Gävle Strand | Stuvaregatan 58C

Gävle Strand 2.780.000 kr
Stuvaregatan 58C, Gävle 75 KVM | 2 rum och kök

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Vill du bo rymligt med radhuskänsla och havsutsikt från alla fönster?

Här bor du centralt endast en några minuters promenad till resecentrum och stan i stor, nyproducerad tvåa med radhuskänsla med egen ingång och havsutsikt från alla fönster. Den erbjuder en öppen planlösning med högt i tak och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Ett stort och inglasat uterum suddar ut gränsen mellan ute och inne. Månadsavgift 3 981 kr. Möjlighet till varmgarage och båtplats.

Rumsbeskrivning

Hall

När du tagit hissen upp från varmgaraget och gått via den egna ingången med entéaltan, som ger radhuskänsla kliver du in i hallen som är öppen mot vardagsrummet. I entrén ligger ett klinkergolv och vidare ligger genomgående ekparkettgolv. Hallen inrymmer fyra garderober.

Sängkammare

Direkt till vänster från hallen ligger en rymlig sängkammare med garderobsparti med skjutdörrar. Här kan du vakna till härlig havsutsikt.

Duschrum

Längre in till vänster ligger ett rymligt duschrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. Duschrummet är utrustat med hörnduschvägg, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum

Rakt fram öppet från hallen ligger ett stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp och högt i tak vilket ger ett luftigt intryck.

Kök

Med öppen planlösning från vardagsrummet ligger ett kök utrustat med inbyggd ugn och mikro. Köket är vidare utrustat med induktionshäll, fläkt och hel kyl samt hel frys. Spotlights ger ett fint ljus. Vidare från kökets matplats är det utgång till ett inglasat uterum helt i glas vilket suddar ut gränsen mellan ute och inne. I uterummet ligger en trätrall.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

BRF Superior

Antal lägenheter i föreningen

37

Byggnadsår

2014

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Anders Badner, 0706621341.

TV/Internet

TV/Bredband och IP telefoni via Bredbandbolaget ingår(!) i månadsavgiften!

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns gästlägenhet, förråd och hiss till garaget i grannfastigheten.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

På Gävle Strand har du nära till Gävle centrum och stadens puls, såväl som havets avkopplande svall.

Gävle Strand passar dig som söker ett modernt boende, med unik närhet till havet och båtlivet. Planen är att ett fullt utbyggt Gävle Strand ska omfatta ca 1200 bostäder och kallas ”hemma” av ca 2500-3000 personer.

På bara några minuters promenad tar man sig till resecentrum med tåg och fjärrbussar. Till Stockholm tar det t ex bara 1 tim 20 min och till Arlanda tar det knappa timmen.

Det finns redan nu en bussförbindelse från centrum till Gävle Strand. Andra bekvämligheter såsom förskola och handel kommer byggas i framtiden allt eftersom antalet boende på Gävle Strand ökar. Stadsdelen byggs etappvis. Byggnationen av etapp 2 pågår för fullt, och planeringsarbetet för etapp 3 är igångsatt.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

522

Gatuadress

Stuvaregatan 58C, 803 02 Gävle

Område

Gävle Strand

Boarea

75 kvm

Antal rum

2 st, varav 1 st sovrum

Våningsplan:

2

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 2,31601
  • Andelstal avgift: 2,31601
Månadskostnad:

3.981 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Nej
  • Internet ingår: Ja
  • Kabel-tv ingår: Nej
Driftkostnad:

Hushållsel: 3.600 kr/år

Total driftskostnad: 4.500 kr/år

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Filer: