Brynäs | Styrmansgatan 10

Brynäs 1.065.000 kr
Styrmansgatan 10, Gävle 45,5 KVM | 1 rum och kök

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Renoverad, insynsskyddad och stor etta med exklusivt ektiljagolv, nytt kök och duschrum...

Renoverad, mycket generös och insynsskyddad etta med stor balkong belägen med närhet till centralstationen och vattnet. Genomgående spotlights i taken och exklusiva ektilja- och klinkergolv. Stort kök med nytt -14 Epokkök med integrerad diskmaskin och kyl/frys, rostfri ugn och mikro från Electrolux i arbetshöjd. Stort totalrenoverat badrum med kaklade väggar och fint klinkergolv. Duschrummet är i övrigt utrustat med dubbla duschar och förberett för tvättmaskin. Stort rum med sovalkov och generöst hörnfönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Lätt att få parkering i området. Månadsavgift 2 547 kr inklusive bl. a. tv och bredband. Begärt pris 775 000 kr.

Rumsbeskrivning

Hall

När du tagit hissen upp och klivit in möts du av en öppen och ljus hall. Du står på ett fint klinkergolv i entrén och vidare genomgående i lägenheten ligger ett exklusivt ektiljagolv och i taken är det infällda spotlights som ger ett fint ljus i rummen. I anslutning till hallen ligger en stor klädkammare med draperi, hängare och hyllor.

Duschrum

Till vänster i hallen ligger ett totalrenoverat -14 duschrum med kakel på väggarna och fint klinker (golvvärme ur funktion) på golvet. Duschrummet är utrustat med dubbla takduschar och det är förberett för tvättmaskin.

Rum

Rakt fram öppet från hallen ligger ett ljust och insynsskyddat rum med sovalkov och panélvägg samt stort hörnfönster vilket släpper in ett härligt ljus.

Kök

Till höger från rummet ligger ett stort kök med ny -14 inredning från Epok med gott om skåp, vitrindel, integrerad såväl diskmaskin som kyl/frys. Köket är i övrigt utrustat med fint kakel, rostfri fläkt, inbyggd ugn och mikro från Electrolux. Bänkskivorna är i tjock massiv mörkbetsad ek med infälld induktionshäll från Electrolux. Från köket är det utgång till en stor och insynsskyddad balkong med trätrall.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Brf Styrmannen

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

296

Byggnadsår

1976

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Fredrik Nilsson 0765649793.

TV/Internet

Telias grund tv-utbud och bredband ingår i månadsavgiften!

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns förråd, tvättstuga (i huset), cykelrum, bastu och gästrum för hitresande gäster!

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du med direkt närhet till ån, centralstationen och centrum och en kort promenad tar dig ut till havet. Brynäs har sitt ursprung ur 1800-talets industrisamhälle. Det är en klassisk arbetarstadsdel och flera av de äldsta fastigheterna finns kvar här. I grannkvarteret står sekelskiftespalatsen med tinnar och torn, sida vid sida och intill ligger ett helt kvarter fiskarhus från 1700-talet bevarade. Från början planerades Brynäs som en rutnätsstad där den breda Brynäsgatan är central. I mitten av stadsdelen finns Agö Torg där Brynäsborna fortfarande har service som närbutik, frisör, blomsterhandel och flera pizzerior. Stadsdelen Brynäs har en gång gett namn till det ishockeylaget Brynäs IF. På Brynäsvallen skolas morgondagens Brynäsare som tränar på nyspolad is.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

41

Gatuadress

Styrmansgatan 10, 80284 Gävle

Område

Brynäs

Boarea

46 kvm

Antal rum

1 st

Våningsplan:

2

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 0,50792
  • Andelstal avgift: 0,50576
Månadskostnad:

2.547 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Ja
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 1.800 kr/år

Total driftskostnad: 1.800 kr/år

Hiss i markplan

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Filer: