Nyproduktion - Villastaden/Olsbacka

Hedvigslund 2

90 KVM 3 rum och kök 3.490.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

90 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum Mer fakta

Pris

3.490.000 kr

Trea med TVÅ toaletter - Vill du bo klimatsmart och är trött på trädgård?

Flytta in i Brf Hedvigsträdgård! Ett av regionens mest klimatsmarta hus med självförsörjning av värme, kyla och varmvatten.

Modern lägenhet i markplan med TVÅ toaletter, ca 2,85 meter i takhöjd och stor uteplats. Samtliga lägenheter har möjlighet till egen p-plats för ca 300 kr/mån med möjlighet till elbilsladdare. I lägenheterna kommer det finnas komfortkyla, vilket gör innetemperaturen behaglig även under sommartid. Lägenheterna är ljusa, välplanerade och samtliga har inglasat balkong, eller stor egen uteplats. De är tillgänglighetsanpassade med hög standard vad gäller IT, inomhusklimat, energilösningar. God tillgänglighet i hela fastigheten med hiss från markplan. Cykelförråd, miljörum, förvaringsrum för rullstolar och barnvagnar samt gemensamhetslokal/övernattningsrum(!) finns att tillgå för föreningens medlemmar. Ett vindsförråd hör till samtliga lägenheter. Laddare för elcykel finns i anslutning till entrédörren på loftgången. På fastighetens yttertak finns solpaneler som ger egenproduktion av el.

Så länge gävleborna kan minnas har just den här platsen fyllts av färger och dofter från blommor och örter. Här har liv spirat i rabatter och drivbänkar ända sedan 1800-talet. Nu finns möjlighet att köpa nyproducerade lägenheter i Hedvigslund på gränsen mellan Villastaden och Olsbacka i Gävle.
Brf Hedvigsträdgård i Gävle är ett boende med bra läge i attraktivt villaområde – här har du närhet till motionsspår, Fjärran höjder, konserthuset, Boulognerskogen, Gavleån och centrum.

Inflyttning 1:a kvartalet 2024.

Först till kvarn gäller!

För mer information, fler lägenheter och försäljningsstatus - se projektsidan: https://www.prenova.se/projekt/brf-hedvigstradgard/

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in från trapphuset står du i en öppen hall med klinkergolv i entrén. Vidare i hela lägenheten ligger trägolv. I hallen är det en garderob och det finns plats för mer förvaring för den som önskar.

Duschrum

Till vänster från hallen ligger ett duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet samt i taket är det infällda spotlights. Duschrummet är utrustat med duschväggar och egen tvättmaskin samt torktumlare. I duschrummet inryms en garderob.

Gästtoalett

Längre in till vänster i hallen ligger en gästtoalett med kakel på väggarna och klinker på golvet.

Sovrum

Rakt fram från hallen ligger ett rymligt sovrum med en garderob.

Vardagsrum

Längst in öppet från hallen ligger ett rymligt vardagsrum med modern öppen planlösning med köket och härligt volym då takhöjden är hela 2,85 meter i takhöjd.

Kök

Öppet med vardagsrummet ligger ett kök med köksö och kvalitativ inredning samt utrustning bestående av hel kyl och hel frys, diskmaskin, inbyggd ugn och induktionshäll samt fläkt.

Master bedroom

Längst in till vänster innanför köket ligger ett master bedroom i vinkel med hela fem garderober.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

2C-1001

Gatuadress

Hedvigslund 2, 80265 Gävle

Område

Nyproduktion - Villastaden/Olsbacka

Boarea

90 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum

Våningsplan:

1

Hiss

Ja

Tillträde

Första kvartalet år 2024

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 3,0466
  • Andel av Brf nettoskuldsättning: 1.208.754 kr
Månadskostnad:

6.198 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Ja
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 3.960 kr/år

Försäkringskostnad: 1.800 kr/år

Total driftskostnad: 5.760 kr/år

Värme, kyla, vatten, tv och internet ingår i månadsavgiften! Kostnaden för hemförsäkring är uppskattad.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Hedvigsträdgård

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

2024

TV/Internet

Bredband och basutbud av tv-kanaler ingår i årsavgift.

Övriga utrymmen i föreningen

God tillgänglighet i hela fastigheten med hiss från markplan. Cykelförråd, miljörum, förvaringsrum för rullstolar och barnvagnar samt gemensamhetslokal/övernattningsrum finns att tillgå för föreningens medlemmar. Ett vindsförråd hör till samtliga lägenheter.

Parkeringsbeskrivning

Alla lägenheter har tillgång till egen p-plats med laddbox för elbil samt möjlighet till laddning av elcykel.

Avtal för bilplats med laddbox tecknas med bostadsrättsföreningen i ett separat avtal, kostnad för denna bilplats fastställs så snart ”gemensamhetsanläggningen” kring bilplatserna är bildad. Det finns en bilplats per lägenhet till förfogande.

Boareabeskrivning

Uppmätt boarea

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Nära till allt:
Hedvigs trädgård ligger nära badet på Fjärran höjder och det populära motionsspåret vid Kungsbäck. Det är promenadavstånd till stadens centrum och bara några hundra meter bort hittar du en av Gävles bästa kvarterskrogar. Du får också nära till högskolan, konsthallen och konserthuset. Och på andra sidan Gavleån ligger Stadsträdgården och Boulognerskogen med sin lummiga grönska. Ca 1 km till Coop Krysset på Skogmursvägen.

Exklusiva kvarter:
Hedvigs trädgård ligger alldeles intill Villastaden, Gävle mest exklusiva bostadsområde med oregelbundna tomter och slingrande gator. Stadsdelen skapades i början av 1900-talet med engelska trädgårdsstäder som förebild och väckte stor uppskattning bland välbärgade köpmän, fabrikörer och officerare från det närbelägna Hälsinge regemente. Stadsdelen popularitet har inte minskat sedan dess utan här finns fortfarande de högsta taxeringsvärdena och försäljningspriserna i Gävle kommun. De flesta av husen i Villastaden har ritats av kända arkitekter enligt de idéer som för stunden varit i ropet. Och eftersom området vuxit fram under flera decennier finns nästan alla 1900-talets byggnadsstilar representerade, från fornnordiskt inspirerade grosshandlarvillor via strama funkiskåkar till åttiotalets mexitegel.