Centrum | Hantverkargatan 14B

Centrum 1.300.000 kr
Hantverkargatan 14B, Gävle 57,5 KVM | 2 rum och kök

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Vill du bo i central tvåa med öppen planlösning & nyare kök och bad för endast 2 822 kr/mån?

Attraktivt belägen tvåa bekvämt på bottenvåningen med öppen planlösning. Totalrenoverat duschrum med kakel och klinker samt förberett för tvättmaskin. Nyare kök med inbygda och rostfria maskiner. Genomgående klinker och ekparkettgolv. Rymlig sängkammare. Klädkammare. Månadsavgift 2 822 kr. Förutom det centrala läget är det närhet till högskolan och Boulognerskogen.

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in i hallen står du på ett klinkergolv. I anslutning till hallen ligger en rejäl klädgarderob. Vidare genomgående i lägenheten ligger ekparkettgolv.

Kök

Såväl rakt fram i hallen som öppet från vardagsrummet ligger ett nyare kök i vitlaserad ek med integrerad diskmaskin och bänkskivor i massiv ek med infälld spishäll. I övrigt är köket utrustat med rostfri fläkt, kyl/frys och inbyggd ugn och mikro i arbetshöjd.

Vardagsrum

Öppet från köket ligger ett vardagsrum med ekparkettgolv. Öppet från såväl vardagsrummet som från hallen ligger en rymlig passage med klädkammare med hängare och hyllor.

Duschrum

I anslutning till passagen ligger ett totalrenoverat duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Duschrummet är utrustat med handdukstork med vattenburet system! Duschrummet är också förberett för tvättmaskin.

Sängkammare

Längst in i passagen, lugnt mot gården ligger en rymlig sängkammare med ekparkettgolv och en rejäl klädgarderob. Sängkammaren är så rymlig att det går sätta in fler garderober om så önskas.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

HSB Brf Tyskland

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

1943

TV/Internet

Com hems grundutbud ingår i månadsavgiften!/Com hems tre hål i väggen.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns tvättstuga, cykelrum och två källarförråd varav ett större.

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du mitt i centrum med alla fördelar och med närhet till högskolan och Boulognerskogen. I Boulognerskogen, en av landets största stadsparker kan du bara strosa runt, ha picnic i det gröna, spela bangolf, volleyboll, lyssna på uppträdanden, bada och mycket mera. Boulognerskogen planerades i mitten av 1800-talet och hade då romantiken som förebild. Sedan dess har parken moderniserats fortlöpande. Idag är Boulognerskogen ett skulpterat parklandskap med både öppna gräsytor, trädgrupper och olika vattenmiljöer. I den intilliggande Stadsträdgården kan du beskåda Carl Milles "Fem musicerande genier". Under sommartid finns ett sommarcafé med fika, glass och matservering.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

3

Gatuadress

Hantverkargatan 14B, 80323 Gävle

Område

Centrum

Boarea

58 kvm

Antal rum

2 st, varav 1 st sovrum

Våningsplan:

1

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 3,25686
  • Andelstal avgift: 3,25686
Månadskostnad:

2.822 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 3.000 kr/år

Total driftskostnad: 3.000 kr/år

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Filer: