Homestyling


Homestyling handlar om att skapa en trevlig miljö i bostaden. Vid försäljning är detta en av de viktigaste punkterna att tänka på. När du blir kund hos oss bjuder vi på konsultation med vår homestylingsexpert, Carina Nilsson på Tvåplan Möbler och Inredning AB, 026-122297.

Homestyling är valet för dig som vill få fram det allra bästa med din bostad. Under en homestyling avpersonifieras och neutraliseras bostaden, för att köparen lättare ska kunna föreställa sig hur bostaden passar in i dennes önskemål. Köparens första intryck är i många fall det som avgör om det ska bli affär.

Kostnaden för en homestyling läggs in i mäklarkostnaden och är avdragsgill när man räknar ut vinsten på bostadsförsäljningen. Detta gäller om ni köper mer än det som ingår i mäklararvodet.

Vi på #bergmansmäklarbyrå AB är noga med att alltid kunna erbjuda högsta kvalitet till våra kunder, därför har vi valt att samarbeta med Carina Nilsson. Carina är mycket uppskattad och har stor erfarenhet av miljöskapande i hem, med flertalet utbildningar bl. a. av Sköna Hem.