Om oss -Hur kom det sig?

Om oss -Hur kom det sig?

Det hela började en höstdag 1974 långt in i Hälsinglands skogar, i Sveriges största by Edsbyn. En by som präglats av stora entreprenörer, först Edsbyverken, Europas största skidfabrik som sedan ändrat inriktning och blivit stora inom kontorsmöbler. Ett annat exempel är Svenska Fönster (SP-fönster).

Jag växte upp med båda mina föräldrar och två äldre bröder. Min far var arvinge till ett familjeföretag som gått i arv i fyra generationer 1924 – 1986 (se bild) Bergmans bussar, då mellansveriges största bussbolag med kontor i Edsbyn, Ljusdal och Sundsvall. Så lite entreprenör finns det allt i blodet! Bergmans bussar var gulblå - därav färgen i vår logotype. Min mor är en mycket betydelsefull person i mitt liv. Hon tog hand om oss när far var ute i Europa med sina bussar. Då, på den tiden, lovade jag mig själv att aldrig äga ett eget företag…

Mitt liv har hela tiden präglats av idrott och tävling i alla former. På elitnivå i fyra olika sporter! Jag ville vidga mina vyer efter gymnasiet så jag sökte en ekonomiutbildning i Kalmar. Efter ett års studier arbetade jag med ekonomi, men saknaden efter att få jobba med människor i större utsträckning, var stor.

När jag antogs till Mäklarprogrammet i Gävle var valet lätt. Jag skulle bli Fastighetsmäklare och det visade sig vara världens bästa jobb! När studierna började lida mot sitt slut stod praktik på schemat. Att återvända till Kalmar en sejour lockade och från den dagen jag klev in hos Pontuz Löfgren har vi inspirerat varandra att på bästa sätt vägleda människor i deras beslut att byta bostad. Pontuz är en stor vägledare, entreprenör och inspiratör.

Genom åren har jag lotsat mellan 100 och 150 familjer per år genom bostadsbytet, i en stad med ett invånarantal på drygt 60 000 st. Efter snart 20 år i branschen förverkligar jag nu en dröm som på senare tid vuxit mer och mer inom mig, att driva en egen mäklarbyrå. Det som engagerar mig allra mest är att alltid se människan bakom bostaden. Att vara en ledstjärna genom, som för många kanske är den största affären i livet. Mitt motto är på bästa sätt vägleda mina kunder att byta bostad på ett tryggt sätt, såväl mentalt som socialt och ekonomiskt.

Maria Staf
Maria Staf Koordinator / Mäklarassistent 0704540883 maria@bergmansmaklarbyra.se
Philip
Philip Jonsson Fastighetsmäklare 0722465275 philip@bergmansmaklarbyra.se
Eva-Karin Bergman
Eva-Karin Bergman Fastighetsmäklare 0708353540 evakarin@bergmansmaklarbyra.se
Franco Bergman
Franco Bergman Ekonomi 0706771784

Kul att du tittade förbi, nu vill vi gärna lära känna dig lite bättre? 

Ta möjligheten och hör av dig, förutsättningslöst eller förutsättningsfast.

Vi pratar gärna igenom dina funderingar, behov och önskemål. Vi hörs!