Nyproduktion - Villastaden/Olsbacka

Hedvigslund 2

59 KVM 2 rum och kök 2.390.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

59 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum Mer fakta

Pris

2.390.000 kr

2 rok med stor inglasad balkong i Brf Hedvigsträdgård!

Moderna lägenheter där samtliga har komfortkyla, uteplats eller inglasad balkong, eget förråd, parkering med laddbox och möjlighet till laddning av elcykel!

Så länge gävleborna kan minnas har just den här platsen fyllts av färger och dofter från blommor och örter. Här har liv spirat i rabatter och drivbänkar ända sedan 1800-talet. Nu finns möjlighet att köpa nyproducerade lägenheter i Hedvigslund på gränsen mellan Villastaden och Olsbacka i Gävle. Lägenheterna är moderna, ligger i framkant i form av miljö och komfort, fördelade i tre plan med hiss.

Brf Hedvigsträdgård i Gävle är ett boende med bra läge i attraktivt villaområde – här har du närhet till motionsspår, Fjärran höjder, konserthuset, Boulognerskogen, Gavleån och centrum. Vi erbjuder ett modernt och bekvämt boende där alla lägenheter har tillgång till egen p-plats med laddbox för elbil samt möjlighet till laddning av elcykel. Samtliga lägenheter har även komfortkyla, vilket gör innetemperaturen behaglig även under sommartid. På fastighetens yttertak finns solpaneler som ger egenproduktion av el.

Lägenheterna är ljusa, välplanerade och samtliga har stor, egen uteplats eller inglasad balkong. De är tillgänglighetsanpassade med hög standard vad gäller IT, inomhusklimat, energilösningar med solceller och kyla i lägenheter. Detta möjliggör behagligt året-runt-klimat i lägenheterna – kyla på sommaren, värme på vintern.

God tillgänglighet i hela fastigheten med hiss från markplan. Cykelförråd, miljörum, förvaringsrum för rullstolar och barnvagnar samt gemensamhetslokal/övernattningsrum finns att tillgå för föreningens medlemmar. Ett vindsförråd hör till samtliga lägenheter.

Först till kvarn gäller!

För mer information, fler lägenheter och försäljningsstatus - se projektsidan: https://www.prenova.se/projekt/brf-hedvigstradgard/

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

2C-1102

Gatuadress

Hedvigslund 2, 80265 Gävle

Område

Nyproduktion - Villastaden/Olsbacka

Boarea

59 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum

Våningsplan:

2

Hiss

Ja

Tillträde

Första kvartalet år 2024

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 2.1834
Månadskostnad:

4.442 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Ja
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 2.880 kr/år

Försäkringskostnad: 1.800 kr/år

Total driftskostnad: 4.680 kr/år

Värme, kyla, vatten, tv och internet ingår i månadsavgiften! Kostnaden för hemförsäkring är uppskattad.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Hedvigsträdgård

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

2024

TV/Internet

Bredband och basutbud av tv-kanaler ingår i årsavgift.

Övriga utrymmen i föreningen

God tillgänglighet i hela fastigheten med hiss från markplan. Cykelförråd, miljörum, förvaringsrum för rullstolar och barnvagnar samt gemensamhetslokal/övernattningsrum finns att tillgå för föreningens medlemmar. Ett vindsförråd hör till samtliga lägenheter.

Parkeringsbeskrivning

Alla lägenheter har tillgång till egen p-plats med laddbox för elbil samt möjlighet till laddning av elcykel.

Avtal för bilplats med laddbox tecknas med Bostadsrättsföreningen i ett separat avtal, kostnad för denna bilplats fastställs så snart ”gemensamhetsanläggningen” kring bilplatserna är bildad. Det finns en bilplats per lägenhet till förfogande.

Boareabeskrivning

Uppmätt boarea

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Nära till allt:
Hedvigs trädgård ligger nära badet på Fjärran höjder och det populära motionsspåret vid Kungsbäck. Det är promenadavstånd till stadens centrum och bara några hundra meter bort hittar du en av Gävles bästa kvarterskrogar. Du får också nära till högskolan, konsthallen och konserthuset. Och på andra sidan Gavleån ligger Stadsträdgården och Boulognerskogen med sin lummiga grönska.

Exklusiva kvarter:
Hedvigs trädgård ligger alldeles intill Villastaden, Gävle mest exklusiva bostadsområde med oregelbundna tomter och slingrande gator. Stadsdelen skapades i början av 1900-talet med engelska trädgårdsstäder som förebild och väckte stor uppskattning bland välbärgade köpmän, fabrikörer och officerare från det närbelägna Hälsinge regemente. Stadsdelen popularitet har inte minskat sedan dess utan här finns fortfarande de högsta taxeringsvärdena och försäljningspriserna i Gävle kommun. De flesta av husen i Villastaden har ritats av kända arkitekter enligt de idéer som för stunden varit i ropet. Och eftersom området vuxit fram under flera decennier finns nästan alla 1900-talets byggnadsstilar representerade, från fornnordiskt inspirerade grosshandlarvillor via strama funkiskåkar till åttiotalets mexitegel.