Sätra

Ulvsmygen 25

64,5 KVM 2 rum och kök 1.100.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

64,5 kvm

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum Mer fakta

Pris

1.100.000 kr

Renoverad, rymlig och insynsskyddad hörnlägenhet högst upp med hiss och fransk + vanlig balkong...

Renoverad, rymlig och insynsskyddad hörnlägenhet högst upp med hiss och fransk + vanlig balkong med gångavstånd till god service, naturen, arenorna och cykelbana till centrum.

Totalrenoverat -18 och rymligt badrum förberett för egen tvättmaskin, fin inredning, spotlights i taket och handdukstork. Renoverat-15 kök med stor matplats, nya luckor och maskiner, varav bl. a. integrerad diskmaskin och induktionshäll. Nya -18 ekparkettgolv. Ny jordfelsbrytare, jordade kontakter och eluttag med usb-ingångar. Två klädkammare. Fransk balkong + infälld och fritt belägen balkong med trätrall och markis. Fina fönsterbrädor i sten. Insynsskyddat och härlig grönska i alla utblickar.

Förening med bra gemenskap och bra gemensamma utrymmen såsom övernattningslägenhet, extra förråd att hyra, bastu, grillplatser, hundgårdar, vävstuga och snickarbod.

Det insynsskyddade och fria läget måste upplevas - Varmt välkommen!

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du kommit upp med hissen och klivit in genom den nya säkerhetsdörren med elektroniskt "titthål" står du i en rymlig och möblerbar hall i vinkel med ekparkettgolv. I anslutning till hallen ligger en rymlig klädkammare med hängare och hyllor.

Badrum

Direkt till vänster i hallen ligger ett totalrenoverat badrum med handdukstork, löst badkar, fin kommod med massiv träskiva och spegelskåp av speglar. Badrummet är förberett för egen tvättmaskin.

Vardagsrum

Öppet, rakt fram genom glasdörrar ligger ett ljust och insynsskyddat vardagsrum med ekparkettgolv och fransk balkong.

Sovrum

Vidare från såväl vardagsrum som kök ligger ett sovrum med klädkammare och utgång till infälld balkong med trätrall och markis, fritt belägen.

Kök

Från såväl hallen som sovrummet kommer du till ett rymligt kök med nya l-15 luckor med vitrindel, bänkskivor, kakel, infällda spotlights, el med usb utta och spotlights i taket. Köket är utrustat med induktionshäll -15, integrerad diskmaskin -15, ugn -15, fläkt, kyl/frys -14 och mikro i arbetshöjd -15.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

366

Gatuadress

Ulvsmygen 25, 801 35 Gävle

Område

Sätra

Boarea

64,5 kvm

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum

Våningsplan:

4

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 0,22969
Månadskostnad:

3.002 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 3.000 kr/år

Total driftskostnad: 3.000 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

HSB Gävlehus 11

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

401

Byggnadsår

1976

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta vice ordförande Jens Wiklund 070-348 30 65.

TV/Internet

Com hems grundutbud ingår i månadsavgiften/Com hems tre hål i väggen.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns tvättstuga, övernattningslägenhet, matkällarförråd, extra förråd att hyra, bastu, grillplatser, hundgårdar, vävstuga och snickarbod.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du i attraktiv förening i barnvänligt och naturnära område med endast 10 minuters promenad till arenaområdet. Sätra är en stadsdel i Gävle med över tiotusen invånare, belägen cirka tre kilometer från stadskärnan. Idrottsföreningen IK Sätra, med sektioner som fotboll, ishockey, bordtennis, innebandy samt volleyboll, har sitt ursprung och säte i stadsdelen. Utöver idrottsföreningen så finns en förening för alla företagare i Sätra. Sätra består av olika bostadsområden, höghus i östra delen och radhus och villor i västra. I mitten finns Sätra centrum med diverse affärer och samhällsservice som hälsocentral, folktandvård och äldreboende på Forellplan (f.d. Sätrahemmet).