Jobba hos oss


Jag gick ut mäklarprogrammet 1996 här i Gävle och har sedan dess arbetat som fastighetsmäklare. 2014 startade jag tillsammans med min bror, Franco. Det gick snabbt igång och idag har vi en koordinator, Maria anställd hos oss. Vi har ambitionen att kunna hjälpa alla Gävlebor som är nyfiken på, och vill ha, vår hjälp med sitt bostadsbyte.

Hos oss på Bergmansmäklarbyrå står kunden i centrum. I alla lägen. Med över 20 år i branschen vet vi att det är engagemanget för kunden och dess behov som är nyckeln till en lyckad bostadsaffär. Därför vägleder vi kunden genom bostadsbytet på ett tryggt sätt - såväl mentalt som socialt och ekonomiskt. I praktiken innebär det att kunden förutom kompetensen, servicen och tryggheten som är kärnan i mäklaryrket, också får en mäklare med ett genuint intresse för kunden och dess situation. Kort sagt - väljer kunden oss när den ska sälja sitt nuvarande boende eller hitta sitt nästa kan den känna sig säker på att bli sedd. Att vi sätter människan i fokus. 

Vi söker fastighetsmäklare

Allt fler anlitar oss och vi vill ju hjälpa så många som vill ha våra tjänster så därför söker vi nu dig som känner att du vill ge mer i varje affär, än tidigare – helt enkelt få mer tid till din kunds affär. Eller så är du nyutexaminerad fastighetsmäklare och vill komma till ett företag där du får full coachning från första dagen.

Vem är det vi söker?

Brinner du för människor och deras livssituation och samtidigt vill ge allt för att deras bostadsbyte och affär ska bli så bra som möjligt, så finns den tiden hos oss. Som fastighetsmäklare hos oss når du framgång och får fria händer för din kreativitet, genom att hitta kunder såväl genom nätverkande på stan som genom sociala medier. Vi ser alltid långsiktigt på kundmötet för att skapa en hållbar relation med kunden efter avslutat bostadsbyte. Ett målbildsfokus individuellt åt kunden och som helhet är ett måste för att passa in i företagskulturen.

Du ska självklart vara utbildad Fastighetsmäklare med körkort och egen bil.

Om du har några frågor kan du kontakta mig på 0708-35 35 40. Tjänsten söker du via info@bergmansmaklarbyra.se Vi behandlar givetvis din ansökan konfidentiellt. Notera att det kan dröja några veckor innan du får svar.

 

Allt gott!

Med vänliga hälsningar, Eva-Karin Bergman, Delägare och fastighetsmäklare