11311
  • Andelstal insats: 3,11311
  • Andelstal avgift: 3,13138
Månadskostnad:

2.995 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Ja
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 5.400 kr/år

Total driftskostnad: 5.400 kr/år

Pantsättning

är pantsatt

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

BRF Storhagen nr 1

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Patrik Gustavsson 070-3277552.

TV/Internet

Com hems tv och internet ingår i månadsavgiften!

Övriga utrymmen i föreningen

Cykel- respektive redskapsbod med gräsklippare och trimmer finns i föreningen.

Energiprestanda

120 kwt/kvm/år

Boareabeskrivning

Plus(!) källare med två sovrum, förråd och stort badrum...

Energideklaration utförd

2018-07-11

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

D

Energiprestanda

120

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Bomhus är en stadsdel belägen ca 5 km från innerstan i östra Gävle. I norra delen finns sedan 1899 Korsnäs AB:s fabriker (numera Billerud Korsnäs). Bomhus fick sitt namn när fortifikationsdirektör Gabriel Cronstedt år 1742 lämnade ett förslag att stänga av vattenleden vid Fredriksskans med bommar, för att förhindra ryssarnas befarade landstigningar i Gävlebukten. Korsnäs sågverk flyttade 1899 från Korsnäs invid Falun till kusten vid Gävle – platsen kom att kallas Kastet. Området vid Kastet växte på kort tid från äng och fäbodvall till ett helt bosamhälle på grund av sågverksflytten. Bomhus rektorsområde omfattar (2008) grundskolorna: Vikingaskolan, Lillhagsskolan, Kastets skola, Källmursskolan och Källöskolan som 2013 slogs ihop med Källmursskolan. De gamla lokalerna revs efter flytten. Den del av Bomhus som heter Sikvik är alltjämt ett fiskeläge med aktiva yrkesfiskare. Sikvik var innan Korsnäs AB:s fabriker anlades ett av norrlandskustens fiskrikaste områden. Bomhus träkyrka firade 2007 100 år. Sedan 1993 finns även Björsjökyrkan. Den lokala idrottsklubben IK Huge har haft vissa framgångar genom åren. Bland annat har klubben varit svenska mästare i bandy 1939 och 1940, och spelat i hockeyallsvenskan 1949–1953. I Bomhus finns ett flertal fornlämningar, bland annat rösen från bronsåldern och det så kallade Signalberget