Nyproduktion - Gävle Hemlingby

Ordslingan

164 KVM 6 rum och kök 4.550.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

164 kvm

Antal rum

6 st , varav 3 st sovrum Mer fakta

Pris

4.550.000 kr

Alltså 164 kvm(!)lösvirkeshus med garage, nyckelfärdigt & skyddat mot skogen, med modern planlösning

Äntligen en stor, hela 164 kvm(!), lösvirkesvilla med garage, där allt är klart och gräset är klippt när du ska flytta in. Skyddat beläget med skogen vid tomtgränsen. Åt ena hållet tar Gästrikeleden dig lätt till Hemlingbys mycket populära friluftsområde och åt andra hållet leder stigen direkt till ett stort handelsområde med E4:an runt knuten. Kontantinsats ca 690 000 kr.

Modern och mycket genomtänkt planlösning med öppet i nock med synliga balkar. Kök från Marbodal med trevlig halvö i vinkel med stora arbetsytor. Golvvärme i entréplan. Hel kyl och hel frys samt integrerad diskmaskin. Exklusivt klinker i hall, tvättstuga och groventré. Genomgående trägolv i övrigt. Fönsterbrädor i kalksten. Två rymliga badrum och separat tvättstuga. Stora allrum varav ett möjligt att dela av till ett extra sovrum. Vidbyggt, och isolerat garage med stort förråd och sedumtak.

Södra Hemlingbys snabbt växande bostadsområde erbjuder inom kort en helt ny skola för barnen.

Varmt välkommen - Generöst, nytt, klappat och klart

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

Du möts av en öppen och välkomnande hall med exklusivt klinkergolv med värme. Vidare genomgående i hela huset ligger ett ljuslaserat parkettgolv i ek. I hallen inryms två garderober.

Duschrum

Till höger från groventrén ligger ett rymligt duschrum med fönster som släpper in det härliga dagsljuset. Duschrummet är exklusivt med fint kakel och klinker med värme. Duschrummet är utrustat med duschvägg och handdukstork.

Garage

Rakt fram genom groventrén ligger garaget med garageport och ett stort fönster.

Groventré/Tvättstuga

Till vänster från groventrén ligger en tvättstuga med fint klinker, tvättmaskin och torktumlare samt två tvättho. Innanför tvättstugan är det en rymlig klädkammare.

Vardagsrum

Med modern öppen planlösning mot köket ligger ett stort vardagsrum i vinkel med hel skjutvägg i glas mot altanen. Vidare i vardagsrummets vinkel är det utgång till den andra altanen. Här är det lätt att sätta upp en vägg för att möjliggöra ett extra sovrum.

Kök

Öppet till vänster i hallen ligger det toppmoderna köket med inredning från Marbodal med hörnfönster ut mot altanen. I köket är det matchande kakel till badrummens kakel och klinker. Det är gott om skåp, en sällskaplig halvö delar skönt av mot vardagsrummet. Köket är utrustat med hel kyl, hel frys, integrerad diskmaskin, inruktionshäll, rostfri fläkt och inbyggd såväl ugn som mikro i arbetshöjd. Bänkskivorna är i kalksten.

Övervåning - Allrum

När du kommit uppför trappan ligger ett rymligt allrum öppet i nock med synliga balkar.

Sovrum x 2

På övervåningen på var sida om trappan ligger ett stort sovrum med dörr till egen klädkammare. Ett med två garderober och ett med en garderob.

Badrum

Till vänster på övervåningen ligger ett stort badrum med snyggt kakel och klinker med värme. Duschrummen har ett härligt ljusinsläpp från ett takfönster. Duschrummet är utrustat med fint badkar, handdukstork och dusch med duschdörrar.

Sovrum

Längst in till vänster på övervåningen ligger ett sovrum med en garderob.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Gatuadress

Ordslingan, Gävle

Område

Nyproduktion - Gävle Hemlingby

Boarea

164 kvm

Biarea

27 kvm

Antal rum

6 st , varav 3 st sovrum

Tillträde

Tredje kvartalet 2023

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 11.11
Månadskostnad:

7.394 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Nej
  • Vatten ingår: Nej
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Nej
Driftkostnad:

Hushållsel: 13.200 kr/år

Försäkringskostnad: 4.800 kr/år

Uppvärmning: 13.200 kr/år

Sophämtning: 2.400 kr kr/år

Vatten: 7.200 kr kr/år

Total driftskostnad: 40.800 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Ordslingan i Hemlingby

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

2023

TV/Internet

GavleNets fiber

Byggnadskommentar

Lösvirkeshus

Parkeringsbeskrivning

Vidbyggt garage med ingång från groventré

Boareabeskrivning

Möjlighet att dela av vardagsrummet till ett extra sovrum...

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Gävle kommun har tillsammans med sju olika byggaktörer planerat en helt ny stadsdel i Södra Hemlingby, nära både köpcentret och naturreservatet och bara 2,5 kilometer från city. Här kommer att erbjudas olika former av boende – lägenheter, radhus, parhus och villor. Kommunal service som förskola, skola, gruppboende och äldreboende kommer också att finnas i området.

Den centrala delen av Södra Hemlingby får en småstadskaraktär med bebyggelse i två till fyra våningar längs en stadsgata med alléträd och gång- och cykelbana. Från det centrala området slingrar sig gator ut mellan villor och gruppbebyggda småhus. Infrastrukturen är färdigbyggd och i de flesta kvarter har byggnation påbörjats eller så har inflyttning redan skett. Totalt kommer den första etappen att omfatta cirka 500 nya bostäder, både hyresrätter, bostadsrätter och äganderätter.