Proffsfotograf


Bilder kan säga MER än tusen ord - Vi har dessutom film...

Hemligheten bakom bra bostadsbilder är att återspegla verkligheten. Alla vet vi att det första intrycket är oerhört viktigt för slutresultatet - bra bilder gör skillnad. I bostadsannonsering är det bilderna som representerar bostaden långt före orden och visningen. Vi lägger stor vikt på att bilderna ska spegla dina förväntningar under visningen. Hur gör vi då? 

Genom att minimera vidvinkeln och att använda människor på bilderna skapar vi inte bara en känsla och uppmärksamhet utan även proportioner i ditt hem. För att fånga varje bostads individuella egenskaper har vi både bilder och film samt drönare. Detta för att skapa en bättre känsla och uppfattning om bostaden och området. 

Anders Eibl äger och driver High view media som levererar högklassiga bilder och film. Anders är noggrann och har sinne för detaljer samt lång erfarenhet av foto och film med drönare. Anders vet att riktigt bra bilder kräver tid, kreativitet och vilja. Med andra ord vet vår fotograf hur han ska visa upp ditt hem från sin allra bästa sida.