Söder | Sörbygatan 69A

Söder 1.980.000 kr
Sörbygatan 69A, Gävle 84,5 KVM | 3 rum och kök

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Vill du bo i renoverat penthouse med hiss, utsikt över hustaken och två ingångar?

Här bor du totalt insynsskyddat på gaveln i ett penthouse med två totalrenoverade toaletter och nytt kök samt härliga utblickar över hustaken mot Fullriggaren. Hiss finns! Genomgående parkettgolv! Två ingångar - bra för tonåringen kanske. Två totalrenoverade toaletter med kakel och klinker. Nytt kök med köksö och rostfria maskiner. Insynsskyddade och rymliga sovrum. Balkong med markis i västerläge. Låg månadsavgift 3 617 kr.

Rumsbeskrivning

Hall - uthyrningsdel

När du tagit hissen ända upp så har du två ingångar till lägenheten. Väl inne i hallen ligger ett björkparkettgolv. I anslutning till hallen ligger en renoverad -10 gästtoalett med kakel på väggarna och klinker på golvet.

Uthyrnings-/sovrum

Till höger från hallen ligger ett rymligt och totalt insynsskyddat sovrum med björkparkettgolv och två garderober med överskåp.

Hall

Från hallen till vänster kommer du till en stor hall med björkparkettgolv och en egen ingång. I anslutning till hallen ligger en walk in closet med björparkettgolv hängare och hyllor.

Kök

Till vänster från den stora hallen ligger ett insynsskyddat och nytt -10 kök med köksö med stenbänkskiva. Köket är utrustat med spishäll och rostfria maskiner, varav diskmaskin, kyl/frys, fläkt och inbyggd ugn och mikro i arbetshöjd. Från köket är det härligt utsikt över hustaken mot fullriggaren och vintertid ser man en skymt av vattnet.

Sängkammare

Längre in till vänster från den stora hallen ligger en totalt insynsskyddad sängkammare med björkparkettgolv, fem garderober och dubbla överskåp. Från sängkammaren har du härliga utblickar över hustaken att vakna till.

Duschrum

Rakt fram i hallen ligger ett totalrenoverat -10 duschrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. I duschrummet är det fönster vilket släpper in det härliga dagsljuset.

Vardagsrum

Öppet till höger från den stora hallen ligger ett insynsskyddat vardagsrum med ekparkettgolv och utgång till en balkong med nålfiltsmatta och markis.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

HSB Pernau

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

223

Byggnadsår

1973

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Åke Svensson 0705825008. Se även föreningens hemsida http://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/pernau/

TV/Internet

Com hems tre hål i väggen. (Tv/bredband/tele) Telefon 0771-550000 eller www.comhem.se. Tv-basutbudet ingår i månadsavgiften! Bredband går också att få via Telias fiber.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns tvättstuga, cykelrum, och två förråd varav ett större, allt i huset! I föreningen finns också gym och bastu samt gästrum för dina gäster. Mer info finns på föreningens hemsida http://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/pernau/serviceutbud/

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Gävle centrum delas av Gavleån som rinner igenom hela stadskärnan. I folkmun bor du på Söder eller Norr, och de två ”stadsdelarna” i centrum skiljer sig en del åt – trots att du i dem båda bor mitt i stan. På norr är bebyggelsen mer kompakt och det är här du hittar Gävles sekelskiftespalats. Söder är istället en stadsdel med modernare bebyggelse som pulserar av liv, även på kvällstid. Oavsett vilken sida du väljer att bosätta dig på är du dock mitt i händelsernas centrum och med gångavstånd till Centralstationen.
Sveriges Fängelsemuseum ligger på söder intill Gävle slott. Här kan du gå på utställningar och besöka fängelsehålor som byggdes redan på 1500-talet. Stadsbiblioteket ligger vid slottstorget.
Här finns restaurangerna! Längs den södra delen av Kungsgatan finns mängder av affärer, bl. a. Ica och Konsum, restauranger, krogar och pubar som passar alla smaker. Den här delen av stan pulserar från morgon till kväll.
Inför jul ställer man sedan 1966 upp en stor julbock i halm på slottstorget. Julbocken är på senare tid en världskändis och har blivit lite av en symbol för Gävle.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

104

Gatuadress

Sörbygatan 69A, 80255 Gävle

Område

Söder

Boarea

84 kvm

Antal rum

3 st, varav 2 st sovrum

Våningsplan:

6

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 0,58979
  • Andelstal avgift: 0,58979
Månadskostnad:

3.617 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 5.400 kr/år

Total driftskostnad: 5.400 kr/år

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Filer: