Stigslund

Furumovägen 37C

87 KVM 3 rum och kök 2.600.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

87 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum Mer fakta

Pris

2.600.000 kr

Vill du bo i lättskött, nyrenoverat och insynsskyddat radhus mot skogen med EGEN carport vid huset?

Här bor du bekvämt i lättskött, nyrenoverat och insynsskyddat radhus mot skogen med EGEN carport vid huset beläget i barnvänligt område.

Gott om sällskapsytor, lätt att ändra om till tre sovrum (se alternativ planritning). Totalrenoverat och utbyggt duschrum med fint kakel, klinker med värme, ny tvättmaskin och torktumlare. Nytt rymligt kök med gott om skåp, köksö och såväl rostfria som integrerade maskiner. Infälld LED-belysning på såväl entréaltan som i hela entréplan. Klinker i entrén. Bra förrådsmöjligheter.

Varmt välkommen - Välskött förening med bl. a. nya fönster, lekplatser och närhet till motionsspår.

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du passerat carporten och framsidans altan och klivit in står du i en öppen hall med klinkergolv, två garderober och tegelvägg belyst med LED. Genomgående i hela entréplan är det infälld LED-belysning i taket. Vidare in i hall och kök ligger en gäst-WC.

Kök

Öppet från hallen ligger ett renoverat -18 kök med köksö med infälld induktionshäll och frihängd rostfri fläkt. Vidare är köket utrustat med integrerad diskmaskin, kyl/frys och rostfri inbyggd varmluftsugn och mikro med grill, i arbetshöjd.

Vardagsrum

Rakt fram vidare från köket ligger ett totalt insynsskyddat vardagsrum med infälld tv-nisch med LED-belysning. Från vardagsrummet är det utgång till ett inglasat uterum om ca 20 kvm med skjutbara väggar mot skogen.

Övervåning - Allrum

När du kommit uppför trappan står du i ett insynsskyddat, rymligt och öppet allrum med utblickar mot skogen. I allrummet är det ekstavparkettgolv och fransk balkong mot skogen. Allrummet är enkelt att dela av till två sovrum om så önskas.

Duschrum

Rakt fram när du kommit upp ligger ett totalrenoverat -17 duschrum med kakel på väggarna och fint klinker med värme på golvet. I taket är det infällda spotlights. Duschrummet är utrustat med ny -17 tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Vidare är duschrummet utrustat med handdukstork, torkställning och ventilationsfläkt.

Sovrum

Till höger när du kommit upp ligger ett rymligt sovrum. I anslutning till sovrummet ligger en klädkammare med hängare och hyllor samt fönster.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

21

Gatuadress

Furumovägen 37C, 80641 Gävle

Område

Stigslund

Boarea

87 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 2,38088
  • Andelstal avgift: 2,38095
  • Reparationsfond: 7.268 kr, kontrollerat: 2020-01-23
Månadskostnad:

4.600 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 4.008 kr/år

Total driftskostnad: 4.008 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Brf Furubo

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

1960

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta ordförande Jan Erlandsson

TV/Internet

Com hem/Com hems tre hål i väggen.

Byggnadskommentar

Intill carporten ligger ett bra förråd med el och isolerat skåp med värme för färg och dyl. Cykelförråd i anslutning till entréaltan.

Parkeringsbeskrivning

Carport vid huset!

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Stigslund är en etablerad stadsdel, ett par kilometer från Gävle centrum. I stadsdelen, som byggdes i huvudsak på slutet av 50- och början av 60-talet, ligger många fastigheter uppe på den så kallade Stigshöjden. Från de högre husen i de centrala delarna har man därmed en fantastisk utsikt över horisonten.
Stigslund är en stadsdel med lika nära till Gävle stad som till skogen. Många av husen har den riktiga storskogen i ryggen, och där finns både rekreationsområden och elljusspår. Samtidigt tar det inte mer än en kvart att cykla längs den omtalade "trav-rakan" och in till Gävles centrala delar. Välrenommérad skola och förskola, Stigslund Skola.
Konsum Triangeln och Lidl beläget i Stigslund. ICA i "grannbyn" Strömsbro. I Stigslund finns också flertalet restauranger som erbjuder thailändsk mat, pizza, á la carte, etc.
I Stigslund bor du också granne med hjärtat för Gävles idrotter, Gavlehov. Där har du bland annat tillgång till Brynäs IF:s hockeymatcher och fotboll på Gefle IF:s nybyggda fotbollsarena. Området har nu förstärkts med friitdrotts- och sportarena samt friluftsområde. Området har även nära till flertalet badplatser, bl.a. i Testeboån i Forsby och Strömsbro.