Brynäs | Brynäsgatan 8B

Brynäs 1.130.000 kr
Brynäsgatan 8B, Gävle 60 KVM | 2 rum och kök

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Vill du bo i ny ateljévåning med balkong och direkt närhet till ån, centrum och centralstationen?

Vill du bo i ny ateljévåning med balkong och direkt närhet till ån, centrum och centralstationen?

Med direkt närhet till ån, centralstationen och centrum ligger denna totalrenoverade ateljévåning med fri balkong på hörnet. I grannkvarteret ligger de gamla palatsen med tinnar och torn, intill ett kvarter med bevarade fiskarhus från 1700-talet. Öppen planlösning med fönster åt två håll. Totalrenoverat duschrum med kakel och klinker, samt förberett för tvättmaskin. Nytt kök med rostfria maskiner och integrerad diskmaskin. Klinker och ektiljagolv. Snedtak och infällda spotlights. Allt ingår i månadsavgiften, även tv och bredband. Begärt pris 790 000 kr.

Rumsbeskrivning

Genomgående nyrenoverade ytskikt, ny jordfelsbrytare och nytt såväl kök som duschrum...

Hall

När du kommit upp med hissen och klivit in står du i en rymlig tambur med klinkergolv med värme. I taket är det infällda spotlights vilket ger ett härligt ljus.

Duschrum

Vidare in i ateljévåningens entré ligger ett totalrenoverat -14 duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Duschrummet är förberett för tvättmaskin och utrustat med wc praktiskt i hörnan, hörnduschväggar och handdukstork.

Kök/vardagsrum

Öppet rakt fram från hallen ligger kök och vardagsrum ljust i husets hörna med fönster åt två håll. Fina ekfönsterbrädor. På golvet ligger ett ektiljagolv och i taket är det infällda spotlights likt en stjärnhimmel. En barbänk skiljer köket och rummet. Nytt -14 kök med integrerad diskmaskin, rostfri ugn och induktionshäll och rostfri fläkt fint belägen i hörnan. I övrigt är köket utrustat med kyl/frys. Köket är öppet mot det rymliga ateljérummet med snedtak och utgång till en takbalkong med härlig vy mot ån och centrum.

Sängkammare

Vidare från ateljérummet ligger en sängkammare med vitlaserat ekparkettgolv och plats för dubbelsäng. I sängkammaren inryms fem garderober. På väggen mot ateljérummet sitter en tv-ram med fördragna kablar.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Gävlehus 19

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

1983

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi, vänligen kontakta Owe Westin 026-100890, 0702611594.

TV/Internet

Com hems TV-grundutbud ingår i månadsavgiften/100 mbit:s bredband ingår i månadsavgiften

Övriga utrymmen i föreningen

Praktiskt beläget på samma våningsplan ligger ett vindsförråd. I övrigt finns övernattningsrum, samlingslokal, bastu och tvättstuga i föreningen.

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du med direkt närhet till ån, centralstationen och centrum och en kort promenad tar dig ut till havet. Brynäs har sitt ursprung ur 1800-talets industrisamhälle. Det är en klassisk arbetarstadsdel och flera av de äldsta fastigheterna finns kvar här. I grannkvarteret står sekelskiftespalatsen med tinnar och torn, sida vid sida och intill ligger ett helt kvarter fiskarhus från 1700-talet bevarade. Från början planerades Brynäs som en rutnätsstad där den breda Brynäsgatan är central. I mitten av stadsdelen finns Agö Torg där Brynäsborna fortfarande har service som närbutik, frisör, blomsterhandel och flera pizzerior. Stadsdelen Brynäs har en gång gett namn till det ishockeylaget Brynäs IF. På Brynäsvallen skolas morgondagens Brynäsare som tränar på nyspolad is.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Fastighetsbeteckning

Brynäsgatan 8B

Lägenhetsnummer:

16

Gatuadress

Brynäsgatan 8B, 801 38 Gävle

Område

Brynäs

Boarea

60 kvm, enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st, varav 1 st sovrum

Våningsplan:

4

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 2,02390
  • Andelstal avgift: 2,00527
Månadskostnad:

4.525 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Nej

Inklusive värme, vatten, elabonnemang, tv och bredband!

Driftkostnad:

Hushållsel: 1.620 kr/år

Total driftskostnad: 1.620 kr/år

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Filer: