Strömsbro

Skolgatan 27

53 KVM 1,5 rum och kök 875.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

53 kvm

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum Mer fakta

Pris

875.000 kr

Vill du bo mycket ljust på gaveln, lugnt med villakänsla i attraktiva och anrika villakvarter?

I det gamla postkontoret - Mycket ljus gavellägenhet med fönster åt tre håll, lugnt belägen med två altaner och kallförråd på gården, vilket ger en känsla av att bo i villa. Lugnt beläget i attraktiva och anrika villakvarter.

Mycket stort kök med fönster åt två håll, nytt kakel och bänkskivor samt nyare rostfria maskiner bl. a. diskmaskin. Stort och mycket ljust vardagsrum med fönster åt två håll och klädkammare i anslutning. Rymligt och kaklat duschrum. Bra förvaringsmöjligheter i hela tre förråd.

Gemytlig förening där du kan ha stort inflytande och en känsla av villa då det är fyra medlemmar. Villakänslan är påtaglig med trädgård med förrådshus och två altaner samt plats för bilen. Här kan man gå ut i solen, grilla eller bara hänga.

Varmt välkommen!

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du kommit upp på andra våningen och klivit in står du i en ljus hall med två garderober med spegeldörrar.

Sovrum

Direkt till höger i hallen ligger ett sovrum, lugnt in mot gården.

Duschrum

Längre in till höger från hallen ligger ett rymligt och kaklat duschrum.

Kök

Rakt fram i hallen ligger ett stort kök med fönster åt två håll och nya bänkskivor och kakel. Köket är utrustat med ny -17 rostfri kyl/frys, ny -15 rostfri diskmaskin, rosfri spis med häll och fläkt.

Vardagsrum

Till vänster från hallen ligger ett rymligt vardagsrum med fönster åt två håll. I anslutning till vardagsrummet ligger en klädkammare.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

1102

Gatuadress

Skolgatan 27, 806 45 Gävle

Område

Strömsbro

Boarea

53 kvm

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum

Våningsplan:

2

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

Månadskostnad:

2.584 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Total driftskostnad: 3.000 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Bålverket i Strömsbro

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

1939

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta ordförande Lasse Andersson, 076-8533020.

TV/Internet

Gavlenets fiber

Övriga utrymmen i föreningen

Stort källarförråd om ca 10 kvm, kallförråd på gården och dessutom vindsförråd.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Strömsbro är den äldsta av stadsdelarna och här ligger de låga 1700- och 1800-talshusen sida vid sida längs de smala gatorna. Testeboån flyter igenom Strömsbro som har växt upp kring kronobränneriet från 1776, tillhörande sädesmagasin, textilfabriken Gefle Manufakturaktiebolag från 1874, som hade europas största vattenhjul som drev spinnerimaskinerna samt tillhörande arbetarbostäder. Strömsbro herrgård finns även och är en av de större bostadshusen. Fram till 1990 talet fanns en senapsfabrik, HGS, som numera är bostäder. Strömsbro är den genuina stadsdelen med övervägande villabebyggelse. Ett kännetecken är den äldre och charmiga delen som utgör kärnan och här är husen oerhört eftertraktade. På senare år har också flera nyare områden kommit till, både med radhus och enplansfastigheter. Strömsbro är en stadsdel som ständigt växer, så här finns även gott om nyare fastigheter bland utbudet. Här är naturen nära och med Testeboån som rinner igenom hela stadsdelen skapas en känsla av lugn.

I Strömsbro ligger Testebovallens idrottsanläggning med egen fotbollsplan och hallar för ishockey, idrott och curling. Områdena har därför också ett mycket aktivt föreningsliv där många är delaktiga. I Testeboån finns badplats och goda möjligheter till fiske – från ån står du också i direkt förbindelse med havet. Golfbana 36 hål + pay-and-play. Gävle Ryttarsällskaps ridanläggning i Lervik. Skidstavallen med preparerade spår vintertid. Naturreservat i närheten. En välsorterad ICA Supermarket och Apotek.