Söder | Södra Rådmansgatan 29C

Söder 1.200.000 kr
Södra Rådmansgatan 29C, Gävle 41,5 KVM | 1 rum och kök

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Vill du bo i totalrenoverad etta med stort kök och gångavstånd till Centralstationen?...

Här bor du totalt insynsskyddat och fritt beläget i nyrenoverad etta med stort kök och sovalkov, med närhet till ett härligt affär- och restaurangutbud samt gångavstånd till Centralstationen. Totalrenoverat -17 duschrum med fint kakel och klinker. Renoverat och mycket stort kök med rostfria maskiner. Genomgående fint mörkbetsat ekparkettgolv. Stor sovalkov. Ny garderobsvägg i hallen med skjutdörrar. Månadsavgift 2 328 kr.

Rumsbeskrivning

Hall

Du välkomnas av en hall med en ny -15 garderobsvägg med skjutdörrar. Nytt -15 fint mörkbetsat ekparkettgolv genomgående i hela lägenheten.

Duschrum

Direkt till vänster i hallen ligger ett totalrenoverat -17 duschrum med fint kakel på väggarna och klinker på golvet. Duschrummet är utrustat med regnduschblandar, kommod och infällda spotlights i taket.

Kök

Rakt fram till vänster från hallen ligger ett insynsskyddat och mycket stort kök som renoverats -15 och utrustats med spishäll och rostfria maskiner varav diskmaskin, ugn, fläktkåpa, kyl/frys, och mikro i arbetshöjd.

Vardagsrum/sovalkov

Rakt fram till höger från hallen ligger ett rymligt vardagsrum med en stor sovalkov och fransk balkong mot de härligt gröna träden, vilket gör hela lägenheten insynsskyddad.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Gävlehus 4

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

30

Byggnadsår

1955

TV/Internet

Com hems grundutbud om ca 16 kanaler ingår i månadsavgiften. Möjlighet till Gavlenet 100 mbit finns.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns fräsch tvättstuga och två förråd i källaren, varav ett större.

Utförda renoveringar

Nya stammar 1995
Nya fönster
Nya lägenhetsdörrar

Boareabeskrivning

Boareauppgifter enligt föreningen

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Gävle centrum delas av Gavleån som rinner igenom hela stadskärnan. I folkmun bor du på Söder eller Norr, och de två ”stadsdelarna” i centrum skiljer sig en del åt – trots att du i dem båda bor mitt i stan. På norr är bebyggelsen mer kompakt och det är här du hittar Gävles sekelskiftespalats. Söder är istället en stadsdel med modernare bebyggelse som pulserar av liv, även på kvällstid. Oavsett vilken sida du väljer att bosätta dig på är du dock mitt i händelsernas centrum och med gångavstånd till Centralstationen.
Sveriges Fängelsemuseum ligger på söder intill Gävle slott. Här kan du gå på utställningar och besöka fängelsehålor som byggdes redan på 1500-talet. Stadsbiblioteket ligger vid slottstorget.
Här finns restaurangerna! Längs den södra delen av Kungsgatan finns mängder av affärer, bl. a. Ica och Konsum, restauranger, krogar och pubar som passar alla smaker. Den här delen av stan pulserar från morgon till kväll.
Inför jul ställer man sedan 1966 upp en stor julbock i halm på slottstorget. Julbocken är på senare tid en världskändis och har blivit lite av en symbol för Gävle.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

24

Gatuadress

Södra Rådmansgatan 29C, 802 51 Gävle

Område

Söder

Boarea

42 kvm, enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

1 st

Våningsplan:

3

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 2,55490
  • Andelstal avgift: 2,55532
  • Reparationsfond: 2.165 kr, kontrollerat: 2017-06-12
Månadskostnad:

2.328 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 3.000 kr/år

Total driftskostnad: 3.000 kr/år

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Filer: