Bomhus

Lillmyravägen 99

104 KVM 4 rum och kök 2.500.000 kr
Mäklare Jessica Backman

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

104 kvm , enl. lantmäteriet

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum Mer fakta

Pris

2.500.000 kr

Vill du bo i ett välskött radhus med modern öppen planlösning, fritt läge och två stora terrasser?

Varmt välkommen till detta radhus i toppskick med stora sällskapsytor och stor terrass på såväl framsidan som baksidan av huset. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till skola och endast 10 minuter till Gävle centrum. Ljusinsläpp från två håll tack vare den moderna öppna planlösningen med stora sociala ytor. Lummig och lättskött tomt i fritt läge med fristående förråd. Välskött radhus med helrenoverat kök -11 med gott om förvaring, duschrum -12 med kakel och klinker och rymligt vardagsrum/matsal på entréplan. På övre plan finns ett helrenoverat badrum -12 med jacuzzi samt tre sovrum. Garageplats med fjärrstyrd garageport ingår!

Mäklare

Jessica Backman

Fastighetsmäklare
0706-237910
jessica@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

Via den stora och välkomnande terrassen under tak kommer du in genom den nya ytterdörren -17 i en rymlig hall med gott om avklädnings- och förvaringsmöjligheter. Tre garderober med spegeldörrar och klinker på golvet.

Klädkammare

Praktisk klädkammare med plats för förvaring.

Duschrum

Direkt till höger om hallen ligger ett helrenoverat duschrum -12 med kakel på väggarna, klinker på golvet och spotlights i taket. Utrustat med tvättmaskin -13, dusch, tvättställ, skåp och WC.

Kök

Till vänster om hallen ligger ett stort och välskött kök -11 i dansk design från Kvik med öppen planlösning mot vardagsrummet/matsalen. Utrustat med fullstor kyl och frys -11 i rostfritt stål, induktionshäll -11, rostfri fläkt -11, integrerad diskmaskin -11 samt rostfri ugn -13 i praktisk arbetshöjd. I detta rymliga kök finns det plats för hela familjen!

Vardagsrum/Matsal

I öppet läge rakt fram från hallen ligger ett vardagsrum/matsal med modern öppen planlösning mot köket. Vardagsrummet/matsalen är utrustat med ett genomgående enhetligt laminatgolv. Från vardagsrummet/matsalen kan du genom den nya PWC-altandörren -17 gå ut till den nybyggda terrassen -19 på bakgården.

Sovrum

Vidare till höger om trappan ligger ett större insynsskyddat sovrum utrustat med två skjutdörrsgarderober, tapetserade väggar och laminatgolv.

Sovrum

Rakt fram från trappan ligger ett sovrum med laminatgolv och tapetserade väggar.

Sovrum

Upp för trappan, direkt till höger, ligger ett insynsskyddat sovrum med laminatgolv och ljusmålade väggar.

Badrum

Till vänster om trappan ligger ett renoverat badrum -12 i toppskick! Badrummet har kaklade väggar och klinker på golvet. Utrustat med jacuzzi, tvättställ, spegelskåp, WC samt vattenburen handdukstork.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Gatuadress

Lillmyravägen 99, 80427 Gävle

Område

Bomhus

Boarea

104 kvm , enl. lantmäteriet

Tomtarea

252 kvm

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum

Taxeringsår

2018

Totalt taxeringsvärde

1.199.000 kr

Filer

Ekonomi:

Inteckningar
  • Antal:  3
  • Totalt belopp: 1.490.000 kr
Driftkostnad:

Hushållsel: 4.200 kr/år

Samfällighet: 26.184 kr/år

Total driftskostnad: 30.384 kr/år

Vatten och avlopp, uppvärmning, kabel-TV, bredband via Comhem, snöröjning och sophämtning ingår i samfällighetsavgiften. Även tvättstuga och uthyrningslokal ingår i samfälligheten. Läs mer om samfälligheten på https://langbacka.se/, kontakt: styrelsen@langbacka.se.

Byggnad

Byggnadsår

1977

TV/Internet

Basutbudet för kabel-TV och Bredband 50Mbit/s via Comhem ingår i samfällighetsavgiften. Fiber via Stadsnätsbolaget ska grävas och anslutas, beräknas vara klart om 6-9 mån! Kostnad för fiberinstallationen 400kr/mån i 24 mån, inkl. hemlarm via Gardio.

Stomme

Lättbetong

Fasadtyp

Puts

Taktyp

Betongpannor

Fönster

3-glasfönster

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Radon kommentar

Under gränsvärde år 2013 enligt säljare

Parkeringsbeskrivning

Garageplats med fjärrstyrd garageport ingår!

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Bomhus är en stadsdel belägen ca 5 km från innerstan i östra Gävle. I norra delen finns sedan år 1899 Korsnäs AB:s fabriker (numera Billerud Korsnäs). Bomhus fick sitt namn när fortifikationsdirektör Gabriel Cronstedt år 1742 lämnade ett förslag att stänga av vattenleden vid Fredriksskans med bommar, för att förhindra ryssarnas befarade landstigningar i Gävlebukten. Korsnäs sågverk flyttade år 1899 från Korsnäs invid Falun till kusten vid Gävle – platsen kom att kallas Kastet. Området vid Kastet växte på kort tid från äng och fäbodvall till ett helt bosamhälle på grund av sågverksflytten. Bomhus rektorsområde omfattar (2008) grundskolorna: Vikingaskolan, Lillhagsskolan, Kastets skola, Källmursskolan och Källöskolan som 2013 slogs ihop med Källmursskolan. De gamla lokalerna revs efter flytten. Den del av Bomhus som heter Sikvik är alltjämt ett fiskeläge med aktiva yrkesfiskare. Sikvik var innan Korsnäs AB:s fabriker anlades ett av norrlandskustens fiskrikaste områden. Bomhus träkyrka är över 100 år gammal. Sedan år 1993 finns även Björsjökyrkan. Den lokala idrottsklubben IK Huge har haft vissa framgångar genom åren. Bland annat har klubben varit svenska mästare i bandy år 1939 och år 1940, och spelat i hockeyallsvenskan åren 1949–1953. I Bomhus finns ett flertal fornlämningar, bland annat rösen från bronsåldern och det så kallade Signalberget.